мода

Как да изберете мъжки обувки | моя CMS

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Мъжки образ се състои от много различни фини детайли и нюанси. Дрехи, човек трябва да избере в зависимост от цветове и стилове обувки. Неправилно съчетание на текстури и цветове, може да се наруши целия път. Това не е непременно, че именно марката пусна на мъжки облекла. Ако това не е наред в комбинация с обувки, всички начин ще бъде прекъсната.

Разбира се, мода-това е индивидуално понятие и всеки си представа за него. Всеки човек предпочита да се облича в собствения си стил. Въпреки това е важно не само да вземем модни дрехи, за обувки, а също да се отчита и комбинация от цветове. Някои правила за избор на вид общи препоръки стилисти.

How to choose mens shoes | My CMS

Внимание стилни кожени ботуши. Днес в най-новите модни колекции те са представени голямо разнообразие. На мъжки обувки, важно е да изберем дрехи, които идеално съвпадат с модела обувки и цвят. Изборът на обувки-това е въпрос на личен вкус и своите предпочитания.

Как да изберете обувки под палто

Тенденцията мъжки кафяви и черни обувки. Този скучен цвят се нуждае от специално внимание. На първо място, тези два цвята не се смесват заедно. Така че, вие не трябва да се носят кафяви обувки под черното палто и обратното. Във всеки случай, не си струва да съчетават черно и кафяво. По-добре да отида на делова среща или с приятели в кафяви ботуши и палто, които да бъдат малко по-тъмен или по-светъл, по оттенку обувки. Също така подходящ за класически строги палто сиво, синьо цветове. В съчетание със сиви нюанси на кафявото трябва да бъдат по-интензивни.

How to choose mens shoes | My CMS

How to choose mens shoes | My CMS

How to choose mens shoes | My CMS

Черни обувки изглеждат по-официално. Много мъже предпочитат да носят черно с черно, въпреки че може да варира тези обувки са по-ярки дрехи. Много стилно и подходящо изглежда е комбинация от черно и сиво. Това означава, черни обувки ще изглеждат чудесно под сиво палто всеки стил. Ами черен и тъмно син. Под класически черни обувки изберете тъмно-синьо палто във всеки стил, и няма да се объркат.

How to choose mens shoes | My CMS

How to choose mens shoes | My CMS

How to choose mens shoes | My CMS

При избора на дрехи, аз винаги ще вярвам на местоназначението си и вашите предпочитания. За бизнес срещи и офиса има определен дрес код. В света на бизнеса трябва да се облича в стила Виѕіпеѕѕ ежедневен, елегантен и ежедневен. Палтото е направено в тези области са доста консервативни и строги. Те са подходящи за мъже опазено.

На по-творчески човек добре е да изберете палто в стил кэжуал. В някои сфери на дейност е добре дошъл стилни, креативни дрехи и обувки. Обикновено са ярки, живи обувки и облекла, която носеше представители на бохеми, дизайнери, стилисти, дизайнери, рекламни мениджъри.

Фигура. 7

Ясно е, че банкери, финансисти, застрахователи и държавни служители се обличат в по-строг и консервативен стил. Палто в стил кэжуал подходящ за медицински работници, работници в производство, студенти и търговци за търговия. Степента на креативност и консервативното мъжки обувки за да се определи наличието на декорации, цветове, материали. Най-консервативни – ботуши черно и нюанс на тъмен шоколад. В ежедневния стил на годни обувки тъмно и светло бежов цвят. За творчески обувки са най-сочни и ярки разнообразие от цветове. Бял – това е плажни и спортни обувки. В Европа, не нося бели обувки. В Англия и Германия, мъжете предпочитат черен и кафяв.

Изберете обувки под дъждобран

Как да изберете обувки под пелерина? По принцип, точно същите правила, като под палтото. Задължително трябва да се вземат предвид съвместимостта на цветове и стил на обувки и неща. Ако дъждобран изпълнена в уличном стил casual и ботуши по-добре да носи точно същия стил. Под строг ушиване на мъжки костюм, палто класически, консервативен обувки в тъмни цветове.

