маникюр

Biomancer и биомедицински: схема на дома в рамките на 10 минути |

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Повече няма да заусенец, мехури, мазоли, груба кожа на петите. И всичко това без да е необходимо посещение на студиото ноктите на услугата. Днес искам да ви разкажа за европейска технология процедури у дома, това ще ви отнеме само няколко минути. Така, ако преди biomancer и biomedicum може да се направи само в условия на салона, сега тези процедури може да се направи в домашни условия.

Biomancer and biomedical: scheme of the house in 10 minutes |

Какво трябва да имате в предвид лесоматериалами технологии

Обработка на дървесина-това е работа, с помощта на специален разтвор, който съдържа плодови киселини, алое, лимон, грижа за кожата и противовъзпалителни съставки, които помагат да доведе кожата на ръцете и краката си в ред.

Този модерен метод за лечение е абсолютно безопасен и безболезнен, може да се направи дори и за бременни жени. Освен това, процедурата е много евтин, тъй като разходите, например, биогеля Алое Вера не надвишава 300 рубли. Предимство е икономичен разход — достатъчно 6-8 процедури, както и времето за 15-20 минути.

Какво ви трябва за вашата процедури у дома?

Първо, подгответе необходимите продукти: кърпи, почистване на ухото, двустранен пилка или пемза, баня (малка купа с вода), подхранващ крем и масло за кожичките (удобен чувствах върха писалка). Можете да използвате всяко друго масло, предназначен за козметични цели. Например, бадем, камелия и кайсия.

Biomancer and biomedical: scheme of the house in 10 minutes |

Педикюр с златен отпечатък

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

И най-важното, да се подготви специален биогель маникюр и педикюр. Най-популярните много разочарован за маникюр сред привържениците на технологии мелница Сали Хансен (Сали Хенсън), за ензимен педикюр, декорация на Златната пътека. У Дома, вместо златна следа, можете да използвате лекарството биогель алое вера за ръцете и краката.

Biomancer and biomedical: scheme of the house in 10 minutes |

Схема на биомонитора с много разочарована

    Предварително лечение на ноктите пила за нокти. Внимателно измийте си ръцете, изтрийте стария лак, кожа около мрежата. С памучен тампон внимателно нанесете много разочарован на епидермиса (оставя за минута). Нататък спуснете ръцете си във вана с хладка вода. След няколко минути, извадете останалите гел. Ципа добре, събрани портокалова пръчка за нокти. Навлажнете ръце с масло.

Схема на биомедицината с наркотици биогель Алое Вера

Biomancer and biomedical: scheme of the house in 10 minutes |

    Предварително лечение на ноктите пила за нокти. Внимателно нанесете на епидермиса гел. Лечение лечение на краката, като се обръща специално внимание на проблемните зони. Увийте с фолио, се оставя за излагане на 5 минути. На следващо място, премахване на филма и потопете краката в топла вода за 5 минути, за да се омекоти кожата на краката. Кърпа за отстраняване на влагата от краката си. С всеки пръст, внимателно отстранете излишния продукт и омекотява кожата на кожичките. При необходимост пила за нокти или евро-пемза (както предпочитате), премахване на размягченную кожата на петите. Отново измийте краката, нанесете върху кожата на петите подхранващ крем и масло за кожичките.

Тази процедура се извършва много бързо, цената на консумативите е много малък (на краката от 1 лице, около 10 мл). Кожата на ръцете и краката става изключително гладка и мека.

Какви са предимствата на технологията препаративного мелница?

Първо, процедурата е безболезнена. На второ място, той не изисква никакви специални умения. На трето място, този метод на лечение е лек и неинвазивен. Може да се извършва у дома, защото не всяка жена има време и средства, ходят красота. Реална помощ с кератоза и хиперкератоза, проблеми на краката, сухи мазоли, дълбоки пукнатини.

Минус: много разочарован, че не е подходящ за плътни, гъсто обрасли с кожичките на ръцете.

Theme by Anders Norén