Женско списание » Грижа за ноктите » Красив маникюр с цветя на ноктите – френч, лунен, рисунки, обемен дизайн

Красив маникюр с цветя на ноктите – френч, лунен, рисунки, обемен дизайн

Красив маникюр с цветя на ноктите – френч, лунен, рисунки, обемен дизайн

Необичаен маникюр с цветя изглежда свежо, игриво и закачливо. Той е подходящ за тези представители на нежния пол, които не се страхуват да изглеждат с няколко години по-млад и при това се стремят да покажат вашата индивидуалност . Създаване на подобен дизайн може да бъде по различни начини.

Дизайн на ноктите 2017 – лайка

През всеки сезон тенденции на интериорна ногтевых плочи значително се различават. Междувременно, някои тенденции остават в сила в продължение на много години. Една от тези тенденции е украшение цвете. Големите гербери, луксозни рози, сладко звънци и други представители на флората много често украсени дръжки на младите момичета и жени са с по-възрастните. Те са свързани с нежност, крехки и непорочностью – качества, които се стреми да подчертае в своя начин на всяка красива дама.

През 2017 г. често могат да бъдат намерени дизайн, в който преобладават нежните диви цветя, например маргаритки. Те изглеждат много интересно и необичайно, благодарение на една прекрасна дама с подобен нийл-артом на ръцете е винаги в центъра на вниманието. Освен това, тези сладки бутончики повдигне настроението и настройват в положителен, тъй като самата модницу, така и всички околни. По тази причина маникюр лайка, лятото на 2017 се превърна в истински хит, който привлича огромно разнообразие от красиви жени.

Красив маникюр с цветя на ноктите – френч, лунен, рисунки, обемен дизайн

Маникюр с цветя за къси нокти

Красив маникюр с цветя може да се направи не само по-дълги ногтевых плочи, но и на чист коротеньких коготках. Изпълнението на този дизайн не изисква голяма площ, обаче, са твърде малки плочи се нанася върху него значителни ограничения. Така, лайка на къси нокти не могат да бъдат прекалено големи, тъй като те не трябва да заемат всички на наличното пространство.

Освен това, със специално внимание трябва да се отнасяме и към броя на цветя. Най-добрият вариант за кратки ногтевых плочи – украсете ги единствено акцентные пръсти, като на които почти винаги действат безименни. При желание можете да поставите красиви цветя и на всеки коготке, но в този случай трябва много внимателно да го изберете размера – така, че нийл-изкуството не е претоварена и вулгарно.

Красив маникюр с цветя на ноктите – френч, лунен, рисунки, обемен дизайн

Дълги нокти с цветя 2017

Както естествени, така и нарощенные ногтевые плоча достатъчна дължина, позволяват на всеки капитана нийл-арт и обща моднице реализирате всичките си фантазии. Така, летен маникюр с цветя на дълги коготках можете да създавате най-различни начини. Например, получен фигура може да бъде съраунд или плосък, однотонным или разноцветни, а също да има ефект хамелеон. Много красиво изглеждат на цветя, създадени с помощта на технологиите на китайската стенописи, или качени от страз.

Красив маникюр с цветя на ноктите – френч, лунен, рисунки, обемен дизайн

Идеи за маникюр с цветя

Флорални мотиви в света нийл-арта може да се постигне по различни начини. Въпреки че лайка ноктите се извършват предимно в класически цветове – комбинация от бяло и жълто цветове, съвременните технологии позволяват да се използват и други цветове, в това число и многоцветни переливы. Освен това, често на коготках са описвани само очертанията на цветя и им,.

Красив маникюр с цветя на ноктите – френч, лунен, рисунки, обемен дизайн

Френски маникюр с цветя

Класически френски с цветя на ноктите придобива съвсем друг нюанс. За създаването му е на линия усмивка се отделя бял или жълт лак, след като основният размер на ногтевых плочи почти винаги остава безцветен. Нежни диви цветя, с голям размер, в такъв проект са само на акцентных пръстите на краката. Ако модата планира да създаде стилен маникюр с малки маргаритки, тя може да се изготвя за всяка коготке и да се настанят в хаотичен или определен ред.

Красив маникюр с цветя на ноктите – френч, лунен, рисунки, обемен дизайн

Обемна лайка за нокти

Дизайн за нокти "лайка" може да бъде и съраунд. В този случай цветя изглеждат изключително красиво, атрактивно и елегантно. Такава нийл-арт винаги привлича вниманието към своя притежател, така че в повечето случаи си избират смели и уверени в себе си момичета. Междувременно, някои дами отбелязват съществен недостатък на този вид декоративен ногтевых табели – обемни изображения могат да се придържат към дрехи и други предмети, като по този начин причинява неудобство и намаляване на собствен живот.

По тази причина съраунд маникюр с цветя обикновено се правят в навечерието на определен случай, а след дипломирането си се връща към обичайния плоскому дизайн. Създаване на необичайни фигура с 3d ефект може по различни начини, например:

Красив маникюр с цветя на ноктите – френч, лунен, рисунки, обемен дизайн

Лунен маникюр с цветя

Така, както и френч, лунен маникюр с цветя изглеждат много женствени и елегантни. Тази техника е подходяща за абсолютно всички жени, независимо от възрастта и продължителността на ногтевых плочи. Като правило, за създаването му са неутрални цветови нюанси покрития, както акцентные безименни пръсти декорируются харесван цветя. Междувременно, популярна лунен маникюр, лайка на ноктите в която са описвани точно около кладенците. При това последната е с жълт цвят и изпълнява функцията на сердцевинки областта цветочка.

Красив маникюр с цветя на ноктите – френч, лунен, рисунки, обемен дизайн

Маникюр с цветя в черно

Общото правило, маникюр с нежни маргарити се извършва в спокойна цветова гама, при това единственият ярък акцент в него е жълт сердцевинка. Между това, да извърши този нийл-арт могат да бъдат в различни цветове, включително и тези, които изглеждат малко е мрачно. Така, рисуване на ноктите "лайка" често рисуват в черно покритие, при това цветовата гама на самите цветя остава класическа. Този дизайн изглежда луксозно и мистериозно, така че той със сигурност ще направи своя обладательницу кралица на вечерта или на всяко друго събитие.

Освен това, въпреки че повечето представители на нежния пол декорируют си ногтевые плоча флорални мотиви в навечерието на лятото, този вид нийл арт подходящ за всяко време на годината. Красиви маргаритки за нокти, покрити с черен лак или гел-лак, могат да станат част от дори и празничен начин. За разлика от обичайните за всички снежинки и други зимни мотиви, тези диви цветя ще създаде топло настроение и согреют си обладательницу дори в лютую студ.

Красив маникюр с цветя на ноктите – френч, лунен, рисунки, обемен дизайн

Нокти с бога коровками и маргарити

Прекрасен маникюр с божията коровкой и лайка не ще остави никого безразличен. Тъй като тези насекоми донесе на земята късмет и доброта , този вид нийл арт непременно ще ви зареди с модницу положително и добро настроение. Освен това, червено облегалки на тези грешки ще бъде много интересно да играе с бели, които традиционно са представени ромашковые листенца. Междувременно, декорация коготков по този начин не е подходящ за всички. Така, за нанасяне на лабиринт мишка и самите цветя се изисква впечатляващ пространство, така че обладательницам кратки коготков му може да не са достатъчни.

Красив маникюр с цветя на ноктите – френч, лунен, рисунки, обемен дизайн