мода

Кожени дамски якета | моя CMS

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Жена пуховик с кожа оторочкой – хит през зимния сезон вече няколко години подред. През последните години особено популярни кожени дамски якета, което е напълно предсказуемо. В края на краищата, те са топли през студените и влажни под мокър сняг (доста често срещан в нашите ширини), който се случва с обикновените сака.

Leather womens jackets | My CMS

Шият този вид връхни дрехи главно от кожата лайки (много мека и нежна текстура на материала подчертава женствеността на продукта) или от смес от естествена кожа с текстил влакно, което сега се нарича экокожей. И точно экокожа спечели лидерска позиция на пазара на кожени изделия през последните години. И да кажа „благодаря“ за това трябва да го дълголетие.

Leather womens jackets | My CMS

Фасоны тези сака смайващо разнообразие от: дълги, къси, къси палта, с кожа, с плетиво тапицерия белезници и качулка; в строго класически стил без излишни декорации. Цветовата гама е ограничен до три от най-популярните цветове и нюанси: черно, бяло и кафяво. Смята се, че сама по себе си, естествена кожа и така краси елемент, така че не се нуждае от допълнително стимулиране на купувача ярки цветове.

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Leather womens jackets | My CMS

Цената на кожени якета

Цените на дамски кожени якета, зависи от много фактори. Основните от тях – качеството на кожата. Кожезаменитель, макар и по-трайни, по-евтино, отколкото естествени. Цената палто с синтепоновым на нагревателя ще бъде по-ниска, отколкото за същия модел, но с нагревателя от кожа или пух. С меховыми вложки на капюшоне и джобовете ще се вдигне цената, но по-високо, зависи от кожа. Лисица леко по-евтино, отколкото от норка или песца. Свързани еластична гумена лента, като послевкус, може би не е най-ярко украшение якета, но е много по-практичен, отколкото кожа и, разбира се, е значително по-евтино. Като цяло цените на кожени палта започват от 25 хиляди евро., същите изделия от экокожи могат да бъдат закупени от 15 хиляди рубли.

Leather womens jackets | My CMS

Стилове дамски връхни дрехи

Що се отнася до популярните модели на кожени якета, тук всичко решава положение в обществото. За разлика от евтините текстилни якета, кожени изделия избират тези клиенти, които искат да покажат своя стандарт на живот и статута на бизнес-дама, успешна жена или сладък дом Алабама (всъщност 2/3 от всички жени). Затова са толкова популярни кратък палта просто нарязани с малки и изящни детайли, непременно подходящ!

Leather womens jackets | My CMS

Много къси дамски кожени якета избират автоледи (в тях е по-удобно да седне зад волана), а ето и дълги кожени палта без яка почти са излезли от мода.

Theme by Anders Norén