Женско списание » Грижа за ноктите » Как да вземем маникюр с гел-лак към роклята: за мода, стил и Кандинском

Как да вземем маникюр с гел-лак към роклята: за мода, стил и Кандинском

Последен писък на модата? Почтим си памет, господа!

Марк Генин

Комбинация от несочетаемого придобива все по-голям дизайнерски смисъл. Стил фюжън – доказателство за това. Модно посока покорило не само бунтарскую младите хора.

Всеки класиран от перспективата да бъде свободен художник гардероба си, а хората с липсата на вкус примкнули до вольнодумцам с особен плам.

Как да вземем маникюр с гел-лак към роклята: за мода, стил и Кандинском

Въпреки това, нещата са неприемливи дори и днес, в света на модата има.

Епоха на свободата на изразяване не се ограничава в експерименти, но диктува правилата, според които една еклектична – това е стил, а другата – моветон.

Ето защо, при разработването на "дизайн-проект" на външния вид на абитуриентски бал, сватба или парти, да слушате съветите на стилисти и удержитесь от изкушението да се доверите на интуицията си. В областта на сочетаемости маникюр и рокли той е особено често греши.

Маникюр – специална история в живота на жената и отделна страница в историята на човечеството. В 21-ви век маникюр подчертава вкуса. Или безвкусицу. Като от маникюр и рокли сгънете "вкусен" и стилен начин?

7 модни съвети

Вземете маникюр с гел-лак под роклята може без нерви и четене на модни съвета.

Направете френч – и нокти с някоя рокля бъде идеалната двойка. Но можете да отидете в дизайнерски изысканиях по-нататък.

Не се загубиш в лабиринта стилистични решения ще помогнат на нашите съвети.

Съвет 1. Забравете за "тон в тон"

Ако не френч, означава "тон в тон" – именно така най-често се опитват да решат дизайнерски задача "маникюр към роклята" много. Струва си само да си представим съдбата на такива невен, тази мисъл ще престане да се притеснява веднъж и завинаги.

Какво се случва с ръце, спуснати покрай тялото или поставен на колене, когато цвета на лака съвпада с роклята?

Пръстите са останали без нокти, и всички похарчени за маникюр пари се намират выброшенными на вятъра.

Да бъде в рамките на един цвят от спектъра, между другото, никой не забранява. Маникюр с 2-3 тона по-тъмен или по-светъл – е едно чудесно решение.

Как да вземем маникюр с гел-лак към роклята: за мода, стил и Кандинском

Съвет 2. Игри с френчем

С класически френчем в безвкусицата не упрекнут, а това е скука – това е напълно възможно. Кажи честно, на парти френч изглежда твърде целомудренно. Класически дизайн може да се направи повече "разнузданным".

Например, с помощта на линия усмивки, вместо бял лак цвят в цвета на дрехите – на тон по-светъл или по-тъмен, за да облекло не "изяде" върховете.

Обърнете внимание и на лунна френч, в който линия усмивка или основния фон може да се припокриват с цвета на роклята.

Как да вземем маникюр с гел-лак към роклята: за мода, стил и Кандинском

Съвет 3. Привеждане в съответствие на аксесоари

За всички решение – изберете цвят за маникюр в тон аксесоари. Лак, вторящий оттенку части чанти, обувки, бижута, шал, колан или без рамки на очила – стратегически правилният ход, който ще акцентират не само на добър вкус, но и рядко срещано умение талантлив да се справят с подробности.

Как да вземем маникюр с гел-лак към роклята: за мода, стил и Кандинском

Съвет 4. Всеки си

Не се извършват в противоречие с това, което е възложена природа. Помислете за температура на цвета на лака, съгласуване го с вашия цветотипом.

"Студена" на жените ("зима", "лято") – студено лъки. "Топло" ("пролет", "есен") – топли.

Например, ако става въпрос за червено гел-лаке, "зимата" е цветът, в който има изпръсквам синьо. Червеният цвят за "есен" – с моркови отлив. В рамките на всеки цвят има студени и топли полутонове.

Съвет 5. Сложен дизайн

Ако роклята с орнаменти, изберете цвят от фигурата и красьте ноктите с гел-лак със същия цвят. Между другото, маникюр към роклята с орнаменти трябва да бъде однотонным.

Красив маникюр с гел-лак  в стил платна на Третяковската галерия   приберегите до однотонному заедно. Изключение в тази история – дизайн, постоянно разпечатки, но това е вече история от света на нийл-арт изкуството.

Как да вземем маникюр с гел-лак към роклята: за мода, стил и Кандинском

Съвет 6. Дължина и форма

Дълъг платьям – дълги нокти, ако има такива — не се развиваме. Къса – къса. Пряка пропорционалност.

Що се отнася до въпроса, как да изберете правилната форма на нокти за маникюр с гел-лак,   за да не противоречила заедно, бързаме да ви успокои.

Форма към роклята има никаква връзка. Дължината на ноктите, анатомия на ръцете, под формата на кожичките, архитектурата на ноктите подава – да, но това е отделен разговор.

Съвет 7. Да Не наранявам

"Инкрустация" нокти кристали – тенденция, която не мисли да си тръгва на войната от света на модата и продължава да увеличава броя на нейните жертви.

За да не изглежда вулгарно, ограничьтесь 1-2 "инкрустированными", ас на всяка от ръцете. И то само в случай, ако роклята однотонное. В идеалния случай тя трябва да бъде сватба.

Как да вземем маникюр с гел-лак към роклята: за мода, стил и Кандинском

Че с нещо: как да се съчетаят цветове

  • Червена рокля – предизвикателство, което може да даде тласък на гел-лак, с черен цвят, а може просто да се подчертае маникюр в червени тонове-от нежно розово до наситено бордо.
  • Зелена рокля – силна доминанта. В съпровод му, може да вземете като "тих" розов лак, така и "силен" маникюр изумрудения, бордо, лилаво или метални цветове.
  • Синя рокля подружится с червени нокти, особено с розови и винени. Не забравяйте, 50 нюанси на синьо, бяло и сребро. Ако трябва да се меню с коктейли на парти, може да подерзить – да се нанесе лак в жълто.
  • Бежевое рокля ефектно изглежда с червено и бордовым гел-лак, претенциозно – с черно и бежово модел на ноктите, благородно – с лунен маникюр в пастелни цветове.
  • До серебряному рокля стилисти препоръчват метален лак, фольгированный маникюр и темпераментни бордо ноктите.
  • Що се отнася до черни рокли , правете го с маникюр и какво искате. Това облекло могат да издържат на всички тормоза и дори бульонки на всички нокти.

Как да вземем маникюр с гел-лак към роклята: за мода, стил и Кандинском

Как да вземем маникюр с гел-лак към роклята: за мода, стил и Кандинском

Как да вземем маникюр с гел-лак към роклята: за мода, стил и Кандинском

Изкуството да се съчетаят цветовете могат да се учат, ако се вгледате в художествена галерия. Обърнете особено внимание на картини на художници-абстракционистов, за които цветът е от първостепенно значение.

Ако пионер на абстрактното изкуство, Василий Кандински реших, че е черен с лилаво комбинирана, така и да има. Късмет!

Google+