How to choose mens shoes | My CMS

How to choose mens shoes | My CMS

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

How to choose mens shoes | My CMS

Понякога стилисти призная, комбинация от различни текстури в обувката. Модерен мъжки обувки изработени от велур, набук, кожа напа, лаковой на кожата, дубленой и гладка кожа. Велур-да се носят под прикрит в стил кэжуал. Те също са подходящи за по-креативен и впечатляващ начин.

Как да изберете обувки под сако

Намерите мъжки обувки под якета много лесно. За кратко модели на дрехи casual стил casual ще отговарят на високи нубуковые червени обувки, здрав модел от дубленой. Можете да отдават предпочитание на полиран обувките, с леко матирано блясък.

How to choose mens shoes | My CMS

How to choose mens shoes | My CMS

Обърнете внимание на спортни обувки. Ако искате да изглеждате доста стилно, тогава вие трябва да знаете, че в момента в тенденция през цялата остри пръсти. По-добре е да се носят обувки с полукръгла част на носа. За ярки творчески начин, обувки може да има цвят на обувките. Под такива обувки, можете да носите дълги, ярки якета. Вкус и смешно наличието на обувки евтини интериор, етикети, лога.

Как да изберете обувки за различни видове панталони/дънки

В избора на дрехи и обувки-това, разбира се, е важно да се разгледа комбинация от цветове. Особено това се отнася и за бизнес костюм. Вие искате да се съсредоточи върху съществуващите правила и да не се опитват да експериментират с обувки. Обикновен черен и шоколадов цвят обувки е подходящ под бизнес костюм или класически панталони в класически стил. Сив костюм и седи на ниско просто кафяви обувки.

How to choose mens shoes | My CMS

How to choose mens shoes | My CMS

В неформалния стил дрехи са там, където развихри мъжките фантазии. Но е важно да се придържаме към хармония. Правилният избор на цвета на обувките и панталоните трябва идеално да се комбинират и начин, за да не изглежда прекалено pretentiously. Дънки, chinosi и разнообразни летни панталони ежедневни и елегантни и ежедневни. Под тях е по-спокоен и оригинални модели обувки. Ако се колебаете в избора на обувки, може просто да се носят обувки, официален стил.

How to choose mens shoes | My CMS
How to choose mens shoes | My CMS

Що се отнася до дънки, те изглеждат чудесно на всяка обувки. Сиви нюанси изберете кафяв цвят обувки.

How to choose mens shoes | My CMS

Във всеки случай, не си струва да съчетават черно и кафяво. Цвят черен официални мъжки. Браун по-спокойна. Не комбинирате прием с ежедневните неща.

How to choose mens shoes | My CMS

Това Правило се прилага за всички нюанси на кафяво – червено, камила и т.н. В много редки случаи, неофициални, ако ви харесва, това правило може да бъде нарушено. Например, облечен в черни дънки и кафяви ботуши в стил кэжуал.

Не трябва да се добре дошли в избор от панталони и обувки твърде голям контраст. Светло кафяви ботильоны ще бъде вашият най-добър избор на бежови панталони. За тях не се носят обувки на тъмен шоколад. Основно правило – обувки трябва да са в тон брюкам или малко по-тъмно.

How to choose mens shoes | My CMS

За да гледате прашка и колан на кръста може да има и друг нюанс към неформални ежедневни мъжки. По-добре облечете колан в тон с обувките. Това ще изглежда по-хармонично и премахване на прекомерен контраст. Черни панталони не носят кафяви обувки. Панталони с черен цвят е най-добре да съчетаете светли обувки, ако сте на бизнес среща. В избора на модели на обувки, въз основа на вашите лични предпочитания и се вземат предвид правилата в същия стил.

Theme by Anders Norén