красота

Палитра на бои за коса

В днешния свят на оцветяване на косата е едва ли не ключов. Днес боя за коса предпочита почти всяка жена. С помощта на тази процедура, жените се чувстват по-уверени и по-ярко. Освен това, с напредване на възрастта идва ново предизвикателство за настройки на изображението за премахване на сива коса, но и да се направи снимка визуално по-млади. И днес ние ще говорим за палитрата на бои за коса и да се обсъдят модни тенденции в света на боядисване на коса.

Тази година на върха на популярността е техника на живописта в омбре стил. Тази разновидност на мелирования, което предполага по-плавен преход от един цвят към друг. Друг популярен вид оцветяване балаяж. Сравнително нов метод на оцветяване, който ви позволява да направите изображението по-моложавым и ярко оцветяване балаяж техника нищо, тъй като е възможно да направите косата си по-привлекателни и ярки. По време на боядисване балаяж използва два или повече нюанса, за да направите изображението по-наситен и необичайно. Днес цвят на косата техника балаяж съответните блондинка и кафяво. Също популярни Балай на базата на блондинка.

Оцветяване в стил шатуш също са много популярни през новия сезон. Шатуш балаяж разлика от по-радикални техники на рисуване, който включва в себе си плавен преход от тъмно към тъмни корени, към светла края. В резултат на това се получава ярко изображение, което изненадва с необичайно стил. Ако искате да създадете ярък образ, обърнете внимание на оцветяване в стил шатуш, който предполага нюанси на карамел коса те тази година са в тенденция.

Palette of colors for hair
Ако искате да създадете един необичаен начин, обърнете внимание на популярно оцветяване на косата означава багрене на няколко модни цветове. Тази година популярно комбинация от блондинка и червенокоса и блондинка и кафяв цвят на косата. Много популярни класически Заплитане на косата, но то малко се промени и стана по-фино и ненатрапчиво.

Палитра на бои за коса

Оцветяване на косата-това е най-лесният начин да променят своя начин. И дори ако не разбирате, ще даде възможност специалисти да покажат своите умения.

Но преди да започнете трансформация, внимателно образа си и изберете си цвят на косата. Цвят на косата трябва да бъде хармоничен, а това означава, че тя трябва да съответства на цвета на кожата, а не в ярък контраст с положението на вашия начин.

За да се постигне този ефект ще помогне на професионалистите, ние ще обсъдим най-популярните цветове за коса, а също така говорим за водещите производители на бои за коса.

Цветовата палитра на бои за коса, обикновено е от 20 до 50 уникални нюанси. Докато боята за коса може сериозно се различават не само по цвят, но основния състав. В този преглед, ние бихме искали да се обсъдят най-популярните варианти.

Цветове боя за коса

Компания Garnier представя няколко линии на бои за коса.

Цвят Гарньер Бел — 22 тона

Цвят Гарньер Бел е кремовую текстура, благодарение на активни компоненти е напълно закрашивает седину. Съдържа масло от жожоба и пшеничен зародиш. Не изсушава косата и им придава блясък.

Palette of colors for hair

Гарньер 100% от цвят на цвят 24

Боя за коса Garnier 100% цвят придава на косата зашеметяващ блясък, който се запазва в продължение на дълъг период от време. Позволява да се постигне ефекта на дълбок закрашивает седину, подхранва косата с витамини, а също така придава еластичност.

Palette of colors for hairСнимка: Гарньер. com

Цветовата палитра:

Гарньер 100% цвят — blond

• 930 – Златен
• Xl1 – блондинка ultracity
• 101 – пепеляв
• 801 –светло кафяво пепеляв
• 103 – ультраблонд златист
• 102 – ультраблонд беж
• 701 – пепеляв блондин

Гарньер 100% цвят — черен

• 426 – червено-лилаво
• 316 – лилаво
• 10 — черен
• 210 – синьо-черно

Garnier 100% цвят — тъмно кафяво

• 533 – светло кафяво
• 415 – ледената тъмно кафяво
• 512 студено – тъмно кафяво
• 401 дълбоко шатен

Гарньер 100% цвят — червен

• 552 червено дърво, седеф
• 446 – медно-червен
• 460 – тъмно червен
• 564 – тъмно червена мед
• 743 – мед злато
• 660 – богат червен
• 556 – махагон
• 366 – черен-червен

Гарньер колор Натуралс – 30 нюанси

Устойчива крем-боя с натурални масла баба Агафьи притежава уникални свойства, благодарение на които косата са здрави и ще получите допълнителен блясък. Натурални масла подхранват косата, като им позволява да остават гъвкави и наситен цвят се запазва в продължение на повече от 8 седмици.

Palette of colors for hair

Снимка: Гарньер. EN

Цветове бои за коса Лореаль

L ‘ Ореаль Париж мус възвишеното (възвишеното мус) – 16 нюанси

Новата боя за коса от Лореаль Париж — мус възвишеното (възвишеното мус) — е тази година откровение. Благодарение на своите уникални свойства, боята може да се прилагат върху косата като шампоан. Този вид боядисване е много удобно за тези, които предпочитат да извършват процедурата. Но това не е всичко! Трайна боя, отлично закрашивает седину и придава на косата страхотен блясък!

Palette of colors for hair

Снимка: Лореаль-Париж. EN

Лореаль Париж крем гланц (крем гланц) – 29 нюанси

Боя Лореаль Париж крем гланц (крем за блясък) придава на косата уникален блясък и устойчив цвят се запазва до 2 месеца. Освен това, боядисване, не съдържа амоняк, се грижи за косата. В състава на мастилото пчелно млечице, което позволява да се правят косата мека и послушни. Лореаль Париж крем гланц (крем за блясък) перфектно подчертават естествената красота на косъма и да направите косата копринено гладка.

Palette of colors for hair

Снимка: Лореаль-Париж. EN

Палитра на бои за коса Шварцкопф

Palette Deluxe

Боя Делукс палитра Цвят на косата леко, благодарение на натурални масла, което ги прави по-еластични. В състава на мастило съдържа 7 от естествени масла, които влияят на равномерно оцветяване и блясък. Уникалните свойства на боя позволяват да се постигне трайно оцветяване, както и 100% покритие на седины.

Palette of colors for hair

Снимка: Палитра. com

Най-популярните цветове на косата

Днес повечето модни дамски предпочитат пепеляв тонове на косата. Въпреки това, този вариант не е подходящ за всички момичета.

За да се поддържа красотата на косата експерти по стил се препоръчва да се използва оттеночные средства и боя за коса без амоняк.

Тази година изключително популярни са ярки на цвят на косата, особено червено и мед. Въпреки това, много жени предпочитат да боядисват косата в шоколадово кафяво, те изглеждат много ярки и богато. Черен класически цвят на косата писък на модата, опитайте се да експериментирате с цветове.

Palette of colors for hair Palette of colors for hair Palette of colors for hair Palette of colors for hair Palette of colors for hair Palette of colors for hair Palette of colors for hair Palette of colors for hair Palette of colors for hair Palette of colors for hair Palette of colors for hair

Theme by Anders Norén