мода

Най-скъпите мъжки ръчен рейтинг часовници

Едно нещо е да се вози в скъп автомобил, чието състояние се вижда от километри. Друго нещо, което да е сериозно да инвестират в скъп мъжки часовник. Не всеки ще оцени този аксесоар е, не всички, дори го смятат (разбира се, ако ти не си политик, – у нас има политици, журналисти вярват, всичко, чак до връзки и бельо). Но все още има хора, готови да платят за този аксесоар цената на хубава кола и къща. Разбира се, тези часовници са красиви, стилни, а понякога и доста затруднен. Но струва ли са тези пари? Нека прикинем заедно.

Много скъпо и просто скъпо

Най-скъпите часовници се предлагат като произведения на изкуството, и „на живо“ видео на изложби и търгове. Но за „прости“ милиардери продавачите събират часовник е по – лесно – „само“ няколко стотин хиляди долара. И това е не само за любовта, всички светли жени, напротив, често фирмите правят луксозни ръчни „ходики“ специално за мъже, които искат да изглеждат по-добре на важни делови разговори. Падок на подобни хронограф, така и на хората, които обичат семейните ценности – наистина, с течение на времето да предаде сина на най-добрите часовници в наследство – това си струва.Most expensive mens wrist watch rating

Пето място: Брегет големи усложненияMost expensive mens wrist watch rating

Те „дърпат“ почти три милиона рубли. Между другото, тази марка е ограничено във времето на руски дворяни. Тези Бреге от бяло злато. Тези стилни мъжки часовници, без съмнение, ще се радвате на бизнес на хората и на ценителите на модните тенденции в часовниковата индустрия.

Четвърто място: Одисей Нардин Phreak 28’800V/ч.

Most expensive mens wrist watch ratingДа, те са скъпи – се оценява на около три милиона и триста хиляди (не се притеснявайте – ние все още говорим за „дървена“ валута). Това е най-добрият „часовници“ за човек, който обича да се рови в своите многобройни функции. На седмия ден запас от ход, защитена система Базел… този хитър патентован механизъм не трябва нито стрелки, нито дори корона! Ако тези елитни ръчен часовник никога няма да се осъществи, тогава и започва краят на света.

Трето място: Patek Филип сложни

Most expensive mens wrist watch ratingАко имате пари в Порш Кайен, не бързайте да го купуват. Може Да се радвате на по-златни, красиви часовници от Patek Филип (Patek Филип). Това е точно най-сложните часовници в света, тъй като тази марка е много модели от злато, чиято цена е „високо“. По-специално, тези луксозни часовници ще струва 3 милиона и 344 хиляди, с малка „опашка“. Жълто злато, благородни заоблени форми… разкрасяване на тези скъпи часовници може да се замени отборът на делото прозрачен сапфирен кристал. Да, затова модел става по-малко златни детайли – но това ще ви даде възможност да се насладите на най-красивите картини в света: вечен танц добра швейцария кутия.

На второ място: A. Lange & Söhne и аз Lange tourbillion

Тогава цената става още по-лошо, но истинските мъже не се страхуват от нищо, нали? Толкова! Пред нас на луксозни часовници от платина – въпреки това, от този благороден материал са изпълнени само на тялото, но и кожена каишка тук. Като цялоMost expensive mens wrist watch rating те изглеждат по-скромни Петков, и дори ако носите тези часовници и да ги получите в нашия метрото едва ли ще привлече твърде много любопитни очи. Но ако част от метрото, тъй като в известния руски филм, попада в катастрофа за цялата кола, няма да има нито един работен на iPhone – но вашият часовник ще си бавно тече, