Женско списание » Грижа за ноктите » Машина за маникюр и педикюр: коя е най-добре, цени, мнения

Машина за маникюр и педикюр: коя е най-добре, цени, мнения

Машинки за маникюр и педикюр, представени в огромно разнообразие, и изберете желания модел ще помогне на подробен разбор на устройството и описание на характеристиките.

Тенденцията е да се грижим за телата си, никога няма да излезе от мода. С всяка изминала година това става все по-лесно и по-лесно, тъй като салони за красота предлагат на своите професионални услуги, използвайки арсенала на специално оборудване.

Машина за маникюр и педикюр: коя е най-добре, цени, мнения

Страна това е тенденция не обошло и грижа за ноктите. По-специално, появата на механизирани машинки за маникюр и педикюр значително облегает процедура. Различни пилички, пинсети, ножица и други неща, определено се използват от майстори, но 90% от обработка на нокътната плочка и кожичките се случва за сметка на апарата.

Основни съвети при избора на апарат

Как да изберете пишеща машина за маникюр и педикюр, защото този вид машини са представени в огромно разнообразие в магазините? На пръв поглед им единствените разлики, които се намират в цената и външния вид. В действителност, при избора си струва да се започне от следните показатели:

 1. Мощност. Майстор в салони използват техника с голяма скорост на въртене врезы, но за домашна употреба такива, не се вписват в никакъв случай. Освен това, цената на мощни апарати значително по-високи.Машина за маникюр и педикюр: коя е най-добре, цени, мнения
 2. На кабела и неговото местоположение. Дължината му трябва да бъде оптимална, за да не мешаться в процеса на работа. Ако кабела ще се дърпаше, върти се събират на възел, по машинкам по-добре да не се даде предимство.
 3. Удобството на дръжката. Тя трябва да бъде малко тяжеловатой. Често тяхното тегло варира в района, от 150 до 200 грама. Това е необходимо, за да се гарантира, че в процеса тя не вибрировала, а под собствената си тежест ясно удерживалась в ръка.
 4. Брой дюзи. Добри модели на хардуер машини вече са в комплект голям брой дюзи. Със сигурност те могат да бъдат закупени отделно, но къде по-добре, когато производителят предварително се грижи за своите покупателях и укомплектовал продукт голям брой мелници и пилок.
 5. Ножное управление (педал).
 6. Известен и доказан производител.

Прилагането на машинки за маникюр и педикюр не се ограничава само със салон за красота. Ги възможно е да се прилагат като помощник в домашни условия, само като се вземат предвид няколко основни точки.

Професионална машина за маникюр и педикюр в салон

Помислете за критерии за подбор на професионални машинки за маникюр и педикюр в салон. Професионални майстори използват пишеща машина със скорост от 40 хиляди оборота в минута и с мощност до 100 Вата.

Нелеп използването на тази техника може да доведе до наранявания и щети. И дело не може да приключи една ранкой или порезом, може да нанесе сериозни щети на нокътната плоча или кожата около нокътя.

В салони за красота майстор ползват ножным на горивото за да се улесни работата. В такъв случай работата апарат изцяло зависи от степента на натискане: колкото по-голям натиск върху педала, толкова по-бързо ще се завърти главата.

Машина за маникюр и педикюр: коя е най-добре, цени, мнения Тъй като през съветника е домакин на голям брой от хората, а след това слушалката трябва да има вградена прахосмукачка. Поддържане на чистота на работното място и общата хигиена е съществено условие на работа, така че пренебрегва този параграф не си струва.

Да и алергични реакции, проявяващи се от отшелушенных частици на кожата и на нокътната прах, могат да се проявят при майстор, не веднъж, а няколко месеца по-късно на работа дори и в стерилна маска.

Апарати за салонного употреба също се различават по отношение на разходите. Най-често се дава предпочитание на зарекомендовавшим себе си на производителите за по-късно няколко години постоянна експлоатация на техниката не дойде безполезни.

Избелващи маски за лице Машина за маникюр и педикюр: коя е най-добре, цени, мнения са описани в статия на нашия сайт.

