Женско списание » Грижа за ноктите » Най-добрите стригане на кожичките професионални, мнения

Най-добрите стригане на кожичките професионални, мнения

За разлика от западните страни, у нас е разпространен обрезной маникюр. Ако в европейските салони за красота майстори се страхуват да изрежете клиентке епидермиса, поради страх да не попаднат под съд, в нашата страна тази заплаха не се страхува от никой. Макар европейският маникюр и по-сигурен, но обрезной вариант на тази услуга е много по-стегнат и внимателно освобождава ногтевое легло от наросшей на кожата. Освен това стригане помагат не само за премахване на епидермиса, но и да се отърве от заусениц, отстрани всички недостатъци и стърчащи парчета кожа, с които гел на плодови киселини не могат да се справят.Ако все пак предпочитате европейски метод, а след това обърнете внимание на гел за бързо премахване на кожичките Sally Hansen . Също така прочетете, как да премахнете кожичките без обрязване .

Освен това често се случва толкова груб ципа, че европейският маникюр я "не проймет". Прилага такава кутикуле винаги се използва обрезной вариант на маникюр. А в основата на всяко качествено обрезного маникюр — това е професионална ножица от солидна стомана.

В статията ще се разберем — как да изберете подстригване, помислете за най-популярните тяхната марка и на каква цена в средно ние можем да придобият този инструмент.

Как да изберем и да се насладите на

На какви характеристики клещи, трябва да се обърне внимание, за да изберете най-качествени:

 • Изберете професионален инструмент . Такива кожички може да се намери в магазини, специализирани в консумативи за салони за красота и фризьорски салони. Търговски обекти са много, има цели мрежи. Купуват в мрежите е по-изгодно така, защото цените там са по-ниски, отколкото в малките обекти. До същото могат да намерят скидочную на картата, което е от полза за редовни покупки. И в най-големите професионални магазините, като правило, стоката е за добро качество.Най-добрите стригане на кожичките професионални, мнения
 • Ако се занимавате с маникюрной дейност наскоро, най-добре е да изберете подстригване с малка ширина остриета . Факт е, че си служат инструмент с широки остриета е по силите само на опитни майстори, вече "набившим ръка". А най-напред да има по-голяма вероятност, че някога ще хапят и отщипывать парчета кожа задната част на широки остриета, които болезнено и прави маникюр помия.Най-добрите стригане на кожичките професионални, мнения
 • Вземете ножица в ръка и внимателно острието на земята. При качествен инструмент на острието на компресия трябва да е плътно се приближи един на друг. Ако има и най-малкият просвет, означава, стригане няма да бъдат качествено отсече кожата с един пъти. Това ще доведе до неаккуратному маникюру, "разлохмачиванию" кожичките.
 • Проверете стригане на гладък напредък . От тях трябва да бъде лесно да си служат с една ръка. Да се свиват и разжиматься инструмент трябва без проблеми. Не избирайте здраво ножица — прекалено много сила трябва да се прилага след това в процеса на тяхната експлоатация. Много е важно да се оцени качеството на свързване на две отделни части-клещи. Място на панта трябва да бъде надежден, да притежава гладък и мек ход.

На видео - професионална ножица за кожичките:

 • Проверете добре ли се ограничава инструмент . Остриета — 80% успешен за маникюр. Разбира се, впоследствие ще ги сами ще се изострят, но първоначално в магазина белезници трябва да бъде идеално заточенными. Тъп инструмент работи невъзможно — като например белезници, само ще повръщат и "лохматить" кожичките и вместо чисто маникюр в резултат на това ще се окаже още най-лошият резултат, отколкото е бил преди процедурата. Най-добрият е инструмент, с ръчно шлайфане, която осигурява непрекъснатост на ръба на острието. Най-качествените модели след закупуване на не е необходимо да се изострят няколко години.
 • Най-добре е да изберете подстригване, изработени от хирургическа стомана . Това са, например, инструменти на фирма Сталекс и Йоко. Хирургична благородна стомана осигурява дълготрайна остротата на инструмента и дава възможност за провеждане на дълбока дезинфекция.Най-добрите стригане на кожичките професионални, мнения
 • Уверете се, че инструмента е удобно лежи в ръката, приятен на допир и не доставя дискомфорт . В края на краищата да се справят с него ще трябва да е често, и професионални майстори за маникюр — постоянно.
 • Уверете се, че изделието е изпълнено чист — без излишни пропуски, чакъла, никакви дефекти. Недопустими парченца, вогнутости, други дефекти на острието. Това просто не е трябвало да бъде. Всяка пречка и да е недостатък на тази важна част клещи ще доведе до огрехам в маникюре. Качеството на такъв инструмент със сигурност не може да се нарича.
 • Не гони евтина цена . Дори и ако не се пази и си купих ножица за 5 USD и те отначало изглеждаше много остри и удобни, най-вероятно през месец работа те затупятся. Често все още се случва, че при заточване лошото качество инструмент покрива назъбени, което е напълно недопустимо за клещи. Затова е по-добре придобиване на инструменти на известната марка — ще избегнете много неприятности в бъдеще.

