красота

Незаличими очна линия: татуировки очите

Indelible eyeliner: tattoo eye

Мързел и стремеж към красота са основните двигатели на прогреса, поне в областта на козметологията. Всеки ден се прилага грим дълго и упорито, дори и за тези, които обичат и умеят да го правят. И тези, при които ръцете растат, меко казано, не е съвсем от правилното място, чрез прилагане на един банален стрелецът може да убие няколко часа. Някои видове външен вид без грим изглеждат толкова бледо, че момичето с ужас мисля за това какво ще се случи, ако да ги не носят грим.

Но в нощта на грим се отстранява. Идва сутрин… и там ще има басейн, фитнес зала, море, най-накрая и изкуствени красотата измие, тече и изчезва. На помощ идва постоянен метод татуажа, в която оцветяване на пигмента се инжектира в кожата. Това не е съвсем подобен на традиционните татуировки, перманентен татуаж — лек метод, дълбочина нанасяне на пигмент много по-малко. Има възможност за въвеждане на пигмент е много плитко, тогава ефектът ще продължи шест месеца, а след това той може да бъде отменен или променен. В случай, че искате по-стабилен резултат, пигмента се инжектира дълбоко. Важното е, че така или иначе капитанът на влизане в границата базальную мембрана на кожата, които се намират кръвоносните съдове. Капки кръв – ясен експерт брак.

Indelible eyeliner: tattoo eye

Защо очите?

„Очите-огледало на душата“ — казва поговорката. Умора, тревожност, стрес, грешки в храненето, злоупотребата с алкохол и т.н. — всичко това на първо място се отразява в тях. Не прави нищо, като торбички под очите и надвиснали клепачи. Сблъскал с подобен проблем, дори и за по-млади жени. За съжаление, в очите на жените могат да четат и възраст, и грижа, и умора. Кожата на клепачите, въпреки възрастта си, най-нежна и изисква специални грижи, което много хора забравят. Добре поддържан кожата на клепачите прави поглед уморен и апатичен.

Защо възникна необходимостта за татуаж очите тип „Стрелка“? Очната ябълка е заобиколена от кръгли мускулите на очите на мастната възглавница. След 30-34 години този мускул става по-атонические (услуги), и мастната тъкан извън пределите й в по-горните и долните клепачи. Мастната тъкан имат неприятното свойство да привличат и да задържат течност. По този начин, сутрин се виждаме в огледалото, О, боже, подуване на клепачите, торбички под очите, трябва да нюанс всички маски за лице и след няколко минути всичко се връща към нормалното. И така всеки ден.

Indelible eyeliner: tattoo eye

Татуаж на очите, формата на стрелка, намерете снимката, която можете да в тази статия, най-популярни и може да се превърне в отлична алтернатива за ежедневния грим. Колебанията на стрелката зависи от формата на очите, предпочитанията на жените и модата са във форма на стрелка. Стрелките могат да направят очите ви да изглеждат ярки и симетрично.

Най-популярният цвят пигмент за татуировки вид на очите стрелки — черни. Но тук има своите нюанси. Собственик тъмни очи и тъмна коса, трябва да изберете черен. Темноглазый естествени и не-природни блондинки, подходящ кафяви и сиви нюанси. Зеленоглазая светло кестенява коса бежови и кафяви цветове и сини очи — сиви тонове. Преди да изберете окончателно сянка татуаж очите стрелка снимка резултат в тази статия.

Стрелка форма е избрана заедно с пациента и е напълно доволни от нея, защото да на корекция след процедурата е невъзможно. Избора на фигурата за татуировка стрелецът на очите, по-добре прочети коментарите и не че нещо коренно се промени, за да лицето е било комично. Едно нещо е да се определи липса на симетрия век или липсата на растежа на миглите и да е друго нещо, когато в резултат на промяна на лицето се превръща в нарисувана маска. Неразумно е да гоним мода или друга иконата за „“ екстериор, по-добре се развиват свой собствен стил.

Че трябва да бъдат готови?

Кожата е много чувствителна, затова трябва да бъдете подготвени за факта, че дори и под местна анестезия, процедурата е много тежка. След приключване на татуировка стрелките на очите трябва да бъде готов до това, че очите пухнут. Външна образува тъмна коричка. Ние не трябва да мислим, че тези очи ще останат завинаги, този ефект ще изчезне след една седмица и половина.

Indelible eyeliner: tattoo eye

Усложнения със страшно наречена „синдром на сухото око“ и се проявява под формата на намаляване на броя на сълзи, което предизвиква дразнене, а след това постоянно зачервяване на очите. Обикновено синдром на сухо око е често срещан симптом след операцията, но тя трябва да мине през 2-3 седмици. Ако сухота продължава, тогава ситуацията е необичайна. В първите дни след операцията сълзене на очите също може да се притеснява клиента, но настоятелен постоянно сълзене-това вече е лош знак. Също така е абсолютно нормална ситуация, когато в първите дни след татуировки отбелязано непълно смыкание очна цепка — лагофтальм. Това се дължи на подуване и изчезват в рамките на 2-3 седмици.

За свеждане до минимум на страничните ефекти ще помогне на стягащ гел за околоочния контур за татуировки „стрелецът“, тя ще защитава деликатната кожата на клепачите от вредното въздействие на околната среда, овлажняват кожата, подобряват нейната еластичност, предотвратява появата на бръчки; ще ви предпази от подпухналостта и кръговете под очите.

Изберете майстор

Важното нещо, което трябва да се обърне внимание, е репутацията козметична клиника, квалификация специалист, подготовка за сертификация, перфектно стерилитет игли. Днес в много страни от така наречения трети свят, като предлага евтин, перманентен грим, включително и козметични. Може би искате да спестите пари, и просто „любов“ за вас на почивка за малко пари. Но на места, никой няма да ви даде никакви гаранции, и да се лекуват последиците (които могат да започват с алергии и завършвайки с тежки форми на хепатит и HIV) към вас лично.

При избора на майстор, да изпълни перманентен татуаж, по-добре да се предпочитат специализирани майстори, а не тези, които го правят от време на време. Този метод изисква на първо място, отлично набил му ръцете, и второ, огромен опит с оцветители, освен това, артистични способности. Това не е обикновен грим, които могат да бъдат отстранени или коригирани, а един погрешен ход струва много скъпо.

Трябва да се отбележи, че усложненията в салони за красота, отдавна се занимава с този вид операции се срещат изключително рядко, а резултатът, който се постига с помощта на татуировки, които е невъзможно да се постигне с помощта на обикновена козметика.

Theme by Anders Norén