Женско списание » Грижа за ноктите » Разход на маникюр: какво е това, което е различно от хардуер и класически, как да го направите, варианти с покритие и без идеи за цветни решения (черно, синьо и други)Стафиди

Разход на маникюр: какво е това, което е различно от хардуер и класически, как да го направите, варианти с покритие и без идеи за цветни решения (черно, синьо и други)Стафиди

Разход на маникюр: какво е това, което е различно от хардуер и класически, как да го направите, варианти с покритие и без идеи за цветни решения (черно, синьо и други)Стафиди

Добре поддържани нокти — мечтата на всяко момиче и жена, така че услугите на маникюр, сега е търсен във всеки салон за красота. Най-голям ефект се постига чрез комбиниран маникюр, който с всеки изминал ден става все по-популярен. Каква е процедурата и може ли да го направи в домашни условия?

Какво е комбиниран маникюр

Разход маникюр е един от най-популярните начини за обработка на нокти и да ги подготви за нанасяне на лак. На първо място той е необходим за даване на ръцете естетичен вид: лак, нанесени на неопитни правилно ноктите, ще изглежда нелепо и мърляв. Също така са дадени в реда на ципа и странични опори.

Разход на маникюр, включва в себе си няколко различни вида:

 • европейският;
 • хардуер;
 • японски;
 • класически.

Най-важното предимство на комбинирани маникюр — индивидуален подход към всеки клиент, с оглед на особеностите на кожата, състоянието на нокътната плочка, на кожичките. Често в магазините се използва комбинация от хардуер и обрезного начини, полировку нокти и по-специални грижи за кожата на ръцете, след което се нанася лак.

Разход на маникюр: какво е това, което е различно от хардуер и класически, как да го направите, варианти с покритие и без идеи за цветни решения (черно, синьо и други)Стафиди

Съчетание на класически и хардуер експозиция позволява да се постигне максимален резултат

Видове комбиниран маникюр

Има няколко разновидности на комбинирана за маникюр.

С покритие от гел-лак по кутикула

След обрезного маникюр, може с пълна увереност да се каже, че проксимальный ролка (горния ръб на кожата над пръст) няма да попречи на нанасяне на слоя гел-лак. Преди такава процедура трябва да се пара кожата, като размягчающую ванночку с гореща вода и няколко капки от всяко етерично масло. Дръжте ръцете си в нея трябва да се 10 минути, след което да изсъхне и да се пристъпи към нанасяне на лак. Тъй като ципа се отстранява напълно, тя ще расте заедно с нокът.

Ефектът от този маникюр ще продължи в рамките на 2-3 седмици.

Техника за нанасяне на лак е:

 1. Първо, четката се поставят върху ноктите под ъгъл от 45°, на разстояние 1 mm от кожичките и тя се разкрива фенове.
 2. В това положение четката леко се движат в посока към кутикуле.
 3. Нататък се простират лак на нокътната плоча, движейки се към торцу.
 4. Определят четка около кожичките и движение настрани и надолу, боядисани край на нокътя.
 5. След това същото входа всяка камера прави е от другата страна.
 6. След като ногтевая плоча се оказва напълно покрита с лак, край на нокътя контейнерите, разходите по него се нанася с четка.

По подобен начин трябва да се прилага на всеки слой от гел-лак, която трябва да бъде четири:

 • база;
 • цветен лак — нанася се в 2 слоя;
 • максимална покритие.

Регенериращ разход маникюр

Регенериращ маникюр подходящи за нокти, утративших крепост и по-здравословен вид. Често се случва по причина на използване на качество на гел-лак или при нарушаване на технологията на нанасяне. Може да има и друга причина — неправилното хранене и замърсената околна среда.

 1. С ногтевых плочи, отстранява остатъците от лак и други замърсители.
 2. Полирани бафом, а след това пила за нокти им придават желаната форма и дължина.
 3. В епидермиса се нанася специално средство, което омекотява я, а след това махнете остатъците с помощта на портокалови пръчици.
 4. Странични ролки серум хидратира, а ноктите напоена укреплена със защитна паста, която запълва малки пукнатини и повреди по повърхността.

