Женско списание » Грижа за ноктите » Красив маникюр: 132 снимки

Красив маникюр: 132 снимки

Красив маникюр: 132 снимки

Всяка жена или момиче иска да бъде най-атрактивна и ефектна. И, за да го постигнете, трябва постоянно да следи за външния си вид, фигурата, не само запазване на подаренную на природата, красотата, но и по всякакъв начин да я подчертава.

Един от тези методи се грижи за себе си е грижата за ръцете и ноктите. По-обезпечени дами сигурни, че най-необходими и качествени грижи за себе си може да се получи само чрез специализиран салонам. Но не! Не по-малко прекрасен маникюр можете да направите и у дома, дори себе си.

Грижа за ноктите

Дори ако направи безумно прекрасен маникюр, той ще изглежда ужасно на неухоженных и разхвърлян форми. За да си невен винаги приятен за вас, трябва постоянно да се грижат за тях, при спазване на определени правила.

  • За да се поддържа достатъчна обжалване на техните ръце без помощта на професионална козметика, трябва първоначално да се спазват хигиенните норми за маникюр. Наблюдава, така че кожата около ноктите не грубела, задължително измиване на ноктите, използвайки специална малка четка, постоянно се трие в успокояващо кожата масло или някакъв подхранващ хидратиращ крем.
  • Ако имате много суха и несъвършена кожа, тогава си струва от време на време за извършване на горещ маникюр . Вместо маслена баня за ръце, намажете ги със специална хранителна смес, която се продава в съответните магазини и увийте ръцете си с гореща кърпа или мека кърпа. Допълнително влез в навик за всекидневно подхранване на кожата хазарт се наблюдава забавяне средства.
  • Достатъчно често се срещат проблем слоящихся нокти. За да помогне на организма да се отърве от нея, трябва внимателно да се справят с ноктите живительным масло и лимонов сок. А още по-добре да направя солени вани с прилагането на отвара от изсушени билки. Простата хигиенична червило е също доста ефективна в борбата за красиви върховете на ноктите.
  • За да маникюр в домашни условия отнема по-малко време, трябва да мият ръцете си задължително с прилагането на пилинг, при това доста внимателно помассировать върховете на пръстите и самите нокти. След внимателно да се нанесе лак избрания цвят и оставете го да изсъхне. А за да си усърдие запазени колкото се може по-дълго, по-добре цялата работа е в стопанство се изпълнява в гумени ръкавици.
  • И най-важна съставка на добрия маникюр – това качествени инструменти , с помощта на които той изпълнява. От тяхното състояние зависи преди всичко здравето и красотата на вашите ръце.

Благодарение на по прост начин можете, без да се прибягва до скъпо предлага професионални специалисти, винаги можете да се похвали с красиви и здрави нокти.

Красив маникюр: 132 снимки

Основни условия за красивия маникюр

Ако вие ще знаете няколко правила за правилно прилагане на лак, ноктите ви ще станат за вас е въпрос на чест и завист от околните.

  • Важното е, че всяка структура на нокътя имаше същата форма и дължина.
  • Преди да нанесете лак, повърхността на нокътя трябва да обезмаслени. И се старайте внимателно да събере декоративно покритие, тъй като най-евтини са не само не ефективни, когато се използват, но още и да допринасят за разрушаването на структурата на нокътната плочка.
  • Ако забележите, че поне един ноготке се появи лаковый вдлъбнатина, не си струва да чакаме, веднага почистете със специален препарат и отново нанесете лак.
  • Преди да се нанесе повторен слой, задължително изчакайте внимателно изсъхване на първия.

Начало: Модни тенденции за зимата 2016-2017 — 276 снимки маникюр

Методи природа

Когато купувате лак за нокти, на първо място обърнете внимание на цвета на дрехите си, ежедневни бижута и аксесоари. Всичко трябва да се съчетаят с вашия стил и хармонично да го допълват.

Ако ще да украсяват ноктите с помощта на модели, че формата на цифрата зависи от големината на нокътната плочка, и където той ще живее. Особено красиво ще изглежда този модел, който ще бъдат примирени с модел на вашия дрехи.

Към днешна дата има достатъчно много средства, за да се създаде прекрасна декорация за нокти. Това е и разнообразни кристали, пайети и бульонки. Не по-малко изыскано ще изглежда като нежна дантела, направени на повърхността на лак покритие.

