Женско списание » Грижа за ноктите » Траен и ефектен маникюр на морето

Траен и ефектен маникюр на морето

Траен и ефектен маникюр на моретоКогато отидете на море, жени се опитват да се предвидят всички: закупуване на нови бански костюми и модни слънчеви очила, подредено фигура, отглеждане на козметика.

В стремежа си да изглежда винаги и навсякъде зашеметяващо, не забравяй те и за маникюр към морето.

Какъв трябва да бъде, ако отидете на почивка?

Трябва ли да се направи маникюр преди да предприемете пътуването си в морето?

Много представителки на прекрасния пол са сигурни: в почивка си струва да си ноктите да си починат, а защото маникюр те не го правят и други хора категорично не се препоръчва.

Обаче далеч не всеки уважаващ себе си дама е готова на тази стъпка, защото и на почивка се срещат хора, и изглежда пред тях искам на сто процента.

Разбира се, на някой е достатъчно само хигиенни маникюр – маникюр ноктите сами по себе си оставят приятни впечатления. В допълнение, този маникюр е подходящ в случай, че вие сте най-вече планирате да прекарате времето си на плажа, гигантска в топла вода и слънчеви бани под чадъра.

По време на пребиваването на почивка вашите нокти с хигиенни маникюр напитаются полезна морска сол, благодарение на което ще ускори растежа им и те стават по-силни. След това всяко маникюр ще бъде страхотно за тях е много готино.

Ако предпочитате по-активна времяпровождению, изходите в кафенета, ресторанти, не изключите запознанства с нови хора, след няколко флакончиков с ярки лакове или вече готов маникюр ще падне между другото.

Какъв дизайн нокти в морски стил да избера?

Решавайки какъв маникюр да се направи на морето, за да разгледа няколко основните му характеристики.

  • Първо, трябва да се помни, че ще остане там, където е топло, слънчево, означава, маникюр трябва да съчетава в себе си ярки цветове, различни орнаменти и фактура.
  • На второ място, освен яркост, вашият нийл изкуство трябва да бъде и здрава, защото бичен не ще я направят по-красиви.

Траен и ефектен маникюр на морето

В останалата част на същото доверете се на своята фантазия, вкус и умение. Ако ви е по силите да се справят с оригинални художествени техники, умело съчетавайки ги с модните тенденции и новите техники на изпълнение, резултат точно на всички удари.

Траен и ефектен маникюр на морето

За маникюр на морето трябва на преден план да издържи ярки и естествени нюанси.

Не се отказвайте от лекота и изящество, които могат да предложат, например, плодови мотиви. В съседство с тях вие имате право да представят на ноктите си различни птици, близалки, цветни пеперуди и др. Този вариант е най-подходящ за младите момичета, на възраст под 30 години.

Траен и ефектен маникюр на морето

Да създаде такава красота себе си е много трудно, защото трябва да работят с малки детайли, но ако възползвате от майстор не се използват, има добра алтернатива – лепенки за нокти. А тук изглежда този нийл-арт перфектно само на къси нокти.

Ето вече няколко сезона популярен и неонов маникюр за почивка на море. Той има наситени, летни нюанси и цветове, а защото лесно ще се впишат в атмосферата на морския маникюр. Една от промените е градиентный неоновите дизайн, който изключително ярък и свеж. В реалния живот рядко успява да се отдадете на ноктите неонови осветена бунт, но за пътуване по море, той се вписва идеално.

Специално място в сърцата на модата отнема маникюр, изпълнен в цветни мотивите. Заслужава да се отбележи, че възможностите на подобен дизайн има много, и формулира основните му направления доста трудно.

Траен и ефектен маникюр на морето

Също така, ако извършвате едни и същи флорални мотиви, при използване на една или друга техника, маникюр, точно те ще изглеждат по различен начин.

Например, прекрасен виолетов на ярък фон изглежда на ноктите си модерни, молодежно, сочно, но си струва да изпълни същия мотив на френче и начин работи вече по друг начин – чувствен и нежен.

А ето и цвете за моделиране, която често може да се види на ноктите на други дами, на морето, не е необходимо – това е и реалистично, и не е твърде уместно. Същото се отнася и други подобни, т.е. на насипни, елементи от декора на ноктите: кристали, малки топки (бульонок) и др.

Траен и ефектен маникюр на морето

Одноцветные покритие страхотно, като са украсени с различни рисунки на лятна и морска тематика: котви, жителите на морските дълбини, палми или черупки, дори точка-ленти обновяване на обикновен маникюр

Траен и ефектен маникюр на морето

Не се страхувайте да експериментирате, привносите в дизайна на плаж и морски мотиви, бъдете креативни!

Освен корабликов, котви и морски раковини можете да представят на своите нокти и чаши с напитки, коктейли, всички видове холографски снимки.

Всички изброени варианти и идеи за маникюр на морето са подходящи и модерни.

Траен и ефектен маникюр на морето

А ако знаете как да използвате техниката на акрилни бои, след това още един чудесен вариант на тенденцията за дизайн на ноктите, за пътуване по море.

За функциите на морски маникюр

При създаването на тези нийл арт, трябва да се вземат предвид:

  1. Най-добре е той изглежда на ноктите си къси или със средна дължина. На плажа винаги от особено значение е вашата естествена красота и чар, но тъй като от дълги нокти, както и от голям брой козметични продукти и сложни прически струва си да се откаже;
  2. Морска тема в карикатури – една от основните удоволствията на този маникюр. Така вие обозначаете, че всички ваши мисли сега за почивка, за красивия загаре и приятна морска вода. Показване на всички тези и други положителни мисли на своите нокти ще ви помогне атрибути като рибки, матросские ленти, сънсет и много други;Траен и ефектен маникюр на морето
  3. За декориране на ноготочков да отговаря и на обикновените лакове и лакове-гелове, шеллак и дори гел-бои за нокти. Ако сте изградили ноктите преди празника, но те са средни по дължина, след това на морска тема ще бъде страхотно за тях очарователно;
  4. Летен, морски маникюру не трябва да бъде строг, однотонным – е време за лекота и свобода, която може да се реализират нийл-арта. Една тема е позволено да се изпълнява в ноктите си в най-различни варианти: искате, изберете само някои ноктите си, както искате, и не нарисувай различни модели и снимки, но в една цветова гама;Траен и ефектен маникюр на морето
  5. Не забравяйте, че вашият имидж трябва да бъде пълнозърнест, настроението е едно, а стила на оригинала, но не вычурным. Продумывая дизайн на ноктите, непременно помислете и над това, какво комбинация от дрехи до него ще дойде. Не е последната роля в създаването на начина на игра и правилно подбрани аксесоари.

Автор на статията: Карташ Кристина