Женско списание » Грижа за ноктите » Модерен маникюр на точки

Модерен маникюр на точки

С давнейших времена светски дами на Франция започва да се използва за изграждане на своите образи плат, украсена грах. Толкова необичаен модел е правил момичета по-женствени и подчерта ги елегантен вкус. В наши дни той отново става водещ модел. Обаче съвременните хора, обичащи нововъведения, реши да не се ограничава тъкани и се опитахме да направи маникюр на точки. Такова решение веднага стана актуална. Са се появили различни варианти на маникюр в този стил. Сега попаднете на такъв модел на ноктите на момичетата може да е много често.Само тук активен начин на живот предполага по-голяма заетост, така че представителки на женския пол не винаги може да си позволите да посетите салон за красота.

Модерен маникюр на точки Затова маникюр на точки, още повече ценена заети момичета. В края на краищата, създаването му не изисква много време. Още повече, че създаде маникюр под роклята може да бъде в домашни условия. За това трябва само ясно да се следват инструкциите.

Подготовка за маникюру

Първоначално трябва внимателно да обработите ноктите. За това трябва да се премахне с ногтевых плочи слой на стария лак, премахване на кожичките (ако е необходимо) и в съответствие с дължина на ноктите полочкой.

След това трябва предварително да се подготви нужните инструменти, а именно:
- 2 разновидности на лака;
- безцветен лак-основа;
- закрепитель за топового покритие;
- дотс;
- малко парче фолио.

Модерен маникюр на точки Преди всичко на ноктите се нанася лак-основа. Не мисля, че този слой е безполезна, защото това не е така. Безцветен слой помага да направите ноктите гладки, а също така допринася за създаването на лака, което прави маникюр на точки дълготраен.
Цветовете лак за създаване на напълно зависи от индивидуалните предпочитания на момичета. Това могат да бъдат контрастни, така и за обикновен цвят или им като цяло ще бъде малко. Затова трябва предварително да обмислят фигура, която ще бъде нанесена върху ноктите. Максимална покритие е необходимо, за да се придаде на ноктите на блясък и за укрепване на фигурата.

Фолио и дотс

Дотс представлява продукт за маникюр, който в края на малка метална топка. С помощта на него, много е удобно да се направи равни на грахово зърно, така че да го придобие все пак си струва. Още повече, че намирането на дотс може във всеки магазин за козметика, а тя струва доста евтино. Ако един и същ инструмент закупите невъзможно, може да се възползват от подручными средства. Например, гръбначният стълб от химикалка, карфица или обрезанной клечка за зъби.

Фолио се изисква, за да се излее в нея малко лак. Така ще бъде по-лесно да се контролира количеството течност в края на дотса. Голямо количество лак може да развали фигура, чрез поставяне на ногте кляксу, така че по-добре не рискувайте. Замени фолио може обикновените найлонова торбичка или подобен материал.

Стъпка по стъпка ръководство

Как да направите маникюр на точки в домашни условия? Сега ще ви разкажа.Модерен маникюр на точки

  1. Да по-лесно е да се повтаря приятен модел от грах, може да се нарисува на лист хартия. Така ще бъде много по-лесно да копирате, рисуване върху ноктите, отколкото да нанася лак по памет.
  2. Всички необходими инструменти и изделия се оправят и расставляются по този начин, за да може лесно да се сдобият с ръка.
  3. Нанася първия безцветен слой, който трябва да изсъхне напълно.
  4. Ноктите са покрити от фоновия лак, който също трябва да изсъхне напълно.
  5. Друг лак изсипва върху фолио, след което в него окунается дотс.
  6. На грахово зърно се нанася върху ноктите си в съответствие с избрания модел.
  7. Когато гледна изсъхнат, плоча ноктите се покриват финишным слой fortifier.

Възможности за маникюр с грах

Всеки си вариации грах остава на мода. Той олицетворява ретро-стил, който в наши дни изглежда много впечатляващо. Така че модел от грах могат да бъдат съвсем различни. Важното е, разглеждане на характеристиките на лична графика, в края на краищата, работа в офис изисква официално на външния вид, а розови нокти с салатовыми грах може да доведе до въпроси от ръководството. Кои модели се считат за най-честите?

Модерен маникюр на точки1. Класически вариант. Извършва се такъв маникюр на точки от бял и черен лак. При това по-добре за фон да се използва бял цвят, тъй като той изглежда по-малко агресивно. На грахово зърно може да са поставени на ноктите си в произволен ред. Също така те могат да бъдат с различна форма. Много оригинално изглежда модел карти кубчета, когато на всеки нокът се нанася различно количество грах. При това те се поставят така, както на игрални костите.

2. Ако ноктите са остри или кръгли, след което на тях се препоръчва да се прилага грах по-малък размер. При това те могат да бъдат както в хаотичен ред, така и да се събират в определен тираж.

Маникюр с големи грах

3. Квадратни нокти эффектнее изглеждат с големи грах. При това няма ограничения в цвят няма. Като опция може да се побере на грахово зърно само с един пръст (най - добре- на безименния пръст), като останалите на плоча на едноцветните. Освен това, интересно изглеждат ноктите, украсени в допълнение на малки кристали.

4. Образ някакъв фигура изисква по-голямо постоянство и време, така го поставя се препоръчва, като вече някакъв опит. От грах могат да бъдат покрити снежинки, цветя или просто геометрични фигури. Някои момичета украсяват ноктите си сложни рисунки, състоящи се от миниатюрни горошинок. При това те използват веднага в няколко цвята, но за създаването на такъв шедьовър нужда от практика.
Модерен маникюр на точки Като цяло, рисуване на ноктите зависи само от фантазията и усилия най-момиче. Затова не трябва да се страхуват да експериментират и да опитват различни варианти за нанасяне на грах. Защото само благодарение на експертния опит може да се постигнат добри резултати.

Заключение

Сега вие знаете как да направите маникюр на точки. Идеи и препоръки ще ви помогнат да направите невен идеални. Желаем ви късмет и успехи!