мода

Създайте ефектен начин с пола звънец

Create a striking look with the skirt bellПриятелка поли-камбаната е доста проста — горната част на облегает на талията, а надолу се разширява. Въпреки своята простота, този стил е изключително популярен сред жените от всички възрасти и професии. Полата-камбанка отлично се съчетава с най-различни дрехи, като образ и подобие на своята обладательницы още повече лекота и елегантност.

Правилно изберете

Модни бутици не мога да се справи с тези непостоянни тенденциите на световната мода. Така че техният обхват трябва постоянно да се попълва, включително и полата-камбанка. Всеки модел е различен дължина, цветове, материали и декорация.

Избор на пола, трябва да се има предвид вида на фигурата на момичето и на нейната фигура. Правилно подбрани пола ще се превърне не само моден аксесоар, но и чудесен начин да скриете недостатъците на фигурата и подчертават неговите добродетели. Например, обладательниц буйни форми е най-подходящ за продълговата модели и слаби момичета кратък.

Освен това, полата трябва да е хармонично, ще се побере във всекидневния си живот. Всеки модел трябва да бъдат не само красиви, но и удобни. Толкова по-комфортно ще се чувстват в нея се чувстват, толкова по-успешна ще бъде вашата избраното изображение.

Кой е на полата-камбаната?

Create a striking look with the skirt bellВажно е да запомните, че идеалната фигура не съществува. Всеки вид има своите предимства и недостатъци. При избора на дрехи, трябва да се вземат предвид. Единственият начин да се създаде най-добър имидж. Женската фигура е разделена на 4 основни типа:

    Форма на правоъгълник, ако ширината на раменете, бедрата и гърдите очаквания са равни. Обърнат триъгълник, когато едно момиче малко по-широки от бедрата. Крушовидна фигура, когато широки бедра в комбинация с тесни рамене. Пясъчен часовник, когато тясна талия ширината на раменете и бедрата са равни.

Основната задача при избора на поли бел — избор на дължина. Трябва да се помни, че дъното трябва да отговарят на най-тънките части на женските крака. Искам да кажа, че трябва да пътуват, или до средата на бедрото или завършват с малко под коляното. Освен това, дължината на полата е право пропорционална хармония на краката на едно момиче. Обладательницам фигура тип пясъчен часовник, круша или часове, ще трябва да се обърне внимание на модела, талия които съвпада с нивото на талията.

При избора на материал поли си заслужава да се помни, че дебелината на тъканта в пряка зависимост от ръста на момичета. Тоест, колкото по-висока е носител на пола, толкова по-тънък трябва да е плат.

В сгънат вид вълни или произтичащи поли са добри за обладательниц правоъгълна фигура или обърнат триъгълник. Те придават на фигурата по-голяма лекота и уравновесят пропорции.

Разнообразие от стилове

Create a striking look with the skirt bellДнес фасоны прагове, камбаната е представена от голямо разнообразие от модели, които се различават един от друг по цвят, дължина, приятелка, тъкани и много други нюанси. Благодарение на това, модата не е много трудно да се избере модел, който ще бъде напълно отговарят на всички изисквания.

Полата-камбанка-това е хубаво, практично. Той се вписва идеално в почти всяко изображение — от най-популярните ежедневни бизнес облеклото. Доста често, тези прагове могат да бъдат намерени в лятното часово време, тъй като поради свободната кацане позволява на краката да дишат.

Не забравяйте за зимни модели. Тези файлове най-често за шивашки поли-камбани тъкан с твърда консистенция вълна, памук, кожа или лен и други подобни. Тези прагове изглеждат различни рисунки и щампи.

С какво да носи пола, звънец? Съвети за комбинация на дрехи

Така че, както бе споменато по-рано, камбана пола се вписва перфектно с различни стилове облекло. Той често се използва за създаване на ежедневна или романтична вечер. В бизнес стил е необходимо да се спазва определена с повишено внимание, в съответствие с правилата на дрес-кода на вашата компания.

За създаване на бизнес имиджа на тази пола, най-добре се съчетава с туфлями на ток, проста риза и пиджаком или блейзером. Това ще смекчи официален стил и придава повече женственост.
Create a striking look with the skirt bell

За да създадете случаен поглед с допълване на пола, жилетка, пуловер, топ или тениска и леки отношение балеток. Лека суитчър с добро къдри и обувки с ниски токчета ще ви помогне да създадете сладък и романтичен образ за сбогом.
Create a striking look with the skirt bell

В горещия сезон камбана пола в съчетание с ярки майками или футболками и сандали ще бъде чудесно решение.
Create a striking look with the skirt bell
В този светъл принт може да бъде оформен в много безрукавка и пола

През зимата е по-добре да се обърне внимание на поли от вълна. С нея ще се комбинира перфектно коляното ботуши под коляното и топла жилетка. За тези, които обичат смели решения, могат да се комбинират с пола със свободните пуловери носи извън.
Create a striking look with the skirt bell

Огромно разнообразие от модели поли, звънец дава широк простор за осъществяване на всички идеи. Най — важното-не се страхувайте да експериментирате!

Theme by Anders Norén