мода

Как да изберете мъжки бизнес облекло в класически стил

Позволете ми да ви кажа една тайна — мода за елегантност се връща, и тази тенденция ще продължи в продължение на няколко години. Класически мъжки костюм е задължителен елемент в гардероба си. Ако работите в офис и участие в бизнес преговорите, тогава ще трябва да се спазват, бизнес етикет, външния си вид в този случай е от голямо значение. Как изглеждаш, ще ви помогне в карьерном растеж и сключване на изгодна сделка. Вашият външен вид трябва да излъчва увереност и успех, в този случай хората ще са склонни да се доверят и ще искат да имат бизнес с вас.

Дори и ако не работите в офиса и не ходете на бизнес срещи, поне един хубав костюм ви е необходим. В тази статия ще ви кажа как правилно да изберете класически мъжки костюм.

В костюм на мъж изглежда уважаван и делово. Повярвайте ми, жените обичат мъже в костюми, класически бизнес костюм, вие ще изглеждате изключително привлекателен. Освен това, в хубав костюм винаги ще изглежда модерно и актуално, защото от сезон на сезон, формата му не се променя. Още един аргумент в полза на костюма, това е нещо, което не трябва да се бори с набиране на персонал, достатъчно вземете риза (риза) и сте добре да тръгвам.

Не се притеснявайте, ако в гардероба си още няма приличен костюм, аз ще ви помогна с този необходимите дрехи. В тази статия ще разкажа и ще покажа кои модели и цветове сега е най-важно, с какво се носи и как да изберете.

Класически костюм

How to choose a mens business suit in a classic style
Този костюм отговаря на следните дрес код: черна вратовръзка, коктейл, ежедневни, делови.
При избора на костюм трябва да се обърне внимание на цвят, материал и форма.

Цвят

Цвят на класическия костюм може да бъде черно, сиво, синьо, кафяво или сиво-синьо. През зимата трябва да носят костюми в тъмни тонове, през лятото светли, черният цвят избират за специални случаи. Син на мъжки костюм е подходящ за мениджъри, с помощта на тъмно-син цвят може да накара хората уважение и авторитет. Цвят кафяв костюм ще е добър, ако искате да предизвикват доверие сред своите подчинени. Най-универсален цвят подходящ за всеки ден — грей.

„Какъв тип костюм в модата?“ — големи клетки, обаче, това не е за всеки. Притежателите на стройна фигура и високо този модел е много подходящ, и в други случаи, бъдете внимателни.
How to choose a mens business suit in a classic style
Изглежда приятно шарен модерен мъжки костюм, тя удължава силуета, в този костюм ще изглежда по-висок и по-тънък.

Материал

Избор на костюм, обърнете внимание на тъканта, от която е направена. Тази информация се намира на етикет зашит към вътрешната страна на изделия.

Цена на костюм до голяма степен зависи от използваните материали. Изберете плат от 100% вълна или кашмир. Ако костюм ще намерите надпис „естествена кожа“ означава, че материята е направена от вълна, не са подходящи за рециклиране. Най-добрите сортове вълнен плат и произведени от вълна австралия или нова зеландия мериносова. Най-добрите вълнени платове са маркирани супер. Най-ценната вълнена тъкан е направена от козината на дивата викуньи, костюм от вълна викуньи може да струва 20 000$.

Лекота тъкан придава смесване на вълна с кашемиром, мохером и коприна. За летните костюми, подходящи смесени материи като вълна с памук, вълна от лен (8%). За летните костюми използват тънки вълнени тъкани с маркировка „хладна кожа“.

Костюмная плат и произведени от смесени тъкани, модерните синтетични материали ще тъкани по-малко мяться и се деформира, освен това, костюм ще бъде по-здрав. Оптималният състав за костюм-кърпа със съдържание на вълна над 55%, те почти не се разграничава от чиста вълна. Добре е когато в състава на тъканите се добавят модерни изкуствени нишки, като ликра и полиестер (лавсан, терилен, дакрон, tetoron). Добре, ако в тъкани, съдържащи 5-7% еластан. При голямо съдържание на вискоза плат ще билингвов (формирането на гранули).

Моля, обърнете внимание на състава подкладочной тъкан. Лигавицата трябва да бъде от тънка и гладка тъкан. Скъпи продукти използват коприна, но естествена коприна могат да останат петна от пот. Най-добре е когато лигавицата сшита от вискоза, купро, ацетат или смес от тези материали, като тези материали имат висока абсорбционную способност, мекота и издръжливост.

Форма и съдържание

Якето може да бъде однобортный или двубортный. Однобортный яке-това е универсална нещо, то е красиво изглежда прекрасно на всяка фигура. Обикновено однобортный яке застегивается на 1-2-3 копчета. Спортна мъжка фигура изглежда добре оборудвана однобортный костюм.

Сега в мъжката мода отново двубортные сака, но бъдете внимателни, този модел е подходящ щастливи собственици висока и стройна фигура. Аз не те съветвам да избират костюми за мъже с наднормено тегло, такова яке ще са Ви изпълни. А също така, ако вашият ръст е под средния, а след това визуално ще изглеждат по-долу.
How to choose a mens business suit in a classic style
Костюм може да се двойка-това сако и панталони, или тройка – това е яке, жилетка и панталон. Три-парче мъжки костюм изглежда по-елегантно и официално.
How to choose a mens business suit in a classic style
Класически бизнес сако с външни джобове. Прорезные джобове само, с или без клапа.

