Женско списание » Грижа за ноктите » Цветен маникюр: красиви идеи, снимки и видео

Цветен маникюр: красиви идеи, снимки и видео

Цветен маникюр за нокти обикновено се извършва от една или две нюанси. А какви са неговите предимства? На първо място, този вид нийл арт подходящ за тези, които искат да се подчертае, ярък грим или контрастен облекло, от друга страна, многоцветен дизайн нокти е подходящ през летните месеци, когато искате ярки цветове и добро настроение. Състав цветен маникюр трябва да се състои от гармонизирующих помежду си цветове, въпреки че в него може да се съчетава контрастиращи нюанси. Граница между цветовете трябва да бъде плоска, във формата на усмивка, или ассиметричной.

В продължение На няколко години популярна тенденция – това е невен, накрашены в различни цветове. Защо той получи толкова широка популярност? Защото модницам уморен от монотонността в маникюрном дизайна, искам да намират все нови и нестандартни решения, които не се различават много да вульгарностью. Естествеността в отдавна мода, но иска да привлече вниманието към себе си и нещо цветно. За това стилисти са дошли с различни варианти на разноцветного нийл арт, сред тях се появяват дори и цветен френски маникюр.

Вижте как се извършва аквариумный маникюр.

Цветен маникюр може да извършите по различни технологии, с помощта на четката с различни форми и многоцветен лак. Модерни варианти на проектиране в цвят придават на ръцете очарователна и актуализиран вид. Модерен многоцветен дизайн на ноктите и видове:

  1. Аквариумный цветен маникюр – този ефект се получава, ако се нанесе рисунка върху нокътната пластина и покриване на акрилен слой. Че се използва за аквариумного начин? Разбира се, цветна захар от акрил, пайети, кристали и цветен пясък. Нийл-арт дълго ще се носи, но въпреки това имайте предвид факта, че многоцветен нийл-арт е без значение, на работа, където строг дрес код. На празници и фестивали той ще дойде.
  2. Декоративна живопис – лакове и бои в различни цветове се нанасят орнаменти и мотиви на дадена тематика.
  3. Акрилни вариант цветен дизайн, за да го изпълни, се използва цветен акрил. Може да се направи цветови преходи между цветове във формата на геометрични линии, рисунки на природна тематика, fruity или ягодную тема, под формата на символи (сърца, снежинки, усмивки).
  4. Многоцветен нийл-арт формата на скулптури и орнаменти – корнизи на ноктите се извършва под формата на обемни фигури. Като крашений служат композиции от цветя, плодове или други опции. Тематиката може да бъде всякаква, в зависимост от въображението на майстора.
  5. Вътрешен вариант на дизайн на ноктите – представлява умело свършената композиция от допълнителни материали: седеф, фолио, органза, дантела, сухоцвета. Ако желаете да се подчертае индивидуалността придадат на образа чар, това е декорация със сигурност ще впечатли всички около вас.

Цветен маникюр: красиви идеи, снимки и видеоЦветен маникюр: красиви идеи, снимки и видеоЦветен маникюр: красиви идеи, снимки и видеоЦветен маникюр: красиви идеи, снимки и видеоЦветен маникюр: красиви идеи, снимки и видеоЦветен маникюр: красиви идеи, снимки и видео

Френски нийл-арт в няколко цвята

Класически френски представлява връзка пастельного или прозрачен лак, и прорисовку край ноготка бял цвят. Но в съвременния свят на модата френч може да бъде успешно – появили са се нови решения, пестрящие в различни цветове. Върховете на ноктите боядисани вече не е един цвят, а по няколко наведнъж, т.е. на линия усмивки работят в два цвята. Можете да изберете взаимно, или контрастиращ цвят, например: жълто, розово, синьо и червено, мента и корал, зелено и оранжево, синьо и салатовый, бяло и лилаво.Песента може да декоративни пайети, кристали или глиттером, те ще я празничен стил.

Вижте как да направите цветен френч.

Многоцветен френч в няколко цвята направи просто: купете си ленти за френски маникюр или използвайте тънки кичури. Може да се вземе обикновен лак, акриловую боя, или за гел лак (высушивать последният трябва да е под UV лампа). Етикети за френча могат да се използват повторно, лепене ги на ноктите втора ръка.

Цветен маникюр: красиви идеи, снимки и видео
Цветен маникюр: красиви идеи, снимки и видео
Цветен маникюр: красиви идеи, снимки и видео

Ако не разполагате с четка, използвайте специални шаблони, които ще ви помогнат да изпълните нийл-арт в няколко нюанса. Вземете два или три цвята, ако имате невен дълги. Нанесете тънка четка, последователно в три цвята, завъртане само на върховете на ноктите. Белият цвят да не се използва. Използвайте нюанси на дъгата, и вие ще имате едноименния дизайн, който е подходящ за лятото. Препоръчва се да се прилага лъки син, салатового, жълто, червено, оранжево, лилаво цветове.

Цветен френч може да украсяват различни кристали и стикери. Ето само не забравяйте да оставите основата на нокътната плочка прозрачен или бежов. В последно време френски нийл-арт придоби нови "лица" се появява така наречената "фен френч" с наклонена линия на усмивки, "милениум френч", нестандартен френч с разноцветни пайети на линия усмивка.