Женско списание » Грижа за ноктите » Маникюр с животни

Маникюр с животни

Маникюр с животни

В съвременния свят стана много модерно да се направи необичаен дизайн на ноктите си. Това се дължи на факта, че много дами са станали най-внимателно, да се грижи за своите нокти и ръце. Много представителки на прекрасния пол се чудят, как да бъде модерен и модерен маникюр, както и където му е по-добре да се направи - в къщи или в салон. По-долу ще научите за интересните видове маникюр с животни, които не са точно ще се отегчиш, за техните различни начини, техники на изпълнение и съветите на специалисти.

Характеристики

Най-маникюр с анималистическим дизайн ценени сред младите момичета, въпреки, че много дами на възраст и не е против да се представят, например, луксозни модерни, с кристали.

Най-различни вариации на маникюр, на тема животни много. Толкова много, че много често просто се разминават на очите. Млади дами и тогава избират цветни лъв или сладки малките, момичета, малко по-възрастните предпочитат тиграм, пеперудите, или птиците. Разбира се, това е само условно разграничение.

Маникюр с животни като дизайн, можем спокойно да изберете за всеки ден, въпреки, че някои дами могат да разчитате прекалено креативен и да направят избор в полза на нещо друго.

Ноктите красят звериными щампи с помощта на ръчно рисувани бои, гелями или обикновени лакове. За да увеличите спестите време, много от тях използват декоративни плъзгачи с вече готови пълни отглеждат животните . Какво предпочитат, зависи само от вас. Ако сте се събрали да се направи такъв дизайн на дома, тогава запасете се с търпение.

Nail-дизайн с всички животни, независимо дали те са на всички нокти или избирателно, ще направи ръцете обект на внимание и притянет към себе си погледи на минувачите.

Техника на изпълнение и дизайн

Към днешна дата съществуват голям брой техники за изпълнение на проекти за нокти, и много често те не се използват в чист вид, защото те могат да са умело комбинирани. Ето няколко често срещаните варианти:

 • Необичайни зверят или ги мордочки можете да рисувате бои. За това ще ви трябва набор от специални кисточек, които са майстори по маникюру. Ако вие все пак се съмнявате в своите способности или такива, маникюр ще ви е необходим само на празник, предпочитам професионалист. Ако сте за експерименти, а фигурата ще бъде сложен, за да започнете тренировка на хартия.
 • Отлично решение може да се превърне в имитация на зверски кожи - например, можете да направите ноктите зебровые полосочки или леопардовые петна. Този дизайн могат да бъдат допълнени с лъскава прорисовкой и се украсяват с дребни камъни. Изглежда всичко ще е "скъпо" и оригинална.
 • Ако имате приоритет трайно и наситено с покритие, това тук е най-добре да изберете гел-лакове - разбира се, ако имате поне малко опит с тях. В гела можете да рисувате с акрилни бои или самите гел-лакове. Въпреки това, тази техника е по-подходящ за майстори на nail арт.
 • Много често на ноктите изобразяват анимационни животни - например, герои на дисни на ес. Чудесно допълнение могат да станат kitties Hello Kitty или Том и Джери. Ако не се вземат предвид от западните анимационни филми, най-често момичета иска майстори представят сладки мечета със сърца, лъчи, зайци, кучета и котки. Това може да бъде и мордашки зверят, и техните силуети.
 • Ако всички предишни техника вас така или иначе не се задоволява, тогава защо да не се даде предпочитание са готови наклейкам с животни или слайдерам. Това е най-удобния, безвреден и лесен декор, който е много лесно да се превърнат в реалност направо у дома. Ако си плъзгачи качествени, това е плюс двойно, тъй като рисунки върху нокти ще изглеждат година не по-лошо на тази стенопис.
 • Хубаво и реалистично изглежда нокти дизайн в технологиите стемпинг - с правилните ви трафаретами животни. Извършва той е доста лесно, но по-често се нуждаят от специални лакове.
 • Графични животни или оригами ноктите също може да изглежда много необичайно (и дори и нещо футуристично). Това могат да бъдат елени, панди, вълци, жирафи - от никого.

Подгответе ноктите и съвети на специалисти

Ако кандидатствате за "звериным" декорации за нокти в салон, а след това за вас ще се проведе на стандартната хардуерна почистване на нокти - или пък друга, която предлага салон за красота. Ако направите маникюр у дома, това не означава, че на този етап може да се мине. Така че, преди да нанесете лак и рисунка ще трябва да извършите следните действия:

 • Внимателно измийте ръцете си и да се използват само чисти и дезинфекцирани инструменти и пилочки. Да, дори у дома трябва да се спазва хигиена по отношение на кусачкам и лопаткам за нокти.
 • Лечение и премахване на кожичките по обичайния за вас начин, за да махнете всички съюз. С помощта на пилочки придайте желаната форма на ноктите. За да премахнете кожичките най-безболезнено и безопасно, преди тази процедура распарьте ръцете си в топла вода - например, с морска сол.

