мода

Класически летен мъжки костюм 2019

Имаше вълни и много мъже, с ужас разбираш, че класически костюм, който носеше през зимата и пролетта не е подходящ за лятото. Повече за бизнес стил на облекло за мъже прочетете тук…

Какво да носят мъжете през лятото в горещо време? Какви материали, цветове и щампи са актуални през лятото на 2019? В тази статия ще се опитам да отговоря на вашите въпроси и да предостави някои актуални лука за официална бизнес стил.

Classic summer mens suit 2019

Материал на летния бизнес костюм

Предлагам ви да започнете с плат от какъв материал да изберем за лятото, бизнес костюм? Тези костюми се използват вълнени тъкани от памук, лен или коприна. Не се страхувайте от думата „вълна“ — този материал не е топло, той притежава ниска топлопроводимост, което означава, поддържа температурата на тялото. Най-добрата вълна се събират от мериносова, които пасат по бреговете на Австралия и Нова Зеландия, където климатът не е студено. Тънки летни вълнен плат белязани от знака на „студена вълна“.

Избор на летен костюм, обърнете специално внимание на тъканта, от която са зашити подплата. Лигавицата тъкани трябва да притежава силно хигроскопичен. Копринени тъкани могат да бъдат петна от пот, по-добре, ако облицовка е изработена от ацетат, купро и вискоза. Често подплата за лятото якета съкратен. Това се прави, за да има добра вентилация.

Classic summer mens suit 2019

Цвят, принт и структурата на тъканите

Летни вечерни костюми за мъжете не е толкова много възможности за избор на цветове. За предпочитане е да изберете светли цветове, като светло-сиво, сиво-синьо, светло кафяво и т.н. В този сезон популярни наситените сини и бели тонове костюми, светли нюанси са подходящи за мъже с контрастен цвят тип външност. Блондинки, по-добре да изберете пастелни и приглушени тонове.

За да разнообразите гардероба си, можете да разгледа различни варианти щампи, например, ивица или клетка, Клетка е особено актуална през този сезон. Можете също така да разгледа плат с интересна текстура.

Classic summer mens suit 2019

С какво се носят летни мъжки бизнес облекло

Риза

Код класически официални мъжки рокля изисква само класическа риза с дълги ръкави. В жегата под ризата е по-добре да се носят тениска на тениска не са се образували петна от пот. Единственото нещо, което може да се направи, по някакъв начин да облекчи тяхното положение, за да се тълпят на ръкавите на ризата. В горещо време, изберете риза от лен или памук с добавка на ленено семе. В тъканите се допуска добавяне на синтетика, но не повече от 5%, с добавка на синтетични материали, плат Тениски ще има по-малко натиск и да се деформира.

Обувки

Строг бизнес дрес-код позволява носенето на вечерни затворени обувки са с ремък, като oxfords и Дерби. Ако във вашия офис облеклото не е твърде консервативен, може да си позволи да носи мокасини, ще се чувствате много по-комфортно, отколкото просто обувки с шнурками.

Годишният бизнес костюм подходящ както за консервативни черни обувки и кафяви. Светло-кафяви кожени обувки ще вървят добре с ярки, класически костюм. Въпреки това, не забравяйте правилото, че цветът на обувките трябва да бъде по-тъмен от цвета на костюма. Кафяво и синьо допълнителен цвят, ако сте облечен с тъмносин костюм, кафяви обувки и колан, вашият образ ще изглежда стилно и светло.

Classic summer mens suit 2019

Как да изберете вратовръзка на риза и модни аксесоари писах по-рано. Можете да намерите нужната ви информация, като кликнете на линка или да прочетете в раздел „аксесоари“.

Ето няколко пасажа от lumbunov британски експерти на Бизнес стил на пролетта – лятото на 2018 година.

Classic summer mens suit 2019

Classic summer mens suit 2019

Theme by Anders Norén