Женско списание » Грижа за ноктите » Led лампа за нокти - принцип дествия, най-добрите модели и мнения

Led лампа за нокти - принцип дествия, най-добрите модели и мнения

Сравнително наскоро лампи за изсушаване на ноктите са използвани само майстори в специализирани салони, но към днешна дата това оборудване е различно достъпността и да го може всеки.

Първоначално са били разпространени различни ултравиолетови модели, но сега те се смятат за остарял вариант и повечето хора носи избор в полза на LED-лампи. Принципът им на действие е останал непроменен: изкуствени слоеве на ногтевых плочи изсъхне благодарение на въздействието на ултравиолетови лъчи, но той е различен тесен спектър на излъчване. Именно по тази причина подобни уреди са в противоречие с твърди видове гелове, това е единственият им недостатък.

Led лампа за нокти - принцип дествия, най-добрите модели и мнения

Са LED-лампа няколко по-скъпо ултравиолетови на висота, но въпреки това, те притежават редица значими предимства:

 1. Дълъг срок на служба на светодиоди, които се използват в LED-лампи (прочетете статията за избор на LED-лампи ). Качествени елементи в средно функционират не по-малко от 10 години.
 2. Висока устойчивост на светодиодите на механични влияния, което намалява риска от повреди при транспортирането.
 3. Намалява нивото на консумация на електроенергия при свързване на уреда към мрежата.
 4. Повишена скорост на изсушаване на работния материал.
 5. Липсата на отопление каквито и да било външни или вътрешни елементи.
 6. Липсата на пулсации или други фактори, които могат да раздразнят органи точка.
 7. Липсата на диодах живак , олово или каквито и да са други опасни компоненти, което прави експлоатация на по-безопасни и улеснява процеса на рециклиране.
 8. Сигурност за кожната покривка.
 9. Възможност за модернизация , тъй като автомобилът диоди за разлика от лампите не зависят от тяхната мощност.

Критерии за избор

Основен критерий за избора LED-лампи е тяхната мощност, тъй като от този индикатор, ще зависи качеството и скоростта на процедурата. Този индекс се определя от мощността на светодиодите: в различни модели, броят им може да варира, както и техните параметри може да бъде 1, 2 или 5 Вата. Основните характеристики в зависимост от дадените характеристики се разглеждат по-долу:

 1. LED крушка с 9 Вата са най-слаби измишльотини, се препоръчва да се избере по-мощен колеги, тъй като употребата на подобни уреди може да повлияе отрицателно върху качеството на създадената маникюр. Те редовно извършват всички основни функции, но поддържането на постигнатия резултат обикновено е доста ниско.
 2. LED-лампа по 18 Вата представляват средната класа такова оборудване. Качеството е много високо, отколкото при по-слабите аналози, тези модели се характеризират с висока мобилност и са добър избор, ако са планирани чести транспортиране на уреда. Голям брой положителни отзиви се доказва, че това е един от най-добрите варианти за домашна работа.
 3. LED-лампа на 45 Вата са предназначени за употреба от професионалисти в салони за красота, но много хора да ги купуват и за домашна работа. Те се считат за устройства от висок клас, тъй като скоростта на изсъхване ногтевых плочи подадена до максимално ниво.
 4. LED-лампа на 72 Вата са на изключително професионално оборудване и обикновено се използват само в специализирани магазини.

Също така е изключително важно да се разбере, какви условия ще се използва LED-лампа, тъй като наличието на таймер или други допълнителни елементи за повишаване на функционални, значително увеличава размерите на обзавеждане. Ако ще го честа транспортиране, но се препоръчва да се избере по-прости устройства с повишена мобилност.

Led лампа за нокти - принцип дествия, най-добрите модели и мнения

 

Преглед на най-добрите модели

Към днешна дата предлага широка гама от led лампи, различаващи се по своите работни характеристики, което често усложнява процеса на избор. За да помогне да разрешат този въпрос, по-долу са кратки ревюта на най-популярните и търсени възможности, които постоянно демонстрират високо качество и са винаги в търсенето:

 1. DFS 6W LED Lamp притежава стилен дизайн и привлекателен външен вид, а също така е в приемливи ценови диапазон, което и дава този модел на високо ниво на популярност. Устройството е универсален, но е най-подходящ за съвместна работа с материали на Opi Gel Color и Gelish. Средната цена на модела варира от 27 до 40 USD.Led лампа за нокти - принцип дествия, най-добрите модели и мнения
 2. RuNail 6W е универсален и многофункционален лампа, която еднакво успешно работи с биогелями, перманентными лакове и други видове материали с маркиране LED. Използвайте това оборудване може да бъде не само за създаването на маникюр и гарантира дълъг срок на оцеляването му, но и за полимеризация на слоеве по време на процедурата за изграждане. Сушене камера е предназначена за настаняване в нея само една ръка, а по време на нейното изваждане на уреда автоматично се изключва, което улеснява неговата експлоатация. Цената е около 2000-84 USD.Led лампа за нокти - принцип дествия, най-добрите модели и мнения
 3. RuNail LED 3W се отличава с много малки размери, този модел е подходящ за споделяне с различни видове на материали, които не изискват силна светлина и висока мощност. Въпреки че леко показатели и ниска цена, тази лампа може да създаде доста дълготрайни декоративни настилки. Купуват я на цена от 27 USD.Led лампа за нокти - принцип дествия, най-добрите модели и мнения
 4. Dashing Diva LED Lightpod притежава иновативен дизайн, дизайн на уреда с отваряеми врати. В устройството е включено 36 диоди клас премиум, така че, въпреки малките размери на всички работни параметри са задоволителни. Този модел е допълнително оборудван с таймер, режим на изключване само един и е равен на 45 секунди. Приблизителна цена е 150 USD.Led лампа за нокти - принцип дествия, най-добрите модели и мнения
 5. RuNail 12W е, не съвсем обичайно оборудване, тъй като то е оборудвано като светодиодите, така и ултравиолетовата лампа. Потребителят има възможност да превключвате между различни режими на работа, избор на подходящ при сегашните условия вариант на сушене. Средната цена е 3000-134 USD.

