Женско списание » Грижа за ноктите » Като накрасить нокти в два цвята: най-добрите снимки на идеи

Като накрасить нокти в два цвята: най-добрите снимки на идеи

Обикновено момичетата използват и двата лака, когато не могат да изберат един. И това е правилно, защото не се отрече от себе си, в малкия удоволствието да видиш и двете любимите си цветове. При това така ловко да ги съчетаете, че разлика няма да има рязане на очите. Най - важното- изберете идеалната комбинация и най-подходящия дизайн. Нека да разгледаме как накрасить нокти в два цвята (снимка за вдъхновение и въображение).

Като накрасить нокти в два цвята: най-добрите снимки на идеи

Защо момичетата обичат такъв дизайн

Двуцветен маникюр ще бъде перфектен заместител на рисунки и модели. Някои не знаят как да рисуват, други просто не обичат. Но абсолютно всяко момиче харесва на някои цветови скали, които тя може да извлече полза. Такова оформяне се получава чист и гъвкав, отколкото му дава неоспоримо предимство.

Дизайн с два цвята достатъчно примитивен, за да спестите време и не изисква запредельного умения, но креативен, така че никой да не засмеет момиче за липса на фантазия. С този маникюр, не трябва да се мисли за вечерна среща и утрешната си работа, защото при използване на сдържан тон може да бъде уместна и в ресторанта, и офиса.

Моля, обърнете внимание! Огромно предимство двухцветного маникюр – могат да ярък лак. Оттененный по-бледа, тя ще бъде не по кричащим.

Всички момичета запознат проблемът за избора на сезонна база за сравнение: син или син през зимата, червено или оранжево, през есента, жълто или зелено през пролетта. Експериментирането с двухцветным дизайн, може завинаги да решим този въпрос. Важно условие е – насищане. Това се отнася както за структурата, така и самия цвят. Играе с два цвята, трябва да изберете сочни опции (бежово също може да бъде такъв).

Възможности за дизайн в два цвята тегло. Можете да направите хоризонтални или вертикални ивици, редуващи се палци, украсяват всяка ръка отделен цвят. Винаги е необходимо да експериментирате с кристали и скоч-ленти, но, когато става въпрос за двухцветном дизайн, това е просто е необходимо.

С помощта на две бележки, не се нуждаят от много усилия и фантазия, за да направи специален стил. Дръжки във всеки случай ще изглежда мистериозно, ако се отклони от канона. Прилагането на два цвята отдавна се практикува в много техники за нокти-арт. Луксозна боя за нокти в два цвята (снимка за вдъхновение) е представена по-долу.

Като накрасить нокти в два цвята: най-добрите снимки на идеи

Като се научи перфектно да се комбинират цветовете в маникюре

В изкуството има хитър прием на комбинация от цветове. Веднъж Иоганнес Иттен, художник и теоретик на новото изкуство, възлиза на кръг с идеална категорично бои. За него е лесно да се определи печеливши свързани с тях, черно-бели, контрастни и други комбинации. Ето вече в продължение на няколко века кръг Иттена успешно се използват в различни сфери на дизайна, и нийл-изкуството не прави изключение. Как може да накрасить нокти в два цвята: фото-схема ще ви помогнат да изберете най-добрия вариант.

Идеално се счита за черно-бели дуо – комбинация от различни нюанси на един цвят. Акцент е поставен върху възможностите на наситеността: кафяв с оранжеви, светло синьо със синьо, лилаво с лиловым. Оформяне оказва се, нежен и сдържан.

Като накрасить нокти в два цвята: най-добрите снимки на идеи

Комбинация от подобни цветове (тези, които са разположени в непосредствена близост до кръг Иттена) също изглежда хармонично: жълто със зелено, синьо небе с салатовым, синьо с лилаво, оранжево с червено. Тази комбинация често се използват в градиентной техника. Добра комбинация ще синьо с лиловым и подобни.

Съвет! Ахроматичен (бял, черен, сив) съчетава с други нюанси.

Играта на това контрастира (тези, които стоят един срещу друг) дава по-ярък и изразителен резултат. Оригинално изглеждат такива комбинации: червено със зелено, жълто със синьо, лилаво с лимон. Може да се направи мек контраст с помощта на бледо розово със зелени.

Интересни идеи и най-добрите уреди

Първото нещо, което си струва да се споменава в рамките на този маникюр е, разбира се, френч. Майстор отдавна усъвършенстват тази техника. Първо се променя формата на френча, тогава започнаха експерименти с "усмивка", е мой ред и до цвят. Преди въвеждане на себе си изтънчен дизайн в два цвята се е предполагало, че нещо забавно, но днес с помощта създават истински шедьоври.

Френч с помощта на две бележки изглежда стилно. Това могат да бъдат не само две успоредни линии, но също така и всякакви налагане една към друга под различни ъгли, промяна на традиционната дъга. Двуцветен триъгълни френч тази година се превърна в истински тренд. Възможности как може да се боя ноктите в два цвята (фото идеалния френча), вече е тук.

