красота

Правим прически момичета с дълга коса със собствените си ръце

Ако детето ви е с дълга коса, това може да се направи е просто огромно количество красиви прически за дълга коса на момичетата, тази година модни опашка различни заплетать, те са много лесни за изпълнение на ръкописен, и изглежда безумно, красиво и празнично. Обичайната опашка може да стане основа за прически, а също така Изплитането им отнема много малко време, което е особено важно в предварително сътресения. Опашка може да започне да се тъкат от средата на главата, и отгоре, отстрани или дори на дъното, да ги със змии или венец и се украсяват плитки няколко фиби, фиби или камъни и кристали. Такива опашка, обилно украсени с пайети, можете да направите прическа за Нова Година 2016 за момичета. Също така много е важно да не се претоварват мозъка излишно, аксесоари и прическа ще изглежда красиво и оригинално!

Сърце от косичек

Избор на новогодишни прически за момичета с дълга коса, просто чудесно. За да изглежда красива, за различни празници, аз искам не само жените, но и млади принцеси. Това също е за родители (баща също може да вземе участие в предварителната търговия) съня като форма и различни орнаменти.

Do hairstyles girls long hair with his hands

Например, можете да направите сърце от косичек. За това разделете косата пробором цялата. Горната част се събираме в опашка, с разпусната коса над ластика и я извадете през опашката, след това го разделете на четири еднакви опашка и splitem на шиш. За ножницата, се разпространява в две противоположни посоки, и се опитват да ги организира във форма на сърце в главата на момичето, след като се комбинират в един опашката. Поставяне на коса, фиби.

Водопад опашка

Ако сърцето от косичек не ви харесва или просто не е в стила на рокли, можете да плитка водопад. Разделете косата на страничен път (на косата) в 3 отделни направления. След това започнете тъкане на класическата шиш, като се опитва завинаги да го освободи от долните направления. След освобождаването на един от долните направления, вземете вместо издаден от друга горната част на главата. За здрава и силна фиксация на косата, Вземете кичур над момичета ухото. Ширити трябва да продължи до край ухото. За да заключите направления трябва да бъдат невидими или незабележими малки гумички.

Цвете от косичек

Ако вашето момиче е истинска модата на изборите, тогава той може да има всяка друга форма на прически момичета с дълга коса със собствените си ръце. Тази прическа с няколко плитки, които са подредени във формата на цвете. Това е просто много красива коса, тя също не изисква различните начини за подреждане и инструменти.

И така, да започнем с плетене на френски косичек в четири направления. За начало, разделете косата по диагонал, на парчета трябва да започнете да правите над лявото око, и да завърши точно под дясното ухо. На лявата страна, се разделят на четири направления. Следващата стъпка е да плете на четири направления косичку. Така тя изглеждаше изящна и насипни, вече второ или трето тъкат внимателно се простират странични направления. За чисти и спретнати резултат, най-вероятно ще ви трябва малко да се упражнявате предварително. Изтощените до върха, закрепени на ластик. Трябва да изберете друга част на косата по диагонал, тя трябва да бъде успоредна на предишната. И отново всичко се повтаря, на опашката, страна опъвам направления, за тези скрити проборы. Останалите свободни косата, тъкат, същата коса, но преди да се свали си малко наляво, така че тя легна на кръстопът. Като се използват не стелт, правим основа за определяне на цвете, след това с ножницата трябва да бъде закручен в пръстен и поставяне на щифтове. След това за Централна spit водят около пръстен за него, последен си тръгна. Освен това, не забравяйте да оформите бретон, да направите това, като следвате свой вкус, да играе с форми и дълъг.

Това е много важно при избора на прическа, тя дойде заедно с момичетата. Първо трябва да изберете рокля или костюм, и да видим, как най-добре да оформите косата си, за да триумфира, малката принцеса, фея, снежинки или пчели. И ако имате расте малката хулиганка, тя може да стане кралица на пиратите или да пробвам друг път.

И какви са перфектни прически от косичек, тъй като те могат да бъдат от различно количество, те могат да изглеждат и по-хулигански, а също и много елегантно и празнично. Стилове на плетене на голямо разнообразие от над петдесет вида. Рибя опашка, бохо, четири, три или пет кичура коса, френска плитка, плитка в плюе, Плюе в гредата. Всички видове, които не се броят. Как да се науча да прически за момичета с дълги коси? Всичко е много просто, има много публикации на тази тема, статии, снимки и много различни видео. Трябва само да проявите интерес към тази тема и сложете в малко труд и фантазия. Ако искате да опитате и да направите прическа себе си, вашето дете ще бъде щастлив, Той, повече от всеки друг ще оцени вашите усилия и ще бъде много съм ви благодарен.

Do hairstyles girls long hair with his hands Do hairstyles girls long hair with his hands Do hairstyles girls long hair with his hands
Do hairstyles girls long hair with his hands Do hairstyles girls long hair with his hands Do hairstyles girls long hair with his hands
Do hairstyles girls long hair with his hands Do hairstyles girls long hair with his hands Do hairstyles girls long hair with his hands

Theme by Anders Norén