маникюр

Как да направя воден маникюр?

How to do water manicure?

How to do water manicure? В момента водният маникюр е доста популярна. Неговият метод включва живопис, лак за нокти различни цветове, като се използват най-обикновени вода. Ако не знаете как да се направи воден маникюр, не се притеснявайте, това не е трудно. Важното е, да се действа строго по инструкции. Преди да се пристъпи към маникюру, подгответе следните необходими материали: пластмасова чаша (може да се замени обикновената чаши), сметана (желателно мастни), два или повече нюанса на лака за нокти, обикновена клечка за зъби, тиксо (ширината трябва да бъде от 1 сантиметър), прозрачен лак, пила за нокти, пилинг, хартиени салфетки.
Изсипете в пластмасова чаша или чаша чиста вода. Капацитет трябва да бъде пълна до горе. Започваме да се подготви повърхността на нокътя за последващо лакиране. Внимателно подпиливать на ноктите, придава желаната форма. Мелене. Може да се прилага за основа под лака. Това ще помогне на цветен слой легна по-равномерно и по-дълго.
Сега, когато ноктите са напълно готови, вземете няколко цветни лакове, които пасват на нюанси. Една капка от лак в чаша, пълна с вода. Падащи капки растечется по повърхността на водата. След това вземете втора лак за нокти, сенки и отново ги постави в центъра на чаша вода. Изпълнете същата операция с всички останали цветни лакове. Сега вземете клечка за зъби и равен на растекшегося по вода лак на всеки сложен модел. Това трябва да стане много бавно и много внимателно. Да покаже цялата си фантазия и да се създаде специална картина.
Когато рисунката е готова, нанесете върху повърхността на ноктите. Преди да започнете прилагането и рисунки на нокти, да се намокри си мазен пръст детски крем. Можете да увийте я с тиксо, оставяйки само за нокти. Поставете ноктите в паралел на повърхността на водата фигура. След това бързо движение се движи пръста си във водата. Фигура трябва да остане на ногте. Излишния лак премахнете с помощта на клечки за зъби и извади ноктите.
Сега, когато на ногте фигура, можете да премахнете лентата или избършете с мазен крем, хартиени кърпи, и проучване на получения шаблон. След като лак е напълно изсъхнал, нанесете отгоре прозрачно покритие. Това ще даде маникюру допълнителен блясък и устойчивост.
Ако все още се безпокоите за това, как да направя воден маникюр в домашни условия, не се страхувайте, най-важното-това е смелост и въображение. Дори ако не можете да направите перфектно покритие след няколко тренировки на маникюр, ще е идеално. Само ще трябва да покажат модни капаци за приятелите си, които ще искат, за да сте споделили с тях тайните на това умение.

How to do water manicure?

How to do water manicure?

How to do water manicure?

How to do water manicure?

How to do water manicure?

How to do water manicure?

How to do water manicure?

How to do water manicure?

How to do water manicure?

How to do water manicure?

How to do water manicure?

Theme by Anders Norén