Женско списание » Грижа за ноктите » Котешко око: модерен маникюр 2017, снимки, новини, как да направите

Котешко око: модерен маникюр 2017, снимки, новини, как да направите

Вие също смятате, че една жена трябва да бъде неповторима до върховете на ноктите? Тогава ви помогне маникюр "котешко око". Той ще направи вашите писалки перфектни и ще им обворожительности.

Котешко око: модерен маникюр 2017, снимки, новини, как да направите

"Котешко око" централен тенденция 2017

Разбира се, нийл-арт "котешко око" не е новаторски. Майстор на маникюр и техните клиент вече с него добре запознат няколко последователни сезона.

През 2017 г. маникюр "котешко око" выбился в любими, и е най-модерно направление за маникюр на тази година.

Такава всемирна любов и популярност се дължи на редица важни фактори:

 1. Гъвкавост. Го незатейливый вид е подходящ за любителите на кэжуал образи, както го намек за аристократичность и лаконичността, с лекота ще се побере в елегантен лук.
 2. Комбинаторность. Вие можете с лекота да синтезира този вид покритие с други видове маникюр. Ултра модерен ще изглеждат страхотно с популярни геометрични принтом, лунен модел, глиттером и т.н. като се съберат няколко вида техники, вашите невен стават абсолютно уникален и специален вид.
 3. Дълбочина и сочност на цвят няма да влязат нито в едно сравнение с други видове декорации за нокти. Особено популярни са станали тъмни иглолистни, хипнотичен гренадин и син сапфир цвят. Те ще придадат на маникюру изискана дълбочина и 3D обем.
 4. Лъчезарен и переливающий ефект ще се хареса на момичетата, които желаят ниско-ключ лукс и умерен блясък.

Извън всякакво съмнение е фактът, че "котешко око" има прекрасен ефект. Струва си да реализира такова покритие път и тя спечели почетно място в списъка на вашите домашни любимци.

Характеристики на гел лак "котешко око"

За тези момичета, които не желаят да прекарват много време на формирането на красивия помпезного декор на ноктите си, но искат да изглеждат перфектно, производителите са разработили шеллак с ефект "котешко око". Такъв лак ще направи вашите невен феерическими, ще лекота на изпълнение.

Дизайн на този на маникюр, няма да отнеме много време, а резултатът ще зарадва не само една седмица. Безупречен ефект се постига благодарение на специфичните нюансам такъв лак.

Невероятно магическо сияние такова покритие възниква в следствие на въздействието на специален магнит малки метални късове, които са в състава на такъв лак. Благодарение на гъста пигментацията на гел лак, покриване на нокътната плоча достатъчно просто и скромно.

Обикновено липсва един слой, за да създаде наситен цвят, без пропуски.

Разнообразие от форми магнити ви позволява да създадете фантастично уникални мотиви и модели: монограми, вълна, диагонални и вертикални директни, на разнообразни геометрични фигури и т.н. освен това, една и съща магнит може да създаде различни рисунки.

Бюджетен вариант на този маникюр можете да постигнете, като се възползва от обикновен магнитен лак. Но имайте предвид, че на продължителен ефект от него няма.

Необходими уреди за маникюр

Желаете да изпълни изящни нокти-арт "котешко око" на дома – запасете се с необходимите приспособления и материали:

 • Led – или ултравиолетова лампа;
 • основно покритие;
 • бонд покритие;
 • магнитен гел лак;
 • магнити;
 • финишно покритие.

Този списък е ориентир.

Ако искате да разнообразите вашия маникюр, а след това да бъдат готови да закупят допълнителни материали: кристали, декоративни стикери, бульонки.