В крайна сметка се оказва правилна, красива ногтевая плоча, готова за нанасяне на гел-лак.

Възстановяване на ноктите, след като гел-лак — видео

Разход маникюр без покритие

Този вариант също се разглежда, ако изведнъж реши да даде почивка на своите ноктите.

Основната характеристика на комбинирана за маникюр без покритие — ноктите не трябва да бъде шлифован бафом, тъй като той прави повърхността груби, за да гел-лак е най-добре заплетени с нокътната плоча.

В този случай върху ноктите се нанася полезни компоненти, втираются витамини, се случва обогатяване с минерали, след това се избира удобна комбинация (хардуер+класически, японски+европейския и т.н.), ноктите и на повърхността до него се обработват, а в заключение се прилага хранителен състав или лечебен лак.

Лечебни покритие — видео

Техника на изпълнение на комбиниран маникюр в домашни условия

Извършва комбиниран маникюр в домашни условия е лесно, важното е да се следват алгоритъм:

 1. Пригответе домашна маска за нокти. За това трябва да се вземе 1 ч. л. готварска сол, 1 чаена лъжичка. лимонов сок, 1 ч. л. прясно мляко, 3 капки бадемово масло и 1 ч. л. мед. Всички съставки, разбъркайте добре, за да имаме кашицеобразная маса. Нататък втираем си в повърхността на всеки нокът и се оставя за 15 минути. Хранителни вещества ще укрепи и здравословен чинията.
 2. Направи размягчающую ванночку. В 1 литър топла вода, добавете 1 чаена лъжичка. сол и 1 чаена лъжичка. лимонов сок. Дръжте ръцете си на 10 минути, след което изплакнете ги със студена вода и подсушете добре, че цялата влага се изпари.
 3. Изпълни обработка на ноктите: премахване на брус и кожичките с помощта на щипчиков или ножици за маникюр.
 4. Даде си ноктите в желаната форма (овал, квадрат, полуквадрат — по ваш избор). Нокътната плоча трябва да прошлифовать специална пилкой.
 5. Да се нанесе от гел-лак. В края на процедурата в кожата около ноктите трябва да си, за да разтривайте специално средство или на добър овлажняващ крем.

Урок по комбинированному маникюру — видео

Разлика комбинирана за маникюр от хардуер и класически

В действителност хардуер и класически маникюр — това е част от непрекъснатия, който включва в себе си комплекс от методи за обработка на ноктите. Т.е. между тях няма определени граници, можете да комбинирате различни видове, при избора на оптималния за вас начин. Като цяло това и ще се нарича комбинирана маникюр. Има някакво погрешно схващане, че това са някакъв отделен вид, с технологията си, но това не е така.

 • Хардуер маникюр — се прави специална машината с различни приложения. Минус на тази процедура е, че понякога не може да се изчисли силата на натискане и стесать най-горния слой на епидермиса, се появяват рани. Избягвайте попадане на всякакви инфекции майстор преди започването на процедурата сбрызгивают ръце спиртовым или антисептичен разтвор.
 • Класически маникюр (по различен начин — обрезной) — това е начин на обработка на ноктите, при който се използват такива уреди, като нокти ножици, клещи, портокалова пръчка. Той е традиционен, тъй като преди появата на апарати на всички е именно неговата.

Нищо не ви пречи да се съчетават елементи на хардуера и класически маникюр — в крайна сметка ще се окаже разход.

Фотогалерия: идеи за маникюр

Разход на маникюр — добрият вариант, който съчетава в себе си няколко начина за обработка на ноктите. Нейната лесно да се направи в домашни условия.

Искате да притежават белозубой усмивка? Просто, ефективно и безопасно средство, което може с успех да се прилага самостоятелно, без екскурзия на зъболекар, – избелващи ленти за зъби
- това са фини ластични ленти, покрити с избелващ гел. Те точно се повтаря уникална форма на зъбите. Активни съставки осигуряват избелващ ефект и не травмируют емайл.
Ефективността на ивици, доказани клинично: след първото прилагане на ивици Celebrity Smile зъбите ще станат много по-леки, а рамките на 7 дни - посветлеют на 4-5 тонове.