За това, как да направите очите си визуално по-голяма може да прочетете в тази статия .

От тук ще научите как можете да направите косата вълнообразни.

Избор на машинки за домашна употреба

Като апарат за домашно ползване не си струва изощряться и се харчат огромни средства за скъпи модели. Какви са тънкостите се обърне внимание при избора на домашно машинки за хардуер, маникюр и педикюр?

Така че, си струва да избират сред моделите с мощност до 60 Вата и скорост от 30 хиляди оборота в минута. Използването на технологии с по-големи показатели, без професионални умения изпълнен с различни последици.

В комплект с машината върви множество дюзи. Повечето от тях не са полезни за домашна употреба, тъй като мощност апарат или умения за използване ще бъде просто не е достатъчно. Най-често се използва не повече от 5 дюзи.

Машина за маникюр и педикюр: коя е най-добре, цени, мнения

Отделно внимание заслужават размерите на техника. Ако работното място е малко и твърде тромава машина ще е ясно мешаться, нещо, което си струва да се предпочита друг начин на производителя с друг вариативной форма на продукта.

Съвети за пишещи машини и тяхното приложение

Има няколко вида дюзи за хардуер, маникюр, които се различават по материала. По-специално, са следните видове:

 1. Диамантени ножове. Се считат за професионални и продължително. Се използват за обработка на страничните части на ноктите, валяци и кожичките.
 2. Керамични. Са най-безопасни, по всички показатели и напълно подходящи за начинаещи като тренировъчни.
 3. Видий от метали. Съвети от такъв материал се използва предимно за обработка на груба кожа на краката, облекчаване на акрилния слой на нокътната плочка или премахване на ороговевшей на кожата и мазоли.

Освен класификация по материал, има съвети с различни размери и форми. Всички те са предназначени за извършване на определени видове работа и в този процес те се променят, за да постигне най-добри резултати.

Преглед 5 машинки за маникюр и педикюр — кой модел най-добре?

При наличието на голям асортимент от техника, да направите избор е доста трудно. В такива случаи ще помогне за преглед на няколко модела с един и цел, за да може при закупуване веднага отсече ненужни опции и обърна внимание на основните съоръжения. Сред най-добрите модели машинки за хардуер, маникюр и педикюр са влезли:

 1. Strong 90/102. Техниката на този производител е фаворит на пазара. Пълно персонал модели, висока ефективност и дълготрайност са ключови фактори в тези продукти. Цената на машинки Силна започва в района на 15 хиляди рубли.
 2. RuNail. В съответствие с този производител има различна техника, която се различава един от друг капацитет и укомплектованностью. На голяма популярност се радват на изделия за провеждане на домашни процедури, оборудвани ножным на горивото, множество мелници и регулатор на въртенето на гърба. Цената е доста демократична и варира в района на 5 хиляди рубли.Машина за маникюр и педикюр: коя е най-добре, цени, мнения
 3. Marathon Champion Модел с мощност 40 W и скорост от 35 хиляди оборота в минута е ярък представител на машинки за хардуер, маникюр и педикюр в домашни условия. За лична употреба на такъв модел могат да бъдат закупени на цена от 9 хиляди рубли.
 4. Mercedes Сравнително евтина машина (2 хиляди рубли средно), която се различава висока производителност. Мнозина предпочитат този модел се дължи на разходите, както и наличието на пакет 6 дюзи с диамант покритие, добре, подходящи за обработка на нокътната плочка, както в салона, така и у дома.
 5. Irisk JD-500. Отлична машина за домашна или професионална употреба с цена от над 9 хиляди рубли, оборудван с 4 многофункционални приложения. Информация за максималната скорост на въртене е на ниво 35 хиляди оборота в минута, а обявената мощност в района 35 Вата.

При избора на апарат за маникюр и педикюр не си струва да избират модели със скорост на въртене под 20 хиляди оборота в минута. Той е изпълнен с факта, че за провеждане на процедура за грижа за краката няма да бъде достатъчно, и изразходвани средства за себе си не оправдают.