Коротенькие невен

Всяко момиче буквално сънува длиннющими ноктите. Но, естествено, не всеки е щастлив и не всяка природата е надарила луксозен подарък. Много измъчени, опитвайки се да расте дълги нокти. Те слоятся и да се счупи, и след няколко неуспешни маникюров изобщо срезаются под корен. А идват на помощ най-новите технологии, като гелевое и акрилни натрупване.

Но и този метод не дава максимален резултат. Минава седмица и перфектен маникюр трябва да се приспособи. А за разрушительном влиянието на структурата на нокътя на такъв е достатъчно скъпо за изграждане на може да се говори много.

Но какво да направите, ако ноктите не желае да бъде дълго, а да се харчат пари и здраве на процедурата за извършване на корекции не искам? Много представителки на прекрасния пол в надпреварата за затруднен ефекти напълно забравят за очарованието на естествената красота. В края на краищата коротеньких ноготках маникюр може да бъде не по-малко приятен, отколкото на дълги. Важното е правилно да го вземете , да организира и следи непрекъснато за здрав и добре поддържан вид.

Безупречен маникюр за къси нокти

Красив маникюр: 132 снимки

Изготвяне форма на ноктите, винаги обръщайте внимание на структурата на самия пръст. Сега е много модна правоъгълна форма на нокътната плочка, но то е подходящо само за тези, които имат достатъчно дълга форма на дланта на ръката си. А останалите, по-добре се спрете на класическата овална.

Постоянно премахване на кожичките, тъй като това значително увеличава къси нокти, така и на външен вид става по-добре. Да, визуално удължават плоча, може да се прилагат чертежи вертикално вид. А при особено широки форми на ноктите си струва да се прилага лак палто покритие само в центъра, а не да докосвате краищата.

Не прилагайте съраунд дизайн, той ще е абсолютно без значение. И съвестно да изберете форма и размери на копията. Не си струва да го прави грозно огромен.

В овална структура изглеждат красиви цветни аранжировки и всички ярки лакове, но нежни тонове, а в правоъгълна – може да се прилага тъмни в комбинация с графични модели. И на всички ноготках, би било фантастично изглежда френч класически .

Френски Маникюр

Първоначално този маникюр и е измислен специално за къси нокти. Именно той е идеален вариант за ежедневна употреба. А за по-празнично и може да организира малко по-различно и печелившо победи на ръба на нокътя. Да речем, да се направи под ъгъл френч, който изглежда много красиво.

Обикновен маникюр

Никога не вярвайте на тези, които ще кажат, че обикновен маникюр скучно и банално. Това е класически вариант! Както класика, не може да бъде скучен. Още повече, че днешното разнообразие от цветови везни толкова насыщено, че може да отговори на всички въпроси, дори на най-капризни. И такъв маникюр – това е най-лесен вариант, който не изисква абсолютно никакви тела и специални таланти. Тя може да се прилага всеки ден, само промяна на цветовата гама.

Шедьоври върху ноктите

Видове чертежи безброй. Всеки маникюр с прилагането на каквато и да е елемент, се превръща в уникален и незабравим шедьовър на изкуството. Ако сте сами са решили да направят рисунка, тогава не забравяйте за някои основни точки.

Никога не нанасяйте шарени баркод напълно цялата плоча, какъвто и да е приятен, той не е, тъй като това е визуално значително сузит си. А удължават визуално ще помогне на някоя линия от декоративни аксесоари или узенькая ивица отделяща нокти. На кратко маникюре доста уместно ще изглеждат по-малки сърца, плодове, звезда или грах, както и всички дантелени мотиви.

И каквото и дълги не са били ноктите, трябва постоянно да се грижат за тях. Използване на специализиран комплекс от витамини, укрепване на масло и съответните лечебни покритие. Никога не използвайте лаковыми покрития с изтекъл срок на годност и не използвайте прекалено често ацетон. Това на първо място ще доведе до унищожаване на нокътната структура.

И, мили дами, никога не трябва да убеди себе си, че маникюр само за любимия човек е направен. Повярвайте, човек е така устроен, че той може углядеть или пълна липса на нокътната структура или трехсантиметровые, выкрашенные в отровни цветове, израстъци. Правете маникюр за собствено удоволствие и за повдигане на настроението. А този маникюр можете да направите, независимо от дължината на ноктите.

Снимка

Още снимки