Ако ще почисти дължина на ноктите с ножица, направете това преди употреба на ваната. След пълна обработка и почистване на ноктите, нанесете върху ръцете овлажняващ крем.

Обсъждане и приемане на проекта на дизайна стъпка по стъпка

Изчистени и подпиленные ноктите трябва да бъдат лекувани обезжиривателем. За тази цел можете да използвате обикновен лакочистител. Благодарение на това продължаване на покритието ще бъде по-устойчива. Нататък си струва да се разгледа стъпка по стъпка начин за изграждане на маникюр с пандой с помощта на стикери. Разбира се, това е само примерен дизайн, всяко животно можете да изберете сами. Ред на действие:

 • Като основното покритие, нанесете 1-2 слоя зелен лак. Броя на слоевете зависи от качеството на лака, а също и от това, той ще блесне, или не. Понякога е достатъчно и един слой.
 • Дайте си ноктите да изсъхне.
 • Наклейте стикери за нокти – може да се спре избор, като например за малки пандах. Закрепете ги с помощта на прозрачен лак.

Нататък разгледайте малък майсторски клас за това, как да се украсяват класически бял френч с помощта на птици или други животни:

 • Скрийте всички ноктите прозрачен лак – основа. Дайте им да изсъхне.
 • С помощта на шаблон, залепени под свободния край на ноктите, закрасьте му бял цвят.
 • Можете да рисувате птици лакове или изберете готовите етикети. След създаването на фигурата по избрания от вас начин отново прокройте ноктите прозрачен лак – закрепителем.
 • Навлажняване на епидермиса с помощта на специално масло.

Фигура изобщо не е необходимо трябва да се поставят по същия начин и на всички нокти. Вие можете да направите, например, само с два пръста - среден и безименен. Необичаен дизайн може да се превърне вариант е, когато два пръста с прорисовкой, а един накрашен сияещ лак.

Винаги давайте воля на въображението си и не се страхувайте да експериментирате, защото тогава вие ще имате най-необичайна и единствена по рода си интериор.

В домашни условия и с обикновени лакове ще бъде в състояние да изпълни сладък дизайн с бога коровками. За целта трябва:

 • Покриване на подготвени нокти бял лак, да им даде, за да изсъхне.
 • С помощта на червен лак и фини четки направи малки чаши за нокти. Може да бъде два или три - или изобщо един.
 • След това трябва да се пририсовать облегалката на божиите коровкам с помощта на черен лак и на много тънка четка. Точка може да се направи с помощта на специален дотса. Не забравяйте да направите малки лапи и мустаци.
 • С помощта на бял лак и дотса трябва да направите малки точки - това ще си око. Черен лак трябва да направите очите отвътре бели. Така вие ще имате много по-реалистична насекомо.
 • След завършване на рисунката на всички ноктите, не забравяйте да ги покрие закрепителем.

Ако работите с гел-лак, може да се направи една божията калинка, а точка на нейната крылышках плащам с помощта на бели блестящи кристали. Най - важното- не се страхувайте от експерименти. Разбира се, това луксозно насекомо не си струва да правите на всеки ногте. Ако за украса можете да използвате всякакви камъчета и кристали, останали ноктите вземете вашата однотонно.

Маникюр с приятни малки от бога коровками, за да проверите за момичета.

Че използвате за украса?

Ако ви се струва, че ноктите ще скучни дори с пълни отглеждат животните в тях, не се страхувайте да използвате следните материали:

 • големи и малки кристали (те могат да бъдат много красиво направите крила на пеперуди);
 • втирку за нокти, който без труд разнообразяват цялостния дизайн;
 • блестящ прах за декорация и кадифе;
 • най-различни камъчета;
 • цветна фолио;
 • малки бульонки;
 • декоративни конци;
 • пера, с които можете да създадете най-луксозният "птичи" маникюр;
 • дантела;
 • обикновените етикети, переводные възможности и плъзгачи.

Разбира се, това далеч не е целият списък. Ако вие не се занимавате с дизайн на ноктите професионално - обикновено ви е всичко и не е нужно. Въпреки това разнообразие може да ви послужи, ако имате исках експерименти с нокти. Така че по-смели воплощайте своите нестандартни идеи с пълни отглеждат животните в живота.

Как да направим маникюр с животни гледайте в следващото видео.