мода

Как да носите пуловер с пола | моя CMS

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Дори и в студеното време на годината всяко момиче иска да изглежда стилна и женствена. И етерични привлекателността и изяществото може да бъде постигнато с помощта на един от най-женственных предмети гардероб – поли и топли, уютни пуловери. Съвсем наскоро, тази комбинация може да звучи абсурдно и неразбираемо, но днес тя изглежда много модерно и оригинално. Този моден тренд демонстрират в своите нови колекции на известни дизайнери и стилисти съветвам всички момичета да се вземе бележка смели комбинации. Пуловер, допълват от пола, е универсално решение и е подходящ за образи на почти всеки стил. Важно е да знаете как да носите пуловер с пола.

How to wear sweater with skirt | My CMS

Как да носи пола, с свитером?

Има много различни интересни комбинации от поли и блузи. Всяка модата, внимателно изучавайки ги, ще може да избере за себе си подходящ. Това необикновено съчетание на украсите добавяне на подходящ чифт обувки и красиви аксесоари. На върха На популярността в момента е комбинация от груб пуловер и леки поли, а също така класически, прости опции остават модерни.

How to wear sweater with skirt | My CMS

Комбинация от съраунд пуловери и дълги поли

В продължение На няколко сезона не излизат от мода пуловер „оверсайз“. Те могат много добре да бъдат съчетани с дълги поли до пода. Този оригинален начин изглежда много женствена и привлекателна. Много елегантен толкова ярък образ ще изглежда по худеньких момичета, защото пуловер „оверсайз“ произведено в буци възли могат да бъдат реконструирани и модата с впечатляващи форми ще изглежда не на място. Що се отнася до подгъв на полата в този случай трябва да бъдат изработени от леки въздушни материи като шифон или коприна. Можете също така да носи дълга пола от тежък и плътен материал. Обувки за oversize пуловер и дълга пола трябва да изберете масивни и тежки.

How to wear sweater with skirt | My CMS

Комбинация от пуловери с къса пола

С къса пола, най-добри резултати съкратен, свободен пуловер. Що се отнася до обувките, всичко зависи от изображението. За класическия начин на подходящи обувки на токчета или високи ботуши, и обувки или ботуши в комбинация с гетрами. Във всеки случай, избраният модел обувки трябва да бъдат необикновени и оригинални.

How to wear sweater with skirt | My CMS

How to wear sweater with skirt | My CMS

Комбинация от дълъг пуловер и пола

Доста често в последно време момичетата да се комбинират с дълги пуловери и мини поли, които едва се виждат от по-горната. Това е комбинация от много смело, но правилната комбинация от горната и долната част изглежда достатъчно оригинално и полезно, особено за високи момичета. Поли – мини и миди трябва в този случай се комбинират с оформяне или триизмерен протегна модели пуловери голяма плетени, добавяне на прости аксесоари и ботуши или обувки в стил гръндж. Модерен вариант е комбинация от вязаного пуловери с pattern „опашка“ с лека пола или модели, изработени от плътна тъкан.

How to wear sweater with skirt | My CMS

Комбинация от свободен пуловери и поли с висока талия

Поли с висока талия са перфектно съчетани с джемперами свободно простото намаляване. В този случай материалът е по-добре да изберете по-плътни, например, вълна или трикотаж. Отгоре трябва да бъде избран на базата на изображението, което първоначално е избран. За ежедневна начин може да изберете къса модел, и добави эпатажности и необычности, изберете sverhozhirenie пуловер. За походи в офис е най-добре да изберете класически прости модели.

How to wear sweater with skirt | My CMS

Комбинация от пуловери е пъхната в полата-midi

На пръв поглед той може да изглежда груба комбинация от пуловери, сгушено в секси и женствени midi-поли, много странно и неуместно. Но, така или иначе, тази комбинация може да изглежда доста привлекателно i. освен това, много известни дизайнери в своите колекции показаха, че комбинацията от пуловери е пъхната в полата, изглежда много стилно и елегантно.

How to wear sweater with skirt | My CMS

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Пуловер с каишка + пола

За да създадете изображение на необичайно обичайните неща, които съществуват в гардероба на момичетата не е толкова трудно. За това е достатъчно да добавите в образа на този универсален аксесоар като група. Той ще бъде подходящо страхотно в комбинация от прагове с свитером. Добавяне към начина на групата, на целия инвентар ще искрят с нови цветове, и ще стане още по-модерен и привлекателен.

How to wear sweater with skirt | My CMS

Комбинация от вязаного пуловери и поли

Много дизайнери съветват модницам не се комбинират неща от една и съща тъкан в едно лука. Но плетени поли и пуловери – изключение от това правило е един вид мода. Въпреки, че тази комбинация може да бъде доста трудно, той изглежда много оригинално и стилно. Пуловер и пола, груба плетени ще изглежда много необичайно и привлекателно, и в тази рокля всяка модата да се чувстват комфортно и топло, което е важно в студения сезон.

How to wear sweater with skirt | My CMS

Комбинация от пуловери с тънък пола

Молив полата е доста модерен и универсален елемент от гардероба, и с свитером, тя също ще изглежда красиво и интересно. Най-добре е да се предпочитат в този случай съраунд безразмерный пуловер, с зауженной пола ще изглеждат чудесно с толкова висок контраст и привлекателно, подчертавайки бедрата. Този начин перфектно ще допълнят обувки на токчета с всяка височина.

How to wear sweater with skirt | My CMS

Комбинация от пуловер с пола

Да се създаде необичаен вечерта начин най-добре ще отговарят на пола и пуловер. Този модел пола се различава от останалите с многослойностью, което го прави много закачливо и различно. Дължина на полата, може да бъде разнообразна, но пуловер трябва да бъде намалена.

How to wear sweater with skirt | My CMS

Пуловер не трябва да бъде в този случай, е зает или спокоен обикновен цвят, тъй като тези нюанси преобладават в детски модели. Ще изглежда по-добре от всички дълбоки нюанси, пуловер трябва да плета по-малко и отделяща се с неглубоким деколте. По нестандартен начин, можете да добавите и някои аксесоари, като гривна или колие изпълнени в един и същи стил. Тези аксесоари са добре съживят неповторима гледка.

Съчетанието на пола-пакетче с свитером

Пакетче пластове пола с ластик и я прави, обикновено са изработени от органза или тюл. Този модел пола е много лек и въздушен, и му е доста трудно да се съчетават с топъл свитером. Пола пакетче, която не трябва да бъде прекалено кратък, най-подходящ тънък пуловер с удобна засаждане. Елегантно и необичайно ще бъде страхотно съчетание на поли-поличка и пуловер с нишки от люрекса. Модел пуловер може да се замени с жилетка е изработена от мохера.

How to wear sweater with skirt | My CMS

Са били разкроена пола + разширено пуловер

Дълъг голям вязаный пуловер отлично се съчетава с расклешенной пола. Подходящ тази комбинация, за да създадете женствена изискан официален поклон. Много по-комфортно ще се чувстват всяко момиче в пола-клеш, защото този модел не свързва движения. Прикриване на този модел пола недостатъци в областта на бедрата и поради обема му, визуално правят талията по-тънка.

How to wear sweater with skirt | My CMS

Възпламенен пола перфектно се съчетава с лек пуловер с удобна засаждане. Дължина пуловери трябва да бъде стандартна. Ако пуловер е много тънка, можете да попълните в полата си.

Theme by Anders Norén