Изключително красив и модерен, ако по ръба на яката и лацкану отива ръчен бод.
How to choose a mens business suit in a classic style
При избор на якета, обърнете внимание на размера и растежа. Много е важно да яке размера си и да изглежда добре, не трябва да се бърза при избора на костюм, това е нещо скъпо и ще служат няколко години, отделете малко време и средства за избор на този предмет в гардероба. По-добре да има два различни костюми в гардероба, от пет-евтини и некачествени. Има няколко критерия за избор, да започнем:

Как да изберете яке — 6 съвети

How to choose a mens business suit in a classic styleHow to choose a mens business suit in a classic style

1. При избора на яке обърнете внимание на лацканы яка, те трябва да прилепва плътно. Раменете на якето трябва да седи точно на вашите рамена. Между плешки не трябва да бъде нито хоризонтални, нито вертикални гънки.

2. Ръкавите на якето трябва да приключи на външната косточке китката. Не забравяйте, че ризата трябва да надникнат от ръкавите на сакото 1-2. 5 см е твърде дълъг или къс ръкав, ще се създаде впечатление, че костюмът му.

3. Средния бутон на якето трябва да е на нивото на пъпа. Въпреки това, с местоположението на този бутон е възможно визуално да се коригира дължината на краката. Ако бутонът е разположен точно над краката ще изглеждат по-дълги.

4. На долния шев лакътя на ръкава завършва с прерязано и застегивается на 4-5 копчета. Някои модники специално откопчавам 1-2 копчета, за да покажат, че отговарят на пришита за спазването на традициите.

5. Класически блейзър трябва да покрива хълбоците. Долната част на якето трябва да бъде параллелен пода. Моля, обърнете внимание разрез отзад, тя не трябва да се разпръсне. Сако с два шлица отзад може да се носи в британски стил, тоест, сложи ръце в джобовете, не расстегивая сако.

6. Не забравяйте, че долната пуговица на яке не застегивается. Когато вие седнете, това яке обикновено напълно расстегивается, когато до бутона. Разходка в расстегнутом яке не приема, особено ако сакото двубортный. Можете да оставите яке незакопчан, ако сте облечен в костюм с жилетка.

Как да изберете панталони

Ширина класически мъжки панталони не повече от 3/4 дължина на обувки. В последно време на мода зауженные панталони. В този сезон, дизайнери, вдъхновени от филма „Великият Гэтсби“, е въвела в модата свободни панталони, не препоръчвам да изберете такъв модел, при средно и ниско растеж, тъй като широки панталони правят фигурата визуално по-долу.
How to choose a mens business suit in a classic style
Моля, обърнете внимание на стрелката на панталоните си, тя трябва да се проведе строго в средата на коляното, иначе краката ще изглеждат криви. За да спестите време в магазина, преди да закупят, измервания.

Панталоните трябва да бъде такава дължина, за да се отпред, потъването на обувки, има една малка гънка, задна страна на панталона по-дълъг от предната част на 1,5 — 2 см. панталони с маншети, дължина успоредна на пода. В последно време навлязоха в модата къси панталони, които показват, чорапи, но това не е за всички.How to choose a mens business suit in a classic style
Не забравяйте да се грижи за Своите костюми. В зависимост от честотата на чорапи костюми изисква се явя в сухо почистване, косата не обича водата. Дори и най-скъп костюм развалят впечатлението за шеф, ако той неопрятен или Саносан.

Не се колебайте да използвате услугата монтаж костюм, почти всички хубави магазини има специалисти, подгоняем яке и панталони за вашата фигура.

Къде да купя мъжки костюми за всеки ден

„Коя фирма купя мъжки костюм?“ — Всичко зависи от вашите финансови възможности, от луксозни марки е Corneliani, Брей. Можете да се възползвате от услугите на добра фирма, като Империя шивач. Качествени костюми, правят Хилфигер, Томи Хилфигер. Един от приятелите ми каза, че той купува евтини мъжки костюми за сина си на Болшевиките.

Скоро ще публикувам статия за това, как да изберете перфектния костюм, идващи от особеностите на вашата фигура.

Как да носят класически костюм

Класически бизнес костюм се носи с риза на бяло или в светли тонове. Долната бутон бутон блейзър.
How to choose a mens business suit in a classic style How to choose a mens business suit in a classic style
Класически обувки бизнес случаен костюм мъжки: oxfords, броги, духовни обувки, Челси или лоуферы.
How to choose a mens business suit in a classic styleHow to choose a mens business suit in a classic style
How to choose a mens business suit in a classic styleHow to choose a mens business suit in a classic style

Аксесоари

Вратовръзка, колан, часовник, гърдите шал ще бъдат чудесно допълнение към вашия начин. Не забравяйте, че аксесоарите трябва да изглежда по-скъпо дрехите. Качествени и добре подбрани аксесоари могат да се извади или да погребат тегло.

Изборът на мъжки костюм Снимка

How to choose a mens business suit in a classic styleHow to choose a mens business suit in a classic styleHow to choose a mens business suit in a classic styleHow to choose a mens business suit in a classic styleHow to choose a mens business suit in a classic styleHow to choose a mens business suit in a classic style How to choose a mens business suit in a classic styleHow to choose a mens business suit in a classic style
В този случай с Вас, довиждане до следващата статия.

Theme by Anders Norén