мода

Как да се носят женски oxfords

Като брючный костюм, oxfords перекочевали в женския гардероб от мъжки. Днес те са най-стилните хора, които знаят как е изгодно да се подчертае фигурата и да се създаде ефектен начин без помощта на високи токчета. Дамски oxfords са се превърнали в неразделна част от бизнеса и ежедневието гардероб. А ако още нямате такъв модел — да се ходи по обувным пазаруване!

История oxfords

Името на обувки вече е посочено си британски корени. Наистина, Оксфорд се появява в средата на 17-ти век с лека ръка на студенти от Оксфордския университет. Младите момчета имам уморени груби високи ботуши и исках да нося нещо по-чист и комфортен. Роден oxfords кожени обувки с шнурками малък квадратен ток.

How to wear womens oxfords

На женски крака oxfords започна само през 20-те години на 20-ти век. На първо място, те са действали като спортни обувки, но, в края на краищата, дами са започнали да ги поставят под поли, рокли и костюми.

How to wear womens oxfords

Модерни oxfords

Днес, разнообразие от женски oxfords производство на известни марки: D&G, Luella Бартли, Марк Джейкъбс, Мили, Сперри, и много други. Но те могат да бъдат намерени и по-изгодни марки като Zara, привличане на Massimo Dutti, Томи Хилфигер, завинаги 21, на Алдо.

How to wear womens oxfords

Ниски обувки, изработени от естествена и еко кожа, по-рядко — от велур и най-скъпите модели са изработени от кожа на питон. Те могат да бъдат всякакъв цвят и дори се състои от няколко цвята. Популярни и oxfords на ток, както и модели на малък каблучке.

От носенето на женски Оксфорд

С дънки
Оксфордов не „момче“, „брич“ и твърде големи дънки, но дънки „кльощава“ и класически стил бъде наред.

How to wear womens oxfords

За ежедневна подходящ начин като горната риза или hoody, за по-делови вид или дома, ежедневни суитчър, риза и яке.

How to wear womens oxfords

Панталони

Идеална двойка oxfords ще слаксы, панталони, панталони 7/8 дължина и панталони на класически намаляване със стрелки. Ризи, якета и чанти в бизнес стил ще допълни имиджа си.

How to wear womens oxfords

С рокли

Oxfords, увити под рокля, ще ви помогне да създадете романтична, но не прекалено кукла. Момичета, кой може да си позволи такава комбинация, трябва да бъде, невероятно чувство за стил. Тя знае, че oxfords ще изглежда нелепо с мини и прилепнали рокли. Но фланелка рокля, А-образна модели и свободен приятелка рокли бъде чудесен тандем с обувки.

How to wear womens oxfords

С поли

Почти всички поли могат да се комбинират с oxfords, в допълнение към облегающим мини. Най-ярки образи, получени с дънки и кожени поли.

How to wear womens oxfords

За да направи носа си по-стилен, с един експеримент с чорапи да се носят под oxfords и пола.

How to wear womens oxfords

Oxfords и аксесоари

Защото Оксфорд-това е заимствованное от мъжкия гардероб, можете да изберете друг аксесоар в мъжки стил. Например, това може да е шапка.

How to wear womens oxfords

Рокли и поли, опитайте по чорапи. Особено интересно изглеждат модели с бродерия или дантела, но и обикновените терлици подчертайте стила си.

How to wear womens oxfords

Oxfords са задължителни при създаването на образи в стила casual. За да подчертае този акцент ще ви помогне раница.

How to wear womens oxfords

Ами, по-женствен и игриво изображения изберете една малка чанта с дълга каишка.
How to wear womens oxfords

Theme by Anders Norén