красота

Видове химически вълна на косата

Types of permed hair

Красива коса момичета винаги привличат вниманието. Тя е красива, женствена, секси. Въпреки това, понятието за красота при различните хора се различават един от друг. Всеки носител на права коса поне веднъж исках да го дари обем на косата. У Дома това е лесно да се направи с помощта на такъв инструмент, като маши за коса или плойки, но, съгласете се, че ефектът е нестабилна. Chisasibi на косата се използва за постигане на дълготраен ефект.

Химическо завивка коса е реакцията на химичното взаимодействие на кератин и цистин. По тази причина, прави косата стават по-меки и по-лесно завить в красиви къдрици. Благодарение на съвременните тенденции в тази област, момичета, може да използвате тази процедура, без да навреди на косата ви, но преди известно време тази услуга е причисли към категорията на лошите.

Types of permed hair

Независимо от това, че химическата завивка е безопасна процедура, има редица мерки, които трябва да се вземат предвид, за да се избегне негативните странични ефекти:

Не се препоръчва на собствениците на вълна тънка, суха и чуплива коса, тъй като тази процедура може да окаже негативно влияние върху косата. Ако имате алергия задължително се предупреждават капитана за необходимостта от изпитване на реакция на организма на използваните химически вещества, за да се избегнат неприятни последствия. Бременни жени и жени, кърмещи, hiseville е противопоказана, тъй като вещества, използвани по време на вълна, може да навреди на вашето дете. Преди да се къдри косата, която преди е била боядисана с къна или басмой, да се консултирате със специалист, в противен случай, последствията могат да бъдат доста неочаквани. Ако наскоро сте направили оцветяване на косата, не бързайте да къдря косата си. Отлагане на процедурата, поне за няколко дни. Ако сте болни или приемате някакви лекарства, най-добре да се откаже от изпълнение на тази услуга в рамките на известно време.

Видове химически вълна на косата

Основното изискване за провеждане на вълна — косата трябва да бъде минимално въздействие.

Types of permed hair

Опитни специалисти в резултат на своята дейност, създаде класификация на химически обработки:

Киселите завивка. Ще продължи до шест месеца. Това е най-популярният начин за вълна, но не е най-безопасно! Не се препоръчва за момичета с тънък косъм и мека коса! Процедурата правят косата по-крехки и чувствителни. Твърди къдрици. Алкална завивка. И се съхранява в продължение на три месеца. В сравнение с киселина Перм е по-мек начин да създадете къдрици. Изберете правилните продукти за грижа за кожата, за да се запази здравето на вашите кудрей. Неутрална завивка. Представлява симбиоза киселина и методи алкална вълна. Въпреки това, този метод е, освен другото, е характерно използването на лекарството като аллантоином, който притежава седативни свойства. Неутрална завивка ще Ви даде много трайни къдрици! Тази процедура е подходяща за различните типове коса. Биозавивка. По-труден метод в сравнение с предишните версии, тъй като тя има по-силен ефект на сушене. Това е абсолютно химически вещества, използвани заменен с неутрален и естествен, което прави тази процедура е подходяща за тънки или променен цвят на косата. Също така по време на процедурата се използват като овлажнители и изправяне на съставките. Ефект биозавивки продължава до шест месеца, обаче, често прилагането на тази процедура не се препоръчва, за да се избегне крехкост на краищата. Копринените завеси. Процедурата е получил името си, защото по време на процедурата се използват препарати на базата на копринени протеини. Тази съставка прави процедурата грижа, и подобрява структурата на косата. Дори ако косата си, преди това са били повредени, градинско осветление, след процедурата, те ще изглеждат по-здрави. Но този вид Перм много по-скъпо, отколкото други. Японски Перм. Ако се сравни с копринен покривка, по-устойчиви (2-6 месеца). Тази процедура е по-полезна поради факта, че регулирането на влагата на косата с помощта на ЛПК. Тази процедура е безопасна не само за косата, но и за корените. Къдрици и работят най-естествено. Elektrosauga. Препоръчва се само за непокътнати коса! При използване на този метод, ключалки не е повреден, но този метод отнема много време. Така че тази процедура е по-добре да възложи на професионалист. Ефектът не е толкова забележим: има обем, къдрици, леко къдрава.

Изучавайки различните видове на химическа обработка, можете да определите косата за дълго време ще е оптимално подходящ за вас.

Types of permed hair

Помислете за възможни варианти на вълна за коса с различна дължина.

