красота

Като боядисване на мигли туш? Направи миглите дълги и буйни!

How to paint eyelashes mascara? Make lashes long and lush!

На въпрос за това, как боядисване на мигли туш непременно възниква пред всяко момиче, което иска да се научи на изкуството на грима. Въпреки привидната простота и ежедневното функциониране на тази процедура е, понякога, помия накрашенные мигли могат да развалят външния вид на целия. При създаването на грим, много важно е всеки детайл.

How to paint eyelashes mascara? Make lashes long and lush!

В тази статия ще разгледаме основните моменти, на които трябва да обърнете внимание при използване на спирала, както и да се опитате да разберете коя спирала по-подходящ лично за вас и как да го избера. Фактът, че днес асортимент от продукти, представени в магазините, наистина е огромен. Има много различни видове спирала за мигли, която изпълнява определена роля в създаването на идеалния грим. Спирала може да бъде удлиняющая, той, вероятно, създава допълнителен обем, цвят, която създава ефекта на фалшиви мигли. Може би, във всеки чувал има 1-2 туби от тази прекрасна козметични продукти.

Избор на трупове

Всяка спирала има своите предимства. Всичко зависи от това какъв ефект очаквате от трупове, лично вие. Например, момиче видял реклами по телевизията и си купи нова спирала със супер съраунд ефект, а самата предпочита скромен ежедневния грим. Ясно е, че разочарованието в такъв случай неизбежно. Всяка спирала е предназначена за определен тип на миглите, където той може да покаже себе си по най-добрия начин.

Собственици на много тънка, лесно се колебае. по-добре да изберем спирала с твърда четка, за да вычесать и се разпространява мигли. По този начин, мастило трябва да се просна на дебел слой и не се рушат в рамките на деня. Собствениците на твърдите мигли, напротив, трябва да се избират екземпляри с по-течен състав, който разпределя равномерно на тънък слой по ресницам и не утяжеляет им. Това е по-добре, че вместо четка е обикновена четка за зъби. В противен случай, спирала легне прекалено тежък слой, бързо се рушат и създават грозна сила „на бучки“.

Притежателите на дълги мигли, трябва да изберете спирала, малко спирала на четката. Така може да се създаде красив ефект на вентилатора мигли или куклени очи. Мастило може да бъде всеки консистенция като гъста и хрема. Дълги прави миглите да изглеждат не толкова ефектно, по-добре да ги затегнете.

How to paint eyelashes mascara? Make lashes long and lush!

Момичета с къси миглите трябва да се обърне внимание на удлиняющую спирала или 3D ефект. Такива продукти се различават по своя състав и наличието на щеточки с много ворсинок, която е добре прокрашивает всяка ресничку.

Още един важен момент, на който трябва да се обърне внимание, за да създадете красиви мигли без бучки, присъствието на тапата от тази тясна врата. За да мастило за по-дълго и не се изсъхва по време на употреба, четки не произвеждат над трупа. Това е точно толкова, колкото е необходимо. Ако вратът тръба е доста широка, над трупа с четката трябва да бъдат отстранени незабавно.

Как правилно боядисване на мигли

Помислете, как боядисване на мигли мастило, за да създаде перфектния грим на очите:

How to paint eyelashes mascara? Make lashes long and lush!

Първият слой спирала. Приложна движение от корените на миглите до кончикам. Техника на боядисване може да бъдат различни: може да се движи четката, може да мигате, като оставя четката без движение, може да се ощипвам мигли. Тук всичко е индивидуално. За да се даде ресницам минути, за да изсъхне. Втори слой спирала. Да се прилага само по върховете на миглите и миглите в ъгли на очите, ако в началото те не престана. Не приемайте твърде много трупове, за да избегнете образуването на бучки. Гребен за мигли, за да премахнете бучки и слипшиеся на ресничките, ако те все пак се появиха и просто даде ресницам чист вид.

Theme by Anders Norén