Тънкостите в използването на машинки за хардуер, маникюр и педикюр

В комплекта към всеки един продукт е приложен инструкция, с която трябва да се запознаете веднага след покупката. Внимателно проучване на всички бутони и функции на вашето устройство ще помогне за значително увеличаване на живота му.

Как да използвате машината за маникюр и педикюр? Важно е да се знае за такива подробности, при които не може да провежда процедури за хардуер маникюр. Към тях се отнасят следните особености:

 • не може да се използва пишеща машина върху мокри ръце клиента;
 • след распаривания на кожата за процедурата премине не по-рано от 3 часа;
 • проведе повторна процедура може да се 2 пъти в месец;
 • за удължаване на срока на експлоатация на маломощного устройства за домашна употреба се препоръчва да му се даде "почивка" на всеки 15 минути.

Апарати за салонного употреба могат да работят непрекъснато в продължение на 12 часа. Домашни машини не издържат и половината от този период, тъй като механизъм вътре в устройството ще е склонен към прегряване. Затова кратки прекъсвания в работата само удължава срока на експлоатация.

Машина за маникюр и педикюр: коя е най-добре, цени, мнения

Грижа за машината за дългогодишен употреба

Машина за хардуер маникюр – това е техника, която призовава за повишено внимание по отношение на техническото обслужване. За да се удължи срока на служба и винаги да се поддържат чисти, се препоръчва да се придържате към следните препоръки:

 • дезинфекция на нож след всеки клиент (дори ако наставка се използва от един човек, а след тези събития никой не е отменено);
 • извършва подмяна на дюзи с чистота, за да не навреди на специални стойки;
 • избършете устройството, дюзи и копче фрезера специални антибактериални течности от частици от прах (за тези цели е подходящ козметичен спирт).

Като цяло грижа за машината не е нищо сложно. Единственото нещо, което в случай на явни грешки в работоспособността на техниката си струва да се справят в работилници.

Самостоятелно аутопсии на корпуса и чупене на всички механизми в устройството заплашва пълно излизане от строя и невъзможността за ремонт.

Отзиви от потребители машинки за хардуер, маникюр

За да направите правилния избор, често потенциалните потребители се обръщат към един отзива реални купувачи. Въз основа На тях може да се правят изводи, благодарение на които изкупуването ще стане не толкова сложна процедура.

Придобити професионална пишеща машина от фирма Strong 90/102 преди 2 години. Използвам го единствено в домашни цели. Nabila ръка, както се казва, и с удоволствие правя маникюр приятелки в свободното си време. От недостатъците на модели на бих каза-висока цена, но той е напълно припокриване на това обстоятелство, че апаратът се смята за специалист. Наистина, за толкова години употреба той никога не ме разочарова, а маникюр с него е удоволствие. За походи в салон забравил. P. S.обърка стана далеч не веднага, на първо време, поради голямата мощност изпитвах дискомфорт при работа. След няколко седмици тренировки приноровилась към него.

Галина Самойлова, на 25 години, Челябинск

Като домашен помощник за маникюр купи Mercedes 2000. След четенето на мнения, дълго избирайте между този апарат и модел от фирма RuNail. Вярвам, че е направил правилен избор! Работата е напълно доволен, изпълнява своите функции на 100%. Без проблеми сега се лекуват своите невен у дома, без да губите при това известна сума в салона (в някои те възпрепятстващо високи!). Понякога правя приятелките си за номинална такса. Ако пресметнете, че за месец трябва да присъстват съветника повече от 2 пъти, а след това стойността на пишеща машина аз отдавна вече окупила! Доволен!

Виктория Игорева, на 31 година, на Москва

Преди закупуване на машини за маникюр и педикюр си струва да постави пред себе си конкретни въпроси, на базата на които се прави избор. По-специално, трябва да се определят целеви назначаването на устройството и вече на база на тези данни се избират модели с необходимата мощност и функционалност.

И още няколко съвета за избора на апарат за маникюр — в следващото видео.