Като накрасить нокти в два цвята: най-добрите снимки на идеи

Дизайн с дупки при използване на две бои става по-оригинално. Да се направи такъв дизайн без шаблон е много трудно, така че си струва да си купите няколко стикери, за да са гладки и чисти кладенци. Можете да използвате един тон за основите, а вторият оцвети дупката, или да се разделят дупка на две ленти, а останалата повърхност се направи прозрачен.

Моля, обърнете внимание! За всеки ден на лунната костюм в синьо и зелено, жълто и зелено, бяло и кремаво. Празнична украса две тонове приема в черно и златно, в червено и синьо, блестящ сиво и синьо.

Оригинално решение ще се превърне в съчетание френча и лунния маникюр. Ще се окаже, е дупката и "усмивка", един цвят и контрастиращи поле между тях.

Шарени дизайн, заедно с точков е идеален вариант за използване на два тона. Истината е, че тези уреди предлагат скромно поле за фантазия: хоризонтална или вертикална ориентация, големи или малки точки. Въпреки това, това е просто комбинация позволява да се направи дизайн лек и свеж. Препоръчани меки и светли нотки: бежово, лимон, лазурен, корал, мента, бял. Оценете тези примери, как се боядисват ноктите в два цвята (фото красив маникюр).

Градиент на нийл-арта се използва сравнително отскоро, но вече успя да направи някои шум. Това е чудесна техника за първоначалното подаване на двата цвята. Чрез минимално количество лакове създава невероятна стречинг бои, която дава възможност да се коригира формата на пръстите. Играта с цветове, които могат да удължат тях или да се съкрати, да се разшири или стесни ноготок.

Като накрасить нокти в два цвята: най-добрите снимки на идеи

Това е интересно! Градиент е напълно по силите дори на онзи, който за първи път започва да нийл-артом. В процеса не трябва да си служат с четка.

Оригиналната техника на нийл-арта на тази година – спрей. Мръсен маникюр се оказа всъщност доста красив. Живописно осеяна беше популярен през лятото, но дори и в студ такива невен може да ви достави удоволствие, ако правилно изберете боя. Обикновено в процеса използват множество цветове, но дори и с две може да създаде шедьовър. По-долу са представени някои отлични примери за това, как накрасить ноктите с различни цветове (на снимката).

Като накрасить нокти в два цвята: най-добрите снимки на идеи

Как красиво накрасить ноктите 2 цветове: фото-урок и практически съвети

Използването на различни бележки свързано с някои рискове. Възможности за всичко развали с две много повече, отколкото с един. Трябва да се спазват правилата, за да маникюр ще излезе чист и приятен.

Не трябва да се допуска неравностите на ръба, ако става въпрос за разделение на живо. Ламана линия прави маникюр визуално криви. Избор на основен тон, дайте предимство на сдержанному, започната от ярки 1/3 от повърхността. В идеалния двухцветном дизайна разлика трябва да бъде забележимо. Добър вариант – да се направи контраст не само цветове, но и текстури. В няколко глянцевому добавете блясък или матирана жар.

Като правилно и красиво накрасить нокти в два цвята (фото урок за създаване на наклон):

  1. Изберете лъки. Може да се покрие цялата повърхност на основата, но това няма да се отрази на дълбочина оттенък.
  2. Отсече парче гъба, способен да покрие цялата работна повърхност.
  3. На следващия етап може да се извърши на фолио или веднага в гъба. Ако използвате фолио, лакове се нанасят в непосредствена близост до и клечка за зъби се смесват в средата. Ако парцел веднага с гъба, а след това трябва да поставите капки средства плътно един до друг. Първият начин е по-икономичен, защото гъба много пия.
  4. Преди процедурата е необходимо да се прилага на кожата на мазен крем или лекарство, което ще създаде филм.
  5. При наличие на фолио гъба се прилага към нея само за няколко секунди. Ако лак се полага върху гъба, трябва незабавно да се прилага към ногтю. Трябва да положат гъба няколко пъти, опитвайки се да не се премести я в ръка.
  6. Премахване на крем или филм. Ако предварителна защита не е, трябва да се отстрани излишният лак покрива с памучна свещ пръчка, потопена в течност, за да го извадите. Колкото повече излишни премахнете, толкова спретнат ще изглежда като резултат.
  7. От гъба повърхността ще станат груби. За да я направите гладка, трябва да покрие всички прозрачен лак.

Като накрасить нокти в два цвята: най-добрите снимки на идеи

Два цвята – печеливша и по-лесно комбинация, която е по силите дори за начинаещи. Ако правилно да играе на контраст, не трябва сложните рисунки и виртуозных модели, за да маникюр изглежда луксозно. Двуцветен стил позволява да се реши извечную женски проблем – какъв цвят да се предпочитат.

Видео по темата