Женско списание » Грижа за ноктите » Маникюр кого 40: модерни ноктите!

Маникюр кого 40: модерни ноктите!

Маникюр кого 40: модерни ноктите! В днешната статия, сайт над 30 разкаже, как да бъде маникюр на жената в продължение на 40 години .

Ние говорим не само за това, че най-важното в маникюре след 40 години, но и за тенденциите и за мъжките предпочитания по отношение на ноктите, както и да подберем цвета на лака за нокти по цветотипу и да видим ноктите над 40 на снимката !

Ноктите на кого 40: най – важното- ухоженность

След 40 години всичко започва да остарява: кожа, тяло, лице... Изчезва гладкост, коректност форми, и колкото повече, толкова повече. Така че защо да не се върне гланц ръце, като си ноктите блясък и сияние?

Важното в ноктите си след 40 – ухоженность, чистота . Хората оценяват нас, нашето здраве и състояние, включително и по ноктите. Набръчкани ръце в старчески пятная, рошава ноктите в заусенцах след 40 години, а след това и с граница на мръсотия, много дразни. И няма значение, че сте фен на рови в леглата. Ако сте повече от 40, време какво да правите себе си много повече, отколкото при тези над 30.

И така, на сайта komy-za30.ru съветват: следете състоянието на своите ръце и нокти, защото точно те дават за вашата възраст! Ръцете и ноктите при жените на 40, а още повече над 50 години, трябва да бъдат винаги добре поддържан.

Каква форма и дължина на ноктите изберете кой е на 40?

Разбира се, ако ви за 40, вие сте свободни да избират всяка дължина на ноктите. Но имайте предвид, че прекалено дълги нокти за по-възрастни жени изглежда разхвърляна. Най-добре на ноктите кой е на 40 изглежда , че средната дължина – не повече от 25% от цялата дължина на нокътя.

Формата на ноктите, изберете или квадратна с заоблени върхове, или овална . Не си струва да правите твърде остри ноктите – те са от това ще бъдат повече няма да се счупи, да и вид, ще бъде гладен. То ви трябва?

Цвят на маникюр, на кого 40

Най-добре е да изберете някоя лак за нокти, подходящи за вашия цветотипу:

Лак за цветотипу:

  • Tsvetotip Лято – меки, приглушени цветове със синкав подтоном. Ще отиват на цвета на лака: студено бежово, розово-синкаво, спокоен, розов, лавандула. За да проверите полупрозрачен розов лак за нокти.
  • Tsvetotip Зима – за маникюр са подходящи контрастни, ярки, но са студени цветове. Изберете наситен розов цвят, ярко червено, череша, лилаво, червено. Лак за цветотипа Зимата е по-добре да изберете непрозрачни.
  • Tsvetotip Есен – топлите, наситени есенни цветове лак за нокти. За вас – златисто-кафяво, червеникаво-домат, бордо, цвят, канела, светло кафяво. Лак цветотипу Есента е най-добре да изберат, без блясък, мат и непрозрачни.
  • Tsvetotip Пролет – чисти, светли и топли цветове лак. Оранжево-розов, корал, бежово-оранжево, персиково-розови цветове, подходящи за маникюр. Прозрачен лак за цветотипа на Пролетта е най-добре.

По-добре да представим себе си цветотипы, вижте снимки:

Маникюр кого 40: модерни ноктите!

Еднакво добре на всички цветотипам подходящ прозрачен лак за нокти (може да изберете укреплящий ноктите лак).

Забравете за nail-art   — за съжаление, той е само на младите жени. На възрастните nail-art търсят евтини и неизискан. За тези, които за 40 – обикновена ноктите!

Изключение е само на френски маникюр. Но това уэже класика.

Подмладяващ маникюр за тези, които за 40

Какъв вид маникюр изберете , ако сте на възраст над 40 години? Разбира се, подмладяване и маникюр! Той е създаден специално, за да стегнете кожата на ръцете. В такъв маникюр задължително да включва масаж на ръцете с избелващи и разглаживающими лифтинг кремове. Кожата на ръцете разгладится, ще стане по-светла и млада, ще изчезне сухота на ръцете.

При омолаживающем маникюре кутикула не се изрязват, а само прехвърляне на страна, са средство за премахване на кожичките.

Какви ноктите харесват мъжете?

Ноктите над 40? – Нищо подобно! Това се отнася за всички!

Мъжете – големите консерватори в плана за нокти. Те не обичат нищо остромодного, нарощенного и неестествено . Ако решите да угоди на мъжа, а след това имайте предвид, че мъжете харесват такива нокти:

  • Френски маникюр
  • Естествен маникюр, т.е. или прозрачен лак или лак естествените цветове: розово, бежово...
  • Червен лак

Както не харесват мъжете ноктите – сини, зелени и... нарощенные!

Маникюр кого 40: снимка

Вижте тези снимки на ноктите , за да реши какъв маникюр да изберете за себе си!

Естествени нокти

Маникюр кого 40: модерни ноктите!

Тъмен лак за нокти

Маникюр кого 40: модерни ноктите!

Червени нокти

Маникюр кого 40: модерни ноктите!

Розов лак за нокти

Маникюр кого 40: модерни ноктите!

Автор – Олга Sympaty,
Кой е на 30 – клуб за жените след 30 .