Led лампа за нокти - принцип дествия, най-добрите модели и мнения

Как правилно да използвате

Процесът на работа LED-лампи не се различава от колеги, той се извършва по следния начин:

 1. Първоначално на ноктите се нанася декоративно покритие или материал за изграждане в зависимост от провежданата процедура.
 2. LED-лампа се свързва към електрическата мрежа.
 3. Трябва да се уверите, че избраната разновидност на материала е подходящ за споделяне с led крушки. Проверка е възможно от наличието на марка LED.
 4. Пръстите, ръката, или едновременно и двете си ръце, в зависимост от конструкцията на уреда са поставени вътре сушильной камера.
 5. Процесът на сушене зависи от характеристиките и структурата на материала, времетраенето на процедурата е средно отнема от 15 до 90 секунди.
 6. След изтичане на избрания срок на ръка, трябва да извадя от сушильной камера, както и LED лампата на изключване, ако в него не е предвидена възможност за автоматично преминава в извън работно състояние.

Led лампа за нокти - принцип дествия, най-добрите модели и мнения

Съвети и препоръки

За да обобщим, можем да дадем следните препоръки, свързани с процеса на употреба и избор на LED-крушки:

 1. Всеки материал, преди покупка трябва да бъде тестван за съвместимост с определен тип крушки, тъй като някои са предназначени единствено за uv уреди. Информация за това винаги се съдържа в приложеното ръководство, там също трябва да се вземе марка LED.
 2. Не се препоръчва да придобие оборудване, което е било произведено в азиатски страни, тъй като тя всъщност винаги се отличават с ниско качество. Това се дължи на използването на слабите диоди, эксплуатационный срок от които обикновено е от 50 до 500 часа. При тази лампа европейски или американски продукции могат да работят до 50 000 часа.
 3. Още преди покупката трябва да се изяснят размери сушильной камера, тъй като далеч не всички уреди са предназначени за сушене веднага двете си ръце.
 4. Най-добре е да се купуват лампи , корпус от които е изработен от метал, тъй като пластмасови модели са по-чувствителни към едно ефекти и обикновено служат много по-малко.

Коментари

Жана: "е Получила от съпруга си в качеството на подарък светодиодна крушка Dashing Diva LED Lightpod. Това е първият ми подобен опит, тъй като преди това няколко години се ползват само от ултравиолетовата вид. Всички предимства на този вариант съм усетила веднага: процедура за изсушаване на ноктите се извършва в няколко пъти по-бързо, при това липсват неприятно парене. В инструкциите е записано, че работен ресурс при диоди не по-малко от 50 000 часа, така че продължи дълго".

Елена: "Купи вместо стария ултравиолетовата лампа led уред, модел RuNail LED 3W. Необходимостта от тази покупка е възникнал поради това, че предишната лампата е достатъчно място за главата, и я вземат със себе си при пътуване е доста трудно. LED-лампа за много по-малко по размер, малко тежи и реално не заема място в багажа. Веднага похвали другата й положителна черта на процеса на сушене се извършва в пъти по-бързо, така че с тази покупка, спечелих на всички фронтове".

Анна: "Купи си LED-лампа RuNail LED 3W, в сравнение с другите видове не мога, защото преди не ползва този уред. Изборът паднал точно на този модел, поради ниската си цена, бюджет на извършване на покупката имах много ограничен. Използвам я вече почти година, при това никакви недостатъци не е открил в процеса на работата са много опростен изсушаване на ноктите, качеството на тела просто на височина".

Елизабет: "ти Приятелка купуват различни китайските стоки и обикновено не се оплакват от качеството, така че аз не се обърне внимание на предупреждението, което лампи от Азия, както обикновено не работят, и е направил поръчка. Продавачът изпраща стоките достатъчно бързо, но доставката все още е много дълъг, в крайна сметка ултравиолетова лампа дойде с пукнатини в корпуса, но и функционирането на това не се отразява, така че не е инжектиран това специално значение. Вече по време на втората употреба лампи започна да трепти и са престанали да изпълняват своите функции.Мъж помогна закупуване и инсталиране на нови UV-лампа, но тази мярка не е помогнал, явно причината е в самия уред, който е отказал редовно да работи. След дълги мъки все пак ги изпратих го в боклук, вместо да го поръчах нормален LED-лампа, да знаят, че те по всички показатели е по-добре ултравиолетови модели. В крайна сметка, сега не страдам, а се радват на висока скорост и лекота процедури, така че може да се направи извод, че спестяванията се случва да не навсякъде е уместно и оправдано".