мода

Кафяв цвят в облеклото: МОДА, СТИЛ | моя CMS

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Искате да създадете усещане за благополучие и доверие — нещо кафяво (цвят на земя и на логове) в облеклото, това е вашият избор. Това е консервативен цвят, който благодарение на големия брой нюанси могат да се комбинират с много много цветя. Тя е идеална за бизнес-среда, колкото и да е строг дрес-кода във вашата компания.

Кафяв цвят, и неговата стойност в психологията

Кафяв цвят на руски език е получил името си от думата „кора“, защото тя буквално съвпада с цвета на стволовете на дърветата. Това не е основен цвят, а е резултат от смесване на черно с червено или лилаво с жълто. Това е цветът на земята, олицетворение на природата във всичките й проявления. Не е чудно, че много домашни интериори, изпълнени в кафяви и бежови цветове, много е уютно и топло. Тя изпълва дома на спокойствие и умиротворенностью, което се изисква от дома.

Браун не носи никаква символика. Въпреки това, той има определено негативно значение. Той се превърна в символ на фашизма, дрехи Браун е бил облечен в атака. В християнството кафяв цвят се свързва с греха на Содом и Гоморры, с дявола. Обаче монашеска облачение на някои католически ордени имат тъмно-кафяв цвят, като символ на смирение и скръб за страсти Христос.

Смята се, че хората, които предпочитат кафяв цвят в облеклото, да се стреми към стабилност и ред. Кафяви дрехи disciplinarum. Може би затова в съветската училище в продължение на много години момичета носеха депресивен комбинация от тъмно-кафява рокля и черна престилка.

Кафяв цвят зависи от избора на нюанси. Така, в тандем със сиво внушава носталгия, слонова кост образува спазване на класиката, с нюанс фуксия – изискано и изтънчено съчетание. Чисто кафяв цвят не трябва да се използва от хора, той ще се отразят потискащо. Но с него добре изглежда, дървени бижута, бижута етнически стил злато.

Кафяв цвят, го нюанси и на кого са подходящи

Френски кафе е уникален с това, че той перфектно се съчетава с топла и студена цветова палитра, така че той може да си позволи едно момиче от съвсем друг тип. Нюанс е достатъчно тъмно, но той изглежда естествено и по-леко, отколкото черни нюанси: синьо, въглен, графит). Кафе хармонични нюанси в ежедневното гардероба си, тъй като вечерна цвят. Те също добре се комбинират с други цветове, например, тюркоаз, розово, синьо, бежово, жълто. Ако изображението е твърде тъмно е съчетано с толкова наситени цветове, достатъчно е да се направи една бяла детайл.

Brown in clothing: fashion, style | My CMS

Цвят тауп е получил своето необичайно име от латинска транскрипция на името на европейската мол тъмно сиво. Бенките се считат за вредители ниви и градини, те рядко са виждали жив, но цвета на кожите им е много необичайно. Това дори е трудно да се опише, това е сиво-кафяво-лилаво. Сиво-кафяв оттенък невероятно популярно в козметиката, благодарение на многогранностью, аристократичная и благородна сдържаност. Всичко това се случва, а също и „топли“ и „студени“ жени. Наличието на различна степен на наситеност на цвят „тъмно сиво“ може да се използва в студено време на годината, например, под формата на палта и ботуши. Вечерни рокли на този цвят са много изисканост и финес. Това е един от най-интересните нюанси на кафявата гама.

Brown in clothing: fashion, style | My CMS

Намек на черен шоколад , идентичен натуральному цвят на разтопено шоколад. Той е тъмен, но е много сложен и доста консервативен. Благородни метали, скъпоценни камъни на тъмен шоколадов фон ще изглежда невероятно. Костюм Този цвят просто и в същото време Франк, защото шоколадови тонове са свързани с веселие екстри. В ежедневния живот на всяко нещо ще бъде добре се комбинира с този красив тъмен цвят. Отличен избор за всички случаи и за всеки цветотипа.

Brown in clothing: fashion, style | My CMS

Цвят сепия или прозрачно кафяв цвят създава илюзията за выгоревшие на слънце цветове. Той е изключително популярен в изкуството на фотографията, като в нея изображението изчезва с времето. Той не е особено ярък цвят, това е меко и сдържан. Но може да се използва само благодарение на самостоятелност и индивидуалност. Сепия в съчетание с всички tanimi тон, но особено с бордо, черен, оранжев. Меки пастелни цветове, не е съвсем в унисон с сепией. Този топъл есенен цвят, и интересите на момичетата есенното и пролетното видове.

Brown in clothing: fashion, style | My CMS

Цвят бистр получил името си от цвета на една и съща боя, получени от мръсотия изгорени букови. В резултат на това се получава прозрачен матиран тъмно-кафяв цвят, който е отличен фон за по-ярките нюанси. Така, бистр перфектно се съчетава с нотки на гурме (крем, малини, мента и мляко), ако говорим за летния гардероб. Също така и за зимни дрехи подходящ тандем оттенък бистр с бордовыми, цвета на нощното небе, emerald, горчица. Той, както и много кафяви цветове, универсален и подходящ за всички видове цветове.