И прочетете , какво е да изберете олио за кожичките.

Преглед на клещи

Сега да видим какви са точно за подстригване, за маникюр, по-добре да изберете. Помислете за най-популярните марки, представляващи този необходимейший ноктите инструмент на пазара.

Zinger

Характеристики:

Средната цената на инструмента на тази марка — 300-27 USD.

AYHAN

Характеристики:

Разходите за инструмент марка Йоко започва от 27 USD, средната цена -40 USD.

Сталекс

Характеристики:

 • Компанията предлага голям избор на професионални инструменти за маникюр. Има отлична репутация и доверието на повечето майстори на маникюр, по целия свят.Най-добрите стригане на кожичките професионални, мнения
 • Различни варианти за ширина дръжки, дължина острие, размери на самите клещи ви позволяват да изберете инструмент за всеки майстор за маникюр и за лично ползване.
 • Белезници са изработени от хирургическа стомана, така че не е ръжда и много трайни.
 • Ръчно заточване.
 • Комбинация на качествени заточване и особено стомана дава гаранция, че първата заточване е необходимо само след 5 години активна експлоатация. През цялото това време нож, ще имат отлични режещи свойства — разбира се, при условие, че необходимите грижи.
 • Ножовете имат двустранен заточване, че осигуряват специално тяхната острота. Ще намали ципа внимателно, с едно леко натискане. Важното е – правилно да се изчисли разстоянието на кожата, което искате да премахнете.
 • Кожички при всичките си положителни качества имат достъпна цена, което ви позволява да ги използвате не само в салони за красота, но и купуват за домашна употреба.

Режещ инструмент на тази марка могат да бъдат закупени на цени от 17 до 84 USD .

На видео - професионални клещи Сталекс за кожичките:

Metzger

Характеристики:

Eclat

Характеристики:

Цена — от 20 USD.

Ако изборът е направен, тогава вижте как да се режат кожичките в домашни условия .

Коментари

Какво казват тези, които вече се опитах да работят представени в прегледа на кусачками:

 • Аня, master маникюр : "Вече 8 години работя в маникюрном бизнеса и още от първия ден на обучението си имам стригане на фирмата Сталекс. Им беше казала на курсове за инструктор. Ето и оттогава с тях и не част. Напълно доволни от своя избор, няма друг инструмент не осигурява толкова чиста и чист обработка на кутикулата. Мисля, че за професионалната дейност тези белезници идеални са. Препоръчвам".
 • Виктория : "Аз предпочитам да работя кусачками Сталекс и Йоко. Инструменти на тези марки ми изглеждат най-подходящи за работа в кабината. Те дълго не тупятся, че могат да се справят с добър поток от клиенти всеки ден, удобно лежи в ръката си, можете да ги дезинфекцирайте дори във вряща вода, което понякога е необходимо, тъй като клиентите са различни. Аз бих препоръчал за професионална дейност стригане на тези фирми".
 • Ирина : "Аз, придобити за лично ползване и стригане Сталекс и напълно доволен. Макар и ме предупреди, че те са много остри ножове и с непривычки аз мога операция себе си, това не се е случило — те са толкова гладки и послушни ход, че аз не резалась като цяло. Освен това от фирмата, голям избор от дължини на остриета, и аз избрах с къси остриета, че за мен е по-удобно място — в края на краищата, аз непрофесионален майстор. Напълно доволен. Вече използвам 5 години, все още не е точила нито веднъж, те остават същите остри, че и в деня на покупката. Ето какво значи професионално качество. Препоръчвам".

Най-добрите стригане на кожичките професионални, мнения

Как да изберете лак за нокти с ефект гел ?

Научете защо се напуква гел лак за нокти.

Снимка на рисунки гел лак на ноктите си къси: .

Съвети за грижа

 • Преди да използвате белезници, се лекува ги всеки път, антисептичен течност. Това ще изключи възможността за заразяване.
 • След като забелязали, че кожички са загубили остротата си, значи е време да ги изострят. Не се опитвайте да направите това сами, оставете към професионалист-точильщику. Неграмотной шлайфане могат да бъдат изцяло да "убие" е инструмент, превръщайки я в непродаваеми парче метал.
 • За дезинфекция на клещи избягвайте агресивни разтвори с белина или альдегидами — тези вещества са в състояние да унищожи метал. Ако използвате кусачками у дома и само лично, а след това просто избършете ги от време на време с алкохол.
 • Пазете кожички в затворено място, на режещата страна остриета нагоре — за да се избегне тяхното затупления.

Прилагат на практика нашите съвети за избор на клещи и по-нататъшно грижа, ще осигури на себе си за години напред безотказным инструмент, с помощта на която ръцете са любимите клиенти и вашите собствени винаги ще смае със своята красота, ухоженностью и чист маникюр. Може би ти също мнтересуют причини, поради гел лак не се задържа на ноктите си. Тук е описано защо гел лак пузырится на ноктите си.