маникюр

10 начина да направите своите петите идеално гладка |

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Как да направим петата идеално гладки и меки? Лятото е период, когато има желание за носене на джапанки и сандали. Но, когато петата на сухи, напукани или е с грапава най-горния слой на кожата, това не е желателно. Кажете, като у дома си, за да доведе до петите в прекрасен вид, дори и ако имате хиперкератоза. Внимателно изучете препоръките.

10 ways to make your heels perfectly smooth |

Хигиенни педикюр

Своевременно трябва да се проведе хигиенни педикюр 1 път на 4 седмици. При това трябва да се изключат груби методи педикюр, например, ножове, силен пилинг. Да се даде предимство на модерните техники. Те могат лесно да бъдат класифицирани като ензимен педикюр, на базата на растителни съставки.

10 ways to make your heels perfectly smooth |

Натурален ексфолиращ скраб

Това ще направи петите като бебе, ако ще се прави пилинг на регулярна основа. За целта смесете зехтин, морска сол, а за аромат добави етерични масла. Имате естествена гладкост. софия. Ефективно овлажнява, премахва дори най-сухата кожа на краката, да ги осигурява гладкост.

10 ways to make your heels perfectly smooth |

Маска

    Нарязани маслини и червено грозде 1:3. Този състав е достатъчно ефективно да се използва, е безопасна процедура за грижа за стопой. Маска ексфолира кожата и овлажнява кожата, оставяйки я гладка и сияйна. Маслините може да се замени със зехтин. Маска, оставя се да престои 30 минути, увийте се справи с найлонова торбичка и да се затоплят. Още една рецепта за маска: нарязани лук и листа от зеле в съотношение 1:1, разбърква се с картофено пюре. Нанесете маската върху стъпалата, увийте найлонова торбичка. Изчакайте 40-60 минути. Изплакнете маската с топла вода.

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

10 ways to make your heels perfectly smooth |

    Загрубялата кожа на петите смягчится с наслагване на маска от пъпеш и тиква зеленчуци. Те трябва да бъдат смазани, за да направи превръзка и да се прилага върху засегнатата област, за 40 минути. След това изплакнете краката през лятото вода, нанесете подхранващ крем. Повечето от краката, кожата се нуждае от влага. Така че е препоръчително 2 пъти на ден да се прилага на базата на урея. Това е идеалният вариант — „Orterm“ и „Исцелителя“. Нощните кремове се използват като маски, за предпочитане отгоре да се носят чорапи.

Бани

Загрейте зехтин до 40 градуса. След това добавете една супена лъжица лимонов сок. Изсипете обогатени с масла във ваната. Потопете краката за 30 минути. Тази процедура трябва да се извършва поне 1 път в седмицата.

Аква пилинг

Ако маски и вани не помогне, тогава може да се купи в аптеката хоросан Аква-пилинг. Да го използват систематично в съответствие с прилагаемыми инструкции.

Плътен крем

Петата се нуждаят от хидратация и ексфолиране. Така че те не са достатъчно добри хранителни мазни кремове.

Пийте повече вода

Много Подиатрия настояват, че човек трябва да се пие 2-3 литра вода. Голямо количество течност ще помогне за предотвратяване на сухота и напукани пети.

Лекарството „Аевит“

Ако има признаци на груба кожа на краката, эндокринологи препоръчват задължително да се изключи диабет. Да се „Аевит“ — дозата и курса назначава лекар. По принцип, това е класическа схема е представена в инструкциите. „Аевит“ добре се отразява на кожата, премахва сухота и кожата изглежда здрава.

10 ways to make your heels perfectly smooth |

Theme by Anders Norén