Brown in clothing: fashion, style | My CMS

Тухлена или теракот оттенък получил името си от комбинация от гръцките думи „Тера“-земя и „Теракота“отжигают, което означава „печена земя“. На външен вид той прилича на зидария на камината, и се свързва с уюта, спокойствието на домашната обстановка. Теракота сянка, като никоя друга се отнася към категорията на топло, загряващ, затова се използва главно в дрехи, есенно-зимния период. Но тази своенравная и самостоятелна тон да си позволи да може само е ярка и по-уверени в себе си Момиче пролетта или есента tsvetotip. Брюнетка с изразителен черни веждите си, наситен цвят на косата и кожата също ще бъде в състояние да издържат на атака в тухлена оттенък. Но „студени“ летни блондинки просто се губят и стават анонимни. Това не е цвят.

Brown in clothing: fashion, style | My CMS

Жираф толкова екзотични за нашите окото (и ухото) за сянка, че много да се питат: какво е това? Всъщност camelopardus в Средновековието наричали обща жираф, тъй като те гледаха на него със смес от камила и леопард. Топъл светло-кафяви петна по кожата е дълги зърна за домашни любимци и се отнася към сянката на жираф. Той е просто създаден за момичета на пролетния цветотипа, защото не са толкова лъскави, колкото теракота, не са странните, като оранжево, а не приглушено, като сепия. Идеален цвят за дрехи бизнес стил. Жираф-кафяв оттенък тъкан хармонично в етнически дрехи и източния стил. Всеки ден тя може да бъде твърде экзотичным, но в комбинация с по-смирен, цветове (бяло, синьо, зелено) той ще искрят в друг цвят.

Brown in clothing: fashion, style | My CMS

Охра е най-старият конотация, се прилага народ на планетата Земя. Светло-кафяво-жълт цвят се получава при смесване на азотен желязо с глина. В дрехите на този цвят, като правило, не соло, защото това се възприема от окото на човека, а е скучна, вяла. Но в комбинация със зелена или синя охра блеснат като лъчите на слънцето в небето. Във всеки случай, той не може да бъде в съчетание с депресивни тонове на черно, тъмно синьо, лилаво). Най-добрите доб изглежда с ярки нюанси на топлите цветове като жълто, горчица, оранжево, златисто. И носи такива сладки момичетата се нуждаят от пролетта или есента tsvetotip. И красавицата няма да загубите, ако изберете цвят охра като вторичен цвят. Но зимата и студа дивам прозрачни топли тонове по-добре да не се носи в гардероба си.

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Brown in clothing: fashion, style | My CMS

Цвят издържано в дървена бъчва скъп коняк е уникална и многостранна. Той играе и прелива, като жълто, оранжево. Неговата изтънченост не пречи на разнообразието и на демокрацията. Особено добра ракия се изразява в меки текстури, като crochet пуловери и якета. Въпреки това, по-леки материи ще бъдат също не е зле страхотно в него. Коняк в чист вид е единственият подходящ за рыжеволосых жени на есенния тип, но в комбинация с други цветове и са подходящи за всички останали видове цветове.

Brown in clothing: fashion, style | My CMS

Цвят кафе с мляко или кафе лате вкусни и сладки, като кафе сутрин. Го insinuating за красота ще отговарят на всички. Освен това, той е в хармония с всички нюанси, с изключение на сивото. Кафяв цвят, Този нюанс е перфектно подчертават ярко блестящия цвят на косата момичета пролетта на цветовия тип. За да ги допълни златни бижута и изделия от естествена кожа.

Brown in clothing: fashion, style | My CMS

Таблица комбинация от кафяво на цвят в облеклото с други цветове

Brown in clothing: fashion, style | My CMS
Кафяво и бяло

Този контраст, поразително съчетание, което, обаче, не изглежда толкова строго и категорично, като тандем на черно и бяло. Много е подходящ, както за празници и за всеки ден.

Brown in clothing: fashion, style | My CMS
Кафяво и черно

Доста спорно комбинация, малко депресиращо. Въпреки това, когато изборът е в полза на светли нюанси на кафявото, се получава тандем за гурме, изискана дама. Тук голяма роля играе контраст в текстурах тъкани.

Brown in clothing: fashion, style | My CMS
Кафяво и синьо

Спокойна и хармонична комбинация. Изглежда красиво и ярко, подходящ за всеки ден (не забравяйте комбинация от дънки+кафяво поло). Особено необичайна и изключителна комбинация от шоколад и тюркоазено тон.

Brown in clothing: fashion, style | My CMS
Кафяв и сив

Дуо-това е доста скучно, но ако се съчетаят топли нюанси на сивото с топлите нюанси на кафяво и обратно, вие ще получите класически, случаен стил, с меки и тактичные.

Brown in clothing: fashion, style | My CMS
Кафяво и зелено

Студени нюанси като Везни екзотичен дует, типични птичи пера, за оцветяване влечуги, и т.н. Топли нюанси на мъх и листа е много мек в комбинация с нюанси на земя. Натурални и свежи.

Brown in clothing: fashion, style | My CMS
Кафяво и червено

Те резонират помежду си, засилват ефекта на един-на-един. Цвят кафяв в наличност червен става по-топло, а червен-светло и пронзительней.

Brown in clothing: fashion, style | My CMS
Кафяво и жълто

Ярки и хармонично съчетание. Това е дори по-трудно, отколкото на тандем кафяво + кафяв и кафяв + червен. Възприема ярко, но благородна.

Brown in clothing: fashion, style | My CMS
Кафяво и лилаво

Само по себе си комбинация от доста скучно. Но те са по-спокойни нюанси (люляк, лавандула, кафе с мляко, тауп), представляват върха на изтънченост и добър вкус.

Theme by Anders Norén