Женско списание » Грижа за ноктите » Комбинация от цветове в маникюре снимка 2016, таблица

Комбинация от цветове в маникюре снимка 2016, таблица

До однотонному маникюру или с петна са свикнали всички. Те най-често и ги прилага най-често. Но можете да експериментирате и с такъв изглед е като многоцветен маникюр. При това броят им може да варира от два и повече. И точно в правилния подбор на цветове и могат да се появят основната трудност, защото не винаги успяват правилно да изберете цвят, за да след нанасяне те изглеждаше красиво и хармонично. Тук ще разгледаме най-често срещаните цветови комбинации, които не ви позволяват да развалят боядисване на ноктите, а напротив-ще се харесат на желан резултат.

Този вид маникюр, може да се разглежда по различен начин. Това може да бъде, като боядисване на един-два нокти в различен цвят, така и нанасяне на два три цвята на един нокът. В многоцветном маникюре се използва няколко стилове за нанасяне.

Комбинация от цветове в маникюре снимка 2016, таблица

Пример многоцветного маникюр

Монохромное комбинация от цветове

Тази комбинация от цветове в маникюре предполага използването на три различни нюанси на избрания цвят. При това можете да накрасить всички ноктите по-ярък цвят и само няколко от тях са по-спокойни. Важното е правилно да се съобразят с преход, за да е изглеждала хармонично. Можете също така да се предприемат и пет различни нюанси. Това също ще изглежда много оригинално.

И най-важното, не забравяйте за правилното спазване на прехода, който трябва да се върви от по-наситен цвят до по-светло.

Също така не трябва да забравяме, че в този съчетание от три цвята трябва да се използва лъки един вид, това са или тъпи, или с пайети, или киселинни. Смесица от всички видове ще доведе до желания резултат, който ние се стремим да се избегне. Можете да използвате и друг метод на оцветяване. Покритие на всички нокти един и същи цвят и само на върха на един от нейните тонове, като прехода от един тон към друг, че ще даде маникюру оригиналност.

Ахроматическая цветова гама

В този вид маникюр се използват предимно сив, черен и бял цвят. Този вид дизайн на нокти радва факта, че с тях се съчетават с почти всички нюанси. До него може да се дължи и бежово. Тук можете да комбинирате както стандартните възможности, така и заедно с по-ярки и наситени цветове. Например, черно с червено, или пък злато, със сребро. Бяло може да се използва със сини или синьо. Грей нежно изглежда с лилав или розов и така нататък.

Нюансный преход

Комбинация от цветове в маникюре снимка 2016, таблица

Омбре в ньюансном прехода

Този вариант е комбинация от цветове се използва за отпечатване на един около друг. Най-важното е правилният преход на цветовете. Много популярно последно време оцветяване на всеки един от ноктите три различни нюанси, при който създава преходът от по-наситени до по-леко. Въпреки че в същото време това могат да бъдат и различни цветове, съчетани заедно.

* Безплатно комбинация от

Този дизайн на ноктите, много ефектно изглежда, благодарение на контрастному комбинация от цветове. Важното е в този вид той е най-подходящия избор на нюанси, идеално съчетани един с друг. Изглеждайте страхотно червено и emerald или портокалов и ультрамариновый. За любителите на по-нежни цветове добре се комбинират синьо и светло кафяво. При това не е задължително да се използват всички цветове на едно ногте, те могат да се припокриват и различни, маникюр ще изглежда страхотно във всеки един от посочените варианти.

loading...

Комбинация от цветове в маникюре снимка 2016, таблица

Схема комплиментарного комбинация

Сложни цветове. Идеи

Маникюр с използването на два цвята светъл и наситен, ако за това се използват два цвята лакове, които се различават един от друг. Един от които, например, оранжев, а другият – сини. Най-важното – това трябва да бъде два самостоятелни цвят. Най-успешните песни:

  • Зелените и червените – са идеални за зимните празници.
  • Тюркоаз и жълто – това, което е необходимо за вашата лятна почивка.
  • Синьо с оранжево – отлично подходящ за лятото и ви добро настроение.
  • Зелено и лилаво – ще яркост.
  • Тюркоаз и сребро – придават нежност и изящество.
  • Зелена мента и розово – подчертават крехкостта и женственост.
Комбинация от цветове в маникюре снимка 2016, таблица

Обиколката на цветя

Правилното съчетание на цветове

Природата изобилства от много най-различни нюанси. И много са на разположение под формата на лакове. Ето защо многоцветен маникюр стана толкова популярен и не се ограничава само до определени идеи. Но как правилно да комбинирате цветове? За това най-добре се насладят на специална маса и следвате посочените по-долу правила.

  • Нюанси на най-добре е в хармония с близките. Например, ако един лак вземете лилаво, лилаво красиво ще изглеждат страхотно с него.
  • Цветовете се делят на топли и студени, и помежду си не се препоръчва да се комбинират. Обаче ако това се отнася за маникюр, то това обикновено става не е от значение, тъй като тази комбинация придава яркост, която толкова се харесва на много момичета.
  • Преди боядисване на ноктите, задължително имайте предвид и фактори като, прическа, дрехи, грим и аксесоари, които смятате за обличане.
  • Отделянето на един пръст, с помощта на лак с блясък ще направят вашия маникюр-забележима.
Комбинация от цветове в маникюре снимка 2016, таблица

Таблица комбинация от цветя, която можете да използвате в маникюре

В крайна сметка, каквото и да маникюр избрали и какви цветове, за това не се предпочитат най-важното помислете за свой дизайн и начин до най-малкия детайл, тогава вие ще получите желания резултат. И освен желания начин вие все още ще получите отлично настроение, тъй като ще изглежда чудесно на всяко едно събитие или обикновена разходка.

Освен това, добавя ефект в маникюре е възможно с помощта на лакове с пясъчни текстури. Те са много популярни и изглеждат страхотно. Може да се прилага и кристали, които предоставя един или повече от ноктите на ръката си. Най-важното при комбиниране на цветове – това е използването на лакове на подобни структури и правилния преход на цветовете. Също така, не забравяйте, че всичко трябва да е с мярка.

loading...

Подобни статии