Женско списание » Грижа за ноктите » Как се прави маникюр и натрупване?

Как се прави маникюр и натрупване?

Останете във височина ще маникюр, натрупване. В края на краищата, здрави и дълги нокти натрупват към тях от природата не е всичко. Крехкост и пакет притесняват много момичета. Подобни процедури — това е спасение за тези, които обичат да гризе само че отросший ноготок, такава прелест едва ли потянешь в устата си. Всеки анкетиран: ръководител, колега, приятел или любим — не забравяйте да обръща внимание на ръцете си, така че те винаги трябва да изглежда спретнато. Това не се постигне, без за красота ноктите. За сметка на изкуствен материал, може да ги увеличи и промяна на формата.Удължаване на ноктите ще помогне на вечно заети дами. Маникюр ще продължи много дълго време, като същевременно се запази първоначалния вид.

Видове наращенного маникюр:

В първия случай към нокътната плоча и специално лепило придават типс. Той може да бъде всеки цвят, размери, форма и се прилага за увеличаване на продължителността на естествени нокти. Стана така, че този метод се комбинира с други техники, се нанася допълнителен слой гел или акрил. Вторият метод се извършва, когато в родния ногте има малък празен ръб, под който може да се замени специална форма. По този начин се удължава плоча за нокти, е възможно да се нанесе на върха на акрил или гел.

Как се прави маникюр и натрупване?

Особено популярно сега натрупване на:

  • акрил;
  • гел.

Повече за гел и акриле

Натрупване на гел ценени повече. При това ноктите изглеждат силни и дори еластични, те не се страхуват от раздразнение на кожата или кожичките. Процедурата се прави доста бързо. За по-лесно съединител гел с плоча ноктите трябва да се отърве от мастната филм с помощта на шкурка. В деня на изграждане не може да се ползва крем за ръце за ръце не са мазнини, което може да попречи на процеса на изграждане. Четка на ноктите се нанася гел (без попадане върху кожата). След това няколко минути, такива нокти държат под ултравиолетова радиация, тъй гел се втвърдява. Входа всяка камера прави е процедурата около три пъти, за да колкото се може по-силно фиксиране на резултата. Това е много полезно за предотвратяване на гъбични заболявания.

След втвърдяване на гела могат да придават форма и дължина. Всички действия заемат достатъчно много времена, на около два-три часа. Но резултатът при изграждане на гел си заслужава! С такава красота ще мине достатъчно дълго време, в зависимост от чистота. Но като цяло експлоатационен живот е оценен на 4 месеца. Труден и неприятен процес — това е премахване на гел, освен това е и вредно за ноктите. Премахването е обичайния спиливанием. Ако изведнъж се счупи или потрескался един гелевый ноготок, трябва да се премахне, да го поправя по никакъв начин не може да бъде. При това трябва да се подаде далеч и да направя нова.По време на излагане на ультрафиолетом може да се появи неприятно усещане за парене и дори силна болка. Това е показателно за това, че използваният материал е с лошо качество или нанесена на твърде дебел слой.

Как се прави маникюр и натрупване?

Акрил има своите предимства и недостатъци пред гел. Ами, първо, какво е това? Това сыпучее вещество, което преди да се смесва със специална течност. Наистина добър маникюр, акрил може да направи само опитен майстор, защото получената смес лесно и бързо се втвърдява при взаимодействие с въздуха. Когато това се случи на ногте, го подпиливают и боядисани така, за да изглежда естествен. Сега ноктите са защитени от въздействието на външни фактори. При счупване той бързо се възстановява, а премахването се случва лесно, за разлика от вливат в гел покритие.Всички действия заемат повече от два часа. При този метод на удължаване на ноктите не могат да се насладят ацетоносодержащими средства!

Какво трябва да се обърне внимание?

Струва си да се обърне внимание на дължината, която желаете да получите. - Направете я по-малко, ако тази процедура се прави за първи път в противен случай ще бъде неприятно да се отдадете на обичайните задължения и нокти ще се счупи. Увеличавайте продължителността на постепенно да свикне с точност.

За да се създаде добра изграждане на два вида съчетават. Първо акрил — за здравина и защита, а след това — гел за красота. Възможности за дизайн на неограничен брой: рисунки, пайети, имитации на пукнатини, френски, лунен маникюр. Всичко зависи от вашата фантазия. Удължаване на ноктите — спасение за тези, които винаги иска да бъде на височина и не се харчат за това е много време.

Как се прави маникюр и натрупване?

Не мислете, че след описаните начини вие ще ходите с ръцете, докато не ще паднат. Това не е така. Трябва да се направи корекция, тъй като ногтевая плоча расте и става видима граница между нея и нанесен материал. От това страда красотата на вашите дръжки. Да се извърши тази процедура трябва да се веднъж на всеки три седмици, но това зависи от скоростта на растежа на ноктите. Маникюр и натрупване дълго ще красотата на вашите ръце.

Пръсти на краката

Наскоро салони започнаха да предлагат тази услуга, като натрупването на ноктите на краката. Действията по нищо не се различават от изграждане на ръцете, но привилегиите са на гел. Слой трябва да бъде тънък, за да не пречи при носене на затворени обувки.

Съвети за опазване на наращенного на ноктите:

  1. Опитайте се да не показвам за стени или други твърди равнина.
  2. Когато захлопываете вратата на колата си, бъдете внимателни.
  3. Не отваряйте капака кутии.
  4. По време на менструалния цикъл, ден преди началото му, при прием на антибиотици или хормонални лекарства удължаване на ноктите изкуствен начин е невъзможно.

Красотата изисква жертви. Всеки метод за изграждане на много вредно за нокътната плочка, така че трябва да приема витамини за нейното укрепване.

След отстраняване на изкуствен покритие изчакайте няколко седмици, някои лекари препоръчват дори на шест месеца, преди да повторите процедурата.

С повишено внимание се отнасяйте към новодошлите този случай. Уверете се, че преди работата на капитана помыл ръце. Ако не вярвате, по-добре провери на сертификат за завършване на обучението този вид дейност и качеството на използваните продукти. Преди всичко, това е не само красотата, но и здравето. Така че да не остане ни пари за специалист и след това писалката винаги ще има добре поддържан и чист вид!