красота

Татуировка с къна дома

Henna tattoo at home

За изпълнение на татуировка с къна в домашни условия, не се използва обикновена хну използват за оцветяване на косата, а също и специален прах, който може да се купи в козметични магазини. Този прах е специална технология на обработка, и тя трябва да се съхранява в съответствие с определени условия.

За татуировка може да се използва като смес от къна и прах, включващ различни цветове. Такива прахове ви позволява да направите цветни татуировки, които през последните няколко месеца. Но татуировки с естествена къна дори по-малко издръжлив и да мине през две-три седмици.

Henna tattoo at home

Ако татуировка ще бъде направена професионална техника, качеството на работата му ще бъде по-висока. Но той може да се направи дома си.

При нанасяне на татуировка у дома, трябва да преминете през следните етапи:

с търкане и спирт участък от кожата, за да използвате, за да направи татуировка, изчиства и обезжиривается; подготвя решение за печат, състоящ се от една част на къна към четири части вода с няколко капки масло от евкалипт; изпълнение на татуировка себе си.

Може да се изпълни чертеж с помощта на шаблон. Но ако капитанът умее добре да рисува, а след това фигура може да извършите по тялото без шаблон. Също така се използва метод, при който тялото предварително с маркер или молив се нанася контура на фигурата. След това контур обводится с къна. За изпълнение на татуировки използвате спринцовка без игла или специален конус с готовата къна разтвор (може да се закупи в магазина или козметика магазин за индийски стоки).

Henna tattoo at home

Когато правите татуировка с къна дома си, помислете за този имот къна бързо усвояване. Всички допълнителни погрешни докосвания при нанасянето на рисунката трябва да бъдат отстранени незабавно с памучен тампон, без да се чака, докато изсъхне.

Когато татуировка правоотношение, за фиксиране се препоръчва да се напръскайте с лак за коса. Да се направи чертеж по-ярък и наситен, за сушене може да се използва инфрачервена лампа или просто се сушат на слънце.

Henna tattoo at home

Така че татуировката остава върху тялото колкото се може по-дълго, се препоръчва да не убивам му с вода. Ако това е трудно, то поне не използвайте сапун на област татуировки.

Дори след пълно изсъхване и определяне на татуировки не се препоръчва да се консумират храни, които имат върху кожата на механично въздействие, като търкане.
След нанасяне на фигурата, за да се гарантира по-добро усвояване на къна в кожата, то трябва да бъде периодично се обработва с разтвор от две супени лъжици лимонов сок и една супена лъжица захар.

Henna tattoo at home

Преди къпане татуировки за защита може да намажете с растително масло.

Theme by Anders Norén