мода

Грешки в облеклото на мъжете-25 грешки, които рискувате да изглежда глупаво

Errors in clothing for men 25 errors, which you risk to look sillyКакви грешки постоянно допускат мъжете в облеклото? Знанието какви са основните насоки им липсва? Този вид елементарни неща обикновено са пропуснати от погледа на блогове за мода. В края на краищата, вие осезателни същества и имат добър вкус! Въпреки това, ден след ден, ние сме свидетели на невъобразими нарушения на основни правила и груби грешки в носите мъжки дрехи.

Така че в полза на кант на помия си колеги, или братовчед си-тийнейджър или безработни чичо си, за всички, които биха искали да изглеждат по-добре – написана тази статия. Покажи им го. Ако е необходимо, анонимно.

Ето 25 основни принципи за всеки мъж над 14, който иска да се избегнат често срещаните грешки в облеклото. На всеки човек. Без изключения. Сериозно.

Не застегивайте долната бутон на сакото. Той не е предназначен за това. Errors in clothing for men 25 errors, which you risk to look silly Същото се отнася и за жилету. Свалям етикет с ръкавите на костюма, преди да можете да я носите. Ново яке често има бял конец на раменете. Да го отстрани, преди да можете да носите сако. Джобове на якето трябва да бъдат отворени. Втулка затварянето им с конец. Повече от три копчета на яке – неприемливо. Три бутона яке, застегивая първите две копчета – не е задължително. Също лацканы на някои костюми са направени така, че правят горния бутон и не е декоративна. С други думи, ако застегивание горната копчета изглежда наред – това е така. Errors in clothing for men 25 errors, which you risk to look silly Кафяви ботуши кафяв колан. Черни обувки – черен колан. Тук трябва да се отбележи, че тя е по-тясно свързана с бизнес облеклото, отколкото по-свободен свободен cut стил на дизайна. Или колан или тиранти. В никакъв случай не са заедно. Маншета на ризата трябва да надникнат от ръкавите на сакото. 1-2 вижте По-подробна информация Ще намерите в статия за това, какви видове мъжките ризи са и как да ги носят. Errors in clothing for men 25 errors, which you risk to look silly Панталоните трябва да има един лесен гънки в предната част на гънката. Ако си панталоните са с гънки отпред и отзад, или ако те загибаются от двете страни, те са твърде дълги. Повече за това съм писал в статия за правилната дължина на мъжки панталони.
Козината трябва да отговарят на организма да не се мотае в него. Трябва да бъде в състояние да се плъзга ръка във вътрешния джоб, но въпреки това, ако там пролезает юмрук на палтото ви е голяма. Ако купувате костюм, хубаво би било да я персонализирате вашата фигура при добър шивач. Вратовръзката трябва да достигне катарами на колана. Той не трябва да бъде по-кратък или по-дълъг от този. Повече информация в пост за мъжката вратовръзка и стилни начини да го носите. Errors in clothing for men 25 errors, which you risk to look silly На вратовръзка трябва да се задълбочи. Errors in clothing for men 25 errors, which you risk to look silly Мъжки яке не трябва да бъде по-дълъг вашето палто или яке. Черен костюм трябва да носи всеки ден само на свещениците, гробовщикам, а също и ако сте на път за погребението. Предпазен калъф за телефон-това е ужасно. Същото се отнася и за ботинкам с квадратни носовете си. Никога не носете дълги чорапи с къси панталони. Или чорапи със сандали. Ако подправете с риза в дънки, непременно носете колан (или скоби, ако и вие носите яке) гумени плочи (джапанки), (обувки с джъмпер между палеца и останалите пръсти) са добри само за плажа или на басейна и на не повече от това. (Някой каза, че това е въпрос на вкус. Съгласен съм. Ако имате вкус, вие ще ги носите само на плажа или в басейна). Несъвместими дълга вратовръзка с смокингом. Никога не носете дрехи от полиестер с изключение на фитнес или тематични партита.

Така че, ако забележите, че някой от познатите мъже нарушава тези правила, и прави абсурдни грешки в облеклото, покажете им тази публикация. Това е точно в техния мозък.

Theme by Anders Norén