Женско списание » Грижа за ноктите » Как да се насладите на печат за нокти

Как да се насладите на печат за нокти

Ногтевая индустрия непрекъснато се развива. Всеки сезон специалистите са иновативни, практични и бързи начини за създаване на рисунка върху нокти. Един от най-интересните устройства, се счита за печат. Той ви позволява да прехвърлите фигура в чиния за минимално време, спестявайки яснота и структурата на украсата. Въпреки своята популярност, много момичета не могат да използват печат за нокти. За правилно извършване на процедурата, трябва да се придържат към основните правила и ясно да се следват инструкциите.

Как да се насладите на печат за нокти

Избор на печата за нокти

 1. Процес на пренасяне на рисунката на ноктите чрез специален печат се нарича "стемпингом". Технология произхожда от Южна Корея, точно тамошние майстор на фирма "Konad" са започнали да доставят на гишето за закрепване на декора.
 2. В момента магазините са пълни с много набори, така че изберете подходящ не ще бъде трудно. По-добри екземпляри имат висока стойност.
 3. По време на покупката разгледайте ценови диапазон. Тела, направени в Китай, са на порядък по-евтино. Въпреки това, качеството им оставя много да се желае. Ако имате нужда от печат на 1 път, може да се купи подобен модел.
 4. Извадете от опаковката метален диск с рисунки. Обърнете внимание на контура на украшение, на добри тела той ясно прозира. При това самото полагане притежава достатъчна дълбочина за проникване на лака.
 5. На диска с рисунки не трябва да има видими дефекти, драскотини и повреди от различен вид. Китайските фирми-производители правят нестандартни табели с модели. Им край неотточенные, така че има шансове за поранить ръка.
 6. Огледайте самия печат. Повърхността му е обикновено гладка, стегната и еластична. Прекалено "в насипно състояние" копия не гарантират равномерно пренасяне на рисунката с табела на ноктите. Като правило, при използването на нестандартни приспособления контур неясно.
 7. В комплекта са включени също и скандалджия, който премахва излишния лак с узорчатой плоча. Ако безплатна край скрепер ще има парченца, се повреди диск, за по-нататъшно декорация ще стане невъзможно.

Инструменти за декориране на нокти печат

 1. В комплект с печат въпрос диск от метал. Обикновено в него има 4-8 щампи. Ще ви се наложи табела, на която рисунки съответстват на наличната време на декора на ноктите.
 2. В процеса на работа ще трябва да се почисти лак с този диск. Манипулации се извършват чрез специално скрепер — скрабера. Той върви в комплект, така че устройството не трябва да се закупят срещу допълнително заплащане.
 3. Трябва директно самият печат. Корона главен инструмент трябва да бъде умерено гъста и еластична.
 4. Също така необходима основа под базови слоеве (безцветен лак), финал, лак-основа за лак, за да я контрастен. По възможност избирайте акрилни лакове, предназначени за декор печат.

Технология за използване на печат за нокти

Как да се насладите на печат за нокти

 1. Преди всичко, трябва да подготвите ноктите до последващо манипулирана от. За това подгответе ванночку на основата на лайка, добавете малко сода за хляб и морска сол. Потопете се в състава на пръсти, изчакайте трета часа.
 2. След преминаване на определен период от време избършете ръцете си с кърпа. Отодвиньте кожичките към основата на ноктите вила. Нарежете я щипчиками или машинка за подстригване. Придайте си ноктите на необходимия размер, коригират формата на стъклен пилкой.
 3. Отстранете стария лак специална течност. Измийте си ръцете антибактериален сапун, третирайте ги антисептик (бензоил, алкохол, водка и др). Изчакайте пълното изсъхване на ноктите.
 4. Нанесете първия слой от база под лак, такъв ход ще предотврати увреждане на плоча. Сега разпределете по ноктите на основния цвят, на който в бъдеще ще бъде представяна украшение в контрастен цвят.
 5. Пригответе диск за работа, тя върви в комплект с печат. Изберете модел, който искате да прехвърлите на ноктите. Разпределете по изготвянето на втория лак (контрастен тон). Изчакайте, докато цялата кухина наситен.
 6. Вземете скрапер (стъргало), идете да им метална диск, събиране на остатъците от лак. Ще видите, че част от пигмент се спря в устната плоча.
 7. Прекарват манипулация внимателно острието на скрепер трябва да бъде насочено към диска под ъгъл от 40-45 градуса. Ако не разполагате с скрепер, по същия начин може да се извършва манипулация на старата пластмасова карта (отстъпка, дебитна и др).
 8. Някои комплекти предполагат наличието на притежателя на диска в комплекта. Устройството записва на плоча, така че при използване на скрапера диск не се движи от едната страна към другата. Тази функция позволява да се постигне желания резултат, без увреждане на плоча.
 9. Вземете печат, се уверете в твърдостта на собствената си ръка. Един свеж движение натиснете главата на адаптация към избрания модел. Выждите 3-5 секунди, за да лак прехвърлени на инструмент. Оценете резултат на фигура трябва да отпечататься ясно и ярко.
 10. Ако всичко е в ред, започнете прехвърляне на украсата на чинията. Натиснете печат до повърхността на нокътя перекрывающим движение (първо един край, след това средата, вторият край). Всички манипулации се провеждат бавно, в един прием.
 11. Выждите още известно време. Вземете ватную пръчка, намокрете го в течност за премахване на лака. Избършете околоногтевой валяк, ако го испачкали. Сега избършете с ацетон печат, скандалджия и табела, премахване на пигмента.
 12. По същия начин направете дизайн на други нокти, включително и за крака (по желание). Можете да комбинирате рисунки помежду си, кърпи за печат след всеки прекаран в ноктите на украсата. Когато всички пръсти ще бъдат декорирани, капак на нокти и един слой на финала, подсушете.

Практически препоръки

Как да се насладите на печат за нокти

 1. Изберете плътен и наситен лак за запълване на кухини диск. Трябва да се премести фигура от първия път. Състава не трябва да бъде прекалено течен, иначе той ще потекат от шаблон, размазываясь по печата. Също лак не трябва да бъде ненужно гъсти. В такъв случай той не ще запълни кухината гравиране, оставяйки пропуски на фигура.
 2. Действайте стъргалка много бързо. Ако пигмент изсъхне, той ще остави на фигура издатини. След покриване на дюзи крайният резултат ще изглежда грозно.
 3. Когато започнете да прехвърляте рисуване на ноктите, дръжте печат в изправено положение. Поставете устройството перпендикулярно на повърхността на планката, след това внимателно се прилага натиск. В процеса на пренасяне на леко завъртете печат маятникообразными движения.
 4. Преди закупуване на оценят качеството на гумени глави удар. Тя не трябва да бъде прекалено стегнат, или, напротив, по-мека. Първият вариант ще осигури само частично прехвърляне. Вторият инструмент ще намажат украшение.

Изберете добър печат за нокти. В комплекта трябва да влезете метална плоча с любими модели, както и стъргало за отстраняване на остатъци от лак с устната гравиране. Преди декорированием подгответе ноктите, направете маникюр. Дръжте печат вертикално, уверете се, че преди да се приложи модела на вашата ръка не ще се провали.

Видео: как да се ползват стемпингом