Малки трикове

За да създадете неповторима мерцающую снимка на ноктите използвайте прости, но добри трикове:

 1. За да маникюр е чист и изглеждаше спретнато, сложете красива форма на ноктите. Идеална форма на мек).
 2. Всеки нийл-арт изисква специална педантичности. Нанасяйте равномерен слой лак без пропуски и нахлестов.
 3. За да маникюр имаше наситен цвят, използвайте тъмна база. Така ефектът ще бъде невероятен и живописни.
 4. Преди да нанесете магнитен лак внимателно се следва. Така метални късове распределятся равномерно.
 5. За създаване на различни картини възползвайте се от специална магнитна писалка. С нейна помощ може да се реализират най-смелите фантазии: спирала, пеперуди, монограми.
 6. За да получите обемна и изразителен ефект, манипулация с магнит е необходимо да се повтаря няколко пъти.
 7. Ако не е под ръка, има специален магнит, можете да се възползвате от обичайните мощен магнит, който ще намерите на дома.
 8. За да не развалят маникюр и не упечататься магнит за лак, задръжте магнита на разстояние пет милиметра от гъбички.
 9. Дизайн нокти да бъде привлекателна, ако има магнит на едно и също място и под един и същ ъгъл. Рисунки на дясната и лявата ръка трябва да обърнеш се отрази.

Колористика гел лакове богата и разнообразна, отделете време и изберете този, който най-добре ще ви подхожда и отразит вашата индивидуалност.

Стъпка по стъпка ръководство

Този вид маникюр не изисква много усилия и знания. Той се отличава с простота на изпълнението, но това е, няма как да не се отрази на елегантност и изящество. За изненада на околните непобедим маникюр се препоръчва да се преразгледа няколко видео и проштудировать литература.

Ние ви препоръчваме да се придържаме към следната последователност:

 1. По обичайния за вас начин, подгответе ноктите.
 2. Махнете бафом лъскава повърхност на нокътя. Избягвайте отлепване на лак внимателно отстранете праха.
 3. Специална течност, за да махнете излишните мазнини в ноктите си.
 4. Вотрите грунд, в ноктите.
 5. След изсъхване на праймера нанесете равномерен слой от база, изсушени, под лампа.
 6. Нанесете гел лак "котешко око", предварително взболтав малка бутилка. Ако един слой лак е достатъчно, след това задръжте магнита слушате и да живеете своите творчески идеи в живота. Подсушете ноготок под лампа. (За по-наситен цвят можете да нанесете няколко слоя лак, и едва след това да работят с орнаменти).
 7. Капак на топ и пломбират краища. Сухи в лампата.

Ами ето, вашият прекрасен маникюр "котешко око" е готов. При спазване на всички етапи — вие ще получите отличен резултат.

Съвети, които спомагат за поддържане на маникюр за дълго време

Маникюр "котешко око" колко магия и оригиналната че просто не може да ви стане скучно. И вие определено ще искате да го запазите девствен перфектния вид за дълго време. При правилно изпълнение и се грижи за такъв маникюр може да поддържате ноктите си в безупречен вид до три седмици.

Разбира се, срокът за експлоатация на маникюр, пряко зависи от качеството на използваните материали:

 1. Избирайте материали на доказани производители, в това отношение цена-качество обосновани.
 2. Преди извършване на маникюр, намалете до минимум ухаживающие процедури за кожата на ръцете. Кремове и масла, нанесени на ръцете и ноктите, намаляване на живота на вашия маникюру.
 3. Ако ноктите ви са склонни да не стратифицира, не разчитайте на дълготраен маникюр. Съветваме ви първо да се излекува вашата невен, а след това какво да правите с декоративен дизайн.
 4. За първи път часовник, след като на маникюр, не мийте ръцете си с твърде гореща или студена вода. От такива экзекуций ноктите губят блясъка си и ще започне да изплува.
 5. Винаги извършвайте почистване на дома, измиване и пране на защитните ръкавици. Такова отношение към случая ще се отрази добре не само на външния вид на ноктите дизайн, но и на здравето на вашите писалки.
 6. Внимателно се отнасяйте с остри предмети, им е по силите да оставите драскотини от ноктите си.

Навреме се проведе корекция разрешено вашето маникюру да бъде безупречна.

Спазването на тези елементарни правила, които сбережете красив блестящ вид на невен и да се избегне пукнатини и царапинок на тях.