маникюр

Като изграждане на нокти у дома?

How to extend nails at home?

Акрил-уникален материал, който се използва широко в съвременния маникюре. Във връзка с действието на специална течност (течността за създаване на нокти по тази технология) и въздух, акрилно покритие създава твърд, силен слой. Може да увеличаване на ноктите в домашни условия и в интериора, с помощта на специална форма на подкрепа или неверни съвети на ноктите.

How to extend nails at home?

Ако сте решили да засили изкуствени нокти в домашни условия, ще ви е необходимо да закупите няколко стоки.

Комплект за създаване на акрилни нокти

Така че, за изграждане на нокти, вие ще трябва да закупите:

    на течности; акрилен прах; грунд; обезмаслител; разтворител за акрил; хартиени форми или готови типсы; пилочки за нокти шлайфане комплект; комплект четки.

Комплекта струва около 80 евро, но тези материали, дори когато се използва редовно, е достатъчно за една година или повече.

Като акрилно покритие?

Акрил е създаден от акрил на прах, смесен с течност (това е сравнително нова технология, така че той присъства сигурност).

Акрилни нокти се оформят с помощта на форми или типсов. Ако сте решили да направите удължаване на ноктите на форми, така че изкуствените нокти са създадени изцяло от полимери, което гарантира трайността му в продължение на 4 месеца.

Но аз трябва да кажа, че такъв дълъг период на носене на акрилни нокти не е твърде безопасно, защото акрил съдържа токсини (количеството им е мизерно, но те още има) освен това акрил е специфичен, слаб мирис, което не винаги е хубаво. Така че, за да се изключи отравяне, спазвайте правилата за безопасност – има изключително прибори за хранене, по-често миене на ръцете, избършете клавиатурата спирт, проветрете помещението.

How to extend nails at home?

Технология на строителството

Сега нека да поговорим за това, как изграждане на нокти у дома. По принцип, това е сложна процедура и спазване на определен план, ще можете да провеждате в дома му. Резултатите от първите пет процедури оставя много да се желае, но когато си „научишься“, след това можете да печелите добри пари.

Така че нека дойде.

Внимателно измийте ръцете, дезинфекция на тях в края на измиване на стирен, спиртовым разтвор или дезинфектант вещество. Направете обикновен маникюр (файл и полиране на нокти, премахване на прах, с нокти, почистване на ръцете с почистването течност). Настройка на формата на ноктите, вземат ги в избрания размер, и склейте краища, за да запази сградата. Изсипете в съд (кутия с прах, може би сянка или специално закупени за целите на „чашата“) малко течност, мочили го четка необходимия размер. Моля, обърнете внимание, четката трябва да се изтръгне, така че той остава почти суха, така че до купа сложете парче пластмаса или картон, облицовки с естествени тъкани. Набиране на четката на прах (топка трябва да бъде суха, защото акрил ще се изтощи и няма да може да стъпи на ноктите). Изчакайте течност, за да наситени акрил на прах. Търкаля топка прах на повърхността на нокътя, продуктът трябва да се спазват ограничения, не оставяйки милиметъра около кожичките. Да се създаде форма, така че той не прилича на истински ноктите, като ги съхранява дълги и избират всички цветове на прах. Извадете формата на пинсети. Полиране на ноктите, забърсване на всички различия, грапавини и неравности, като придава на повърхността на идеална гладкост. Когато ноктите растат, те се нуждаят от корекция – за това трябва да нокът гаш, нанесете на желаните места обезжиривателем и течност за благополучно, като се уверите, че те не попадат в ноктите или кожичките. Ескалира този сайт, и след 5 минути, отшлифуйте повърхността на стари и нови сгради, така че да не забележим преход между тях.
Това е всичко. След процедурата ръцете си ще красят красив, елегантен маникюр, който ще ви моля за много дни.

How to extend nails at home?

Theme by Anders Norén