Завивка за къса коса

Да се даде по-голям обем, като се използва методът на коренови завивка, и вече не ви е нужно всяка сутрин да правя другата страна. Ако носителка на тънки и редки кичура коса да се създаде прекрасен образ машата в краищата на косата. Също обладательницам къса коса подходящ биозавивка, която не съдържа агресивни компоненти. С повишено внимание процедура следва да се прилага, ако вашият избор падна на киселина Перм.

Завивка на средна коса

Американски Перм. Най-често срещаната форма на дълги железа в света. С помощта на ролките в стил „Оливия Гардън“ са много красиви къдрици. Идеални за средна дължина на косата ще Перм, който е обявен за „Коприна вълна“. След процедурата косата придобива красив блясък. Това е идеален вариант, за да получите Перм големи къдрици, за средни коса! За средна дължина на косата, склонни към омазняване, чудесен вариант ще френска балон завивка. Тази вълна ще ви позволи да създадете безупречни къдрици малки къдрици.

Виж как стилен завивка на средна коса, снимка, представени в нашата колекция!

Завивка за дълга коса

Необичайно решение — да създадете къдрици с помощта на wellformed. Къдрици са създадени чрез компресия латекс СЗК за кърлинг. Оригинално решение за обладательниц дълга коса ще бъде начин на вълна се нарича двойно фолио. Ако направления не чрез насърчаване на вас дебели, идеалното решение е вертикална химическо завивка, че може да се известна под името „мокра химия“.

Размер кудрей зависи само от диаметъра на ролките, използвани по време на процедурата. Затова химическо завивка големи локонами не стават за теб мечта недостижима! Необходимо е само вашето желание и правилно подбрани бигудей!

Не забравяйте, че косата след вълна нуждаят от внимателни грижи. Помислете основни инструкции за грижа:

Най-разпространеният метод е използването на маски с добавянето на зехтин (репейного, слънчогледово или рициново) масло за възстановяване на изтощена коса. Вие също трябва да купите мек шампоан, предназначен за грижа за изтощена химикали коса. До расчесыванию, не причиняват неприятности, направете покупка гребени с редки зъбци. Ние не трябва да се вържете на влажна коса, изчакайте, докато косата е суха. И доколкото е възможно, да се въздържат от употреба на сешоар!

Химическо завивка позволява промени драстично! Вижте невероятни промени, което дава на химическо завивка на косата преди и след снимки. След вълна от косата ви с невероятен обем, но това е укрил дължина. Така че, ако планирате да се създаде модерна прическа, то тогава най-доброто решение ще бъде да се отложи отидете на фризьор за известно време след процедурата.

Вие не искате да плащате излишни пари, но искат да се създаде зашеметяващ къдрици себе си? Знам, че това е наистина! Сега модницам на разположение на вълна коса в домашни условия.

Уверете се, че имате на разположение всички инструменти, които ще ви е необходима в процеса на вълна:

За извиване на желания размер с клипове; всякакви метални расчесок с редки зъбци; медицински ръкавици; старата дреха, която не е жалко притеснявам, топла шапка; две гъби за миене на съдове; мензурки; две метални купички; колан; няколко хавлии; голяма кофа за вода.

Непременно прочетете инструкциите на етикета, преди да започнете от косата!

Types of permed hair

След това следвайте последователността на:

Внимателно измийте косата с някой шампоан или сапун, без да се засяга кожата на главата. Използвайте хавлиена кърпа, за да премахнете излишната влага. Rascalities с помощта на гребен с редки зъбци. Вземете извиване на избрания диаметър и внимателно я огъвате всички направления. Използване на защитен крем, за да защитите кожата си. Вземете нужното количество химия и много бързо нанесете го върху косата. Сложете топла шапка. Изчакайте известно време (според указанията). Изплакнете обилно косата, внимателно промывая химичния им състав. Използвайте средства за закрепване в съответствие с инструкциите. Отново изплакнете косата. Производство на полагане, без използване на сешоар.

Бъдете внимателни по време на химическо завивка, това е много сложен и отнемащ време процес! Ако имате съмнения в своите възможности, по-добре да се възползват от услугите на професионалисти.

Много важен фактор в процеса на вълна коса са индивидуални характеристики на организма. Но винаги можете да научите в раздел химическо завивка коса, препоръки и да вземе окончателно решение за това, имаме ли нужда от процедура химически вълна от косата или не.

Theme by Anders Norén