мода

Коледна премяна за корпоративни партита: съвети на Вячеслав Зайцев |

Вячеслав Заека с един куршум-съветски и руски моден дизайнер, художник и график. Известен ценител на женската мода ви дава ценни съвети, които се събират на купон.

Известен дизайнер Вячеслав Зайци съвети, само ще бъдат добре дошли! Някои идеи могат да се използват за партита с близки и приятели.

Малка черна рокля

Christmas outfit for a corporate party: tips Vyacheslav Zaitsev |

За да се забавлявам и не се тревожи за своята премяна, трябва да се разгледа картината по-подробно. Той трябва да съответстват на ситуацията.

Ако корпоратив се провежда в ресторанта, където ще се съберат на ръководството и екипът на компанията, ще трябва да се обличат строго и официално, но празнични.

Ще ви помогне на малката черна рокля. Аз вярвам, че всяка жена го има. Това е по избор на рокля. Възможности за малката черна рокля е голямо, силует с вградени в стил империя и се разпространява от гърдите си гънки, за намаляване — от рокли с дълъг ръкав до обнажающее раменете и ръцете.

Christmas outfit for a corporate party: tips Vyacheslav Zaitsev |

Най — важното- да се облича добре за вас сидело и прикриване на малките недостатъци на фигурата.

От аксесоари, които можете да вземете или големи бижута (за предпочитане е той да е с добро качество), или реколтата, бижута.

Christmas outfit for a corporate party: tips Vyacheslav Zaitsev |

!Аксесоари са важен елемент от всяко облекло — те могат коренно да го промени. Така че, ако имате един рокля на изхода, всеки път, когато допълването му различни аксесоари (колиета, шалове, тайна). В този случай вие винаги ще изглежда по различен начин, и никой не може да каже, че „в действителност рокля с корпоративна“.

Бяла блуза и тъмна пола

Christmas outfit for a corporate party: tips Vyacheslav Zaitsev |

За мен лично няма нищо по-добро от бяла блуза заправленная в пола, черно, синьо или изумрудено зелено. Можете да изберете пола-молив или пола-лале.

Ако имате тънка талия, тя ще акцентират красива талия. Изглеждат много елегантно колие от перли или шал. При желание може да се добави ярка жилетка, която ще съживи целия ансамбъл.

Във всеки случай, не забравяйте, че обувките трябва да бъдат на ток (ако планирате да танцува, да избере за ниска пета).

Много жени не се променят обувки, като се има предвид, че обувки на висок ток — вече се облече. Но това разваля всичко пропорции, прави фигурата на насипни и неизящно. По-добре да не мързелив и вземете корпоративната обувки за обувки.

Шик костюм

Christmas outfit for a corporate party: tips Vyacheslav Zaitsev |

Ако искате да получите творчески купя елегантен костюм. Това е много практично, тъй като яке и пола тогава лесно се комбинират с други умни неща и изглеждат тържествено.

Яке може да се носи, например, с пола от кадифе или брокат, а полата с завързана топ или копринени блузой. Ако можете да намерите шифоновые панталони, след това все още е готов.

Но какво ще кажете за една вечерна рокля?

Christmas outfit for a corporate party: tips Vyacheslav Zaitsev |

Аз обичам вечерни рокли, с удоволствие ще ги включват в колекциите си, но аз мисля, че за корпоративна компания, те не са подходящи. Дълга вечерна рокля трябва да бъде с добро качество, той предлага елегантни аксесоари и идеална поза.

Това е рокля-скъпо, а „разходка“ това може да бъде няколко пъти.

Ярка рокля

Christmas outfit for a corporate party: tips Vyacheslav Zaitsev |

Ако се чества празник с колегите си в по-формална обстановка, могат да бъдат поставени на платьице с ярки цветове и интересни фактурами. Колкото по-лесно рокля, форма, по-елегантен изглежда той в тази жена. Изобилието от ненужни подробности понякога утяжеляет фигурата и прави ярък образ.

Се допускат ярки цветове, така че не се страхувайте червено, лилаво, лилаво, ультрамаринового цвят.

Между другото, ако носите чорапогащи и обувки в цвят на роклята, това ще е убийствен (в добрия смисъл)! Краката ще изглеждат по-дълги, и на целия начин ще бъде много изключителен.

За други партита, срещи с приятели по време на новогодишните празници можете да носите предложените варианти, да се променя само аксесоари. Изключение е празник в страната или на ски-курорта. Има по-подходящи етнически стил. Той съчетава в себе си трико, кожа, туид, декорации от дърво или кости.

Облекло за домашен карнавал

Christmas outfit for a corporate party: tips Vyacheslav Zaitsev |

Нова година в семеен кръг — темата е много добра. Можете да направите домашен карнавал.

Ако вие не искате да „хектор“, изберете някой костюмиран. В нея ще се чувстваш удобно през цялата нощ.

Ярки аксесоари, със сигурност, на високи токчета, грим — и ти ще бъдеш красива!

Добър грим

Аз искам да кажа няколко думи за козметиката: със сигурност на младежката парти може (дори трябва) да наложи ярък грим. Но за елегантна млада жена е достатъчно молив и леко пернати сянка.

Christmas outfit for a corporate party: tips Vyacheslav Zaitsev |

Правилният цвят на лицето и не забравяйте за червено червило. Червено червило, които днес са в тенденция, разкрасяване на всяка жена, която ще да му даде енергия.

За участие в официални делови събития дълга коса е добре да се премахне в нисък кок, и в неформална парти — това е хубаво да се разтвори ги по раменете.

Ако имате прическа, да не е мързелив и направи полагане на капитана в навечерието на всяко събитие: корпоративни партита или семейни тържества. Усилие си струва, повярвай ми.

Theme by Anders Norén