красота

Как да направим красива кожа? 10 полезни съвета |

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Първото нещо, което се оценява при разглеждане на едно момиче или една жена, това е качеството на кожата. За съжаление, природата не е надарила с добра кожа, околната среда и начина на живот и налагат своя отпечатък. Има два начина: да плащат козметик куп пари за скъпи процедури, или да може да се грижи за лицето си.

How to make skin beautiful? 10 useful tips |

Ето десет важни съвета за тези, които искат да имат хубава кожа и да не похарчите много пари.

1. Започнете своето преображение, с посещение на терапевт

Не допускайте хронични „рани“, времето на посещение на лекари, не се колебайте да задавате им повече от въпроси за здравето си.

2. Започнете балансирана храна

Дори и с мизерным бюджет се опитвам да купуват качествена храна, без полуфабрикати, колбаси. Купуват сладки да се замени с домашно приготвени сладкиши и конфитюри.

3. Напитки, ферментирали чайове

Вместо това, да се купи билков чай — те имат благоприятно въздействие върху кожата. Научете как да направите сами ферментирал чай от листата на овощни дървета.

4. Чисти ръце — красива кожа

Вашият дом винаги трябва да бъде чиста. Влезе в къщата, измийте ръцете си със сапун.

5. Кажете не на прах!

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

По-чист въздух на работното място и у дома. Отърви се от стари килими и ненужни неща, които събират прах и пречат да диша.

6. Повече разходка

Без стрес не може да се мине, да се научите да се справяте с тях в разумни граници. Например, като се използват за ароматерапия, в една хубава книга, гледане на филми, разходки на открито, срещи с приятели.

7. Пийте витамини

От време на време пропивать комплекс витамини „Аевит“, „Перфектил“, „компливит“ и други. Тяхната липса в организма се отразява на кожата. Например, витамин А е отговорен за бръчките около очите и овлажняване на кожата.

8. Да се отдадете на ароматерапия

Тялото, лицето и косата да е винаги чиста. Води трябва да се превърне в ежедневна необходимост. Най-добрият от всички козметични продукти за трико смес от ароматни етерични масла. Абсорбцията през кожата се извършва с плуване — от 5 минути в сауната, душ.

9. Правя домашна маска

Изваждане на Интернет добра маска за лице, който ви е идеален и това да се прави два пъти седмично.

10. Усмивка

Развиват навика често да се усмихва и по-малко бъди тъжен по всеки повод.

Може би ще се учудите, като прочетете тези съвети. От десетте само един, за маска за кожата. Останалите изграждане принцип на живот, който се основава на здравословното хранене, уважение към себе си като личност, умение да живее в хармония с природата. Тук няма никаква уловка. Месец след това, как ще се съгласите с тези прости правила, просто познати, обърнете внимание на това, че вашият външен вид се е променил до неузнаваемост, и възхитените погледи на мъжете да се каже, всичко без думи.

Theme by Anders Norén