Женско списание » Грижа за ноктите » Разход на маникюр: какво е това, стъпка по стъпка техниката на изпълнение (снимки и видео уроци)

Разход на маникюр: какво е това, стъпка по стъпка техниката на изпълнение (снимки и видео уроци)

Състоянието на ноктите, може да кажа много за човека, а особено за момичето. Качествено изпълнена маникюр е показател за точност на добър вкус и ви дава възможност да се създаде общ приятна гледка. По тази причина повечето жени прибягват до комплекса мерки за грижа за пръстите на ръцете. Най-добрия ефект позволява да се постигне разход маникюр, който благодарение на появата на модерно оборудване се превърна в общедоступен. Тази процедура може да се извърши в рамките на салона, така и в домашни условия при наличието на минимално количество средства.

Какво означава разход маникюр

Комбиниран маникюр, заедно с други, не по-малко популярни начини за обработка на ногтевых плочи и района около тях, е най-ефективен. Тук става въпрос за качество и эстетичном формата на ръцете, тъй като описана процедура съчетава в себе си компетентен корекция на самия ноктите, кожичките, страничните страни на ноктите леглото и кожата и др.

Разход на маникюр: какво е това, стъпка по стъпка техниката на изпълнение (снимки и видео уроци)

Самата технология на процеса е от прилагането на хардуер дейности, сред които е важно да се отбележи фрезер и редица механични инструменти. Съчетание на класически и хардуер експозиция позволява да се постигне максимален резултат, защото по време на събитието всеки клиент е изправен пред лична програма за грижа за пръстите на краката. Именно индивидуалните мерки, се развива във всеки отделен случай, помагат да се постигне желания резултат, при това, без да причиняват никаква вреда нито на кожата, нито пръстите на ръцете.

Плюсове и минуси

Опитни майстори за маникюр твърдят, че именно мирът на комбинация от различни видове и техники за прилагане, маникюр, позволяват да се постигне най-добър ефект. Тъй като всяка жена си има собствена представа за красота и за това, как трябва да се прилага маникюр, комбиниран метод дава възможност да се получи на сто процента резултат, който е в състояние да отговори на всяко момиче. Въпреки това, този подход има и своите недостатъци, които следва да се отбележи:

Разход на маникюр: какво е това, стъпка по стъпка техниката на изпълнение (снимки и видео уроци)

 • временни разходите по прилагането на този подход са доста съществени, тъй като самият метод е доста сложен и неговото изпълнение е принудило капитана е съвестно;
 • за изпълнение на даден маникюр, следва да има набор от необходимите инструменти, които не са необходими в повечето от останалите случаи. Това наблюдение е подходящо само в случай, ако маникюр се прави самостоятелно в домашни условия;
 • тъй като универсална формула за изпълнение, описани процедури не – това усложнява процеса, тъй като за получаване на качествен положителен резултат трябва да прекарат определено количество съдържание на експерименти и тренировка.

Всички тези неудобства лесно да се припокриват добродетели, които отчасти и генерират по-горе нежелани условия. Имайте предвид предимствата на процедурата:

 • на първо място — това е индивидуален подход при прилагането на комбиниран маникюр, който да отчита всички възможни лични характеристики, структура на ноктите и прилежащи елементи;
 • тази процедура е не само гаранция за качеството на резултатите, който ви позволява да направите женски ноктите и пръстите на ръцете са по-стройни и елегантни, но и осигурява профилактика на нежелани заболявания на ноктите и пръстите.

Видове комбинирана за маникюр и как да го направи

Има много видове комбиниран маникюр, от класически обрезного, до японския, която се извършва в своята мрежа. Всеки един от методите има своите предимства и недостатъци, които зависят от спецификата на провеждане на процедури и инструменти за нейното изпълнение. По-долу подробно са описани основните видове описан тип маникюр с подробни схеми за изпълнение.

На европейския и обрезной маникюр — техника на изпълнение

Обрезной маникюр – това е класическо упражнение за корекция на ноктите и прилежащи елементи. Освен това, този вид лечение се нарича мокра, тъй като преди прилагането на мерките пръстите отмачиваются в специална ванночке. Ваната се подбират в зависимост от индивидуалните особености на кожата на ръцете и ноктите и може да бъде представен стягане, размягчающим и лечебни състав.

Разход на маникюр: какво е това, стъпка по стъпка техниката на изпълнение (снимки и видео уроци)

Преди да започнете процедури, трябва да се даде ногтю подходящ вид – за тази плоча подпиливаются пилкой със съответните образивом. Изкуствени невен изискват прилагането на по-строги пилочек, както и за полиране и рогозки на ноктите се използват леки и меки инструменти.

Вече подпиленные плочи попадат в ванночку, а след пет минути трябва да преминете към следващия етап. Сега с помощта на специална шпатула пързалки ципа, след което я внимателно се изрязват с прилагането на щипчиков. Заслужава да се отбележи, че този подход е травматично за ноктите подава, и за приключване на всички етапи трябва да се изолират себе си от работа със земята и други обекти, които могат да допринесат за инфекция и началото на възпаление, най-малко на два дни.

Разход на маникюр: какво е това, стъпка по стъпка техниката на изпълнение (снимки и видео уроци)

Европейският подход е по-щадящи околната среда и по-малко травмоопасным, тъй като за отстраняване на кожичките се използват специални размягчающие средства. Чрез прилагане на специфични компоненти може да се омекоти ороговевшую кожата, след което ще остане само да го оттеглят, използване на маникюрную портокал пръчка. Този вид маникюр позволява да се постигне същия резултат, но без да минава през болезнени и потенциално опасни процеси. Все пак положителен ефект може да се постигне само след три-пет сесии, тъй като ципа в първите етапи се увеличава неравномерно и се нуждае от корекция.

Стъпка по стъпка изпълнението на "хардуера и обрезного"

Всеки един от видовете маникюр, има няколко задължителни етапа, независимо дали обрезной или хардуер подход. Обрезной маникюр се извършва, както следва:

Разход на маникюр: какво е това, стъпка по стъпка техниката на изпълнение (снимки и видео уроци)

 • корекция на ноктите с помощта на пилички;
 • размачивание на кожата на пръстите;
 • изрязването на кожичките щипчиками;
 • почистване на третираните участъци от кожата.

Хардуерен метод се основава на използването на фрезера и се реализира по следния начин:

 • първо се прилага машина с широк диаметър и остър ръб за зареждането на епидермиса и обработка на странични ролките;
 • сега е необходимо фисурная машина, която ще изгладят предходния етап;
 • след това трябва да бъдат третирани по нокътната плоча и птеригий карундовой мелачка;
 • за дълбоко почистване подходящ накрайник във формата на куршум;
 • на последния етап се прилага fresa като сфера, която премахва остатъци на кожата и изглажда зоната около нокътя.

Видео-урок по комбинированному маникюру

Този кадри е майстор от класа за създаване на качествено комбинирана за маникюр. Да се запознаят със съдържанието на валяк може да се получи стъпка по стъпка инструкции за премахване на кожичките и заусенец с последваща обработка на ноктите подава с помощта на специални режещи.

Видео: хардуер + обрезной с покритие с гел-лак

В рамките на този валяк на етапи е описан процесът на създаване на маникюр, чрез комбинирано въздействие. Първо ноктите се коригира механично, което впоследствие ще позволи точно и качествено запълване на чинията, гел, лак или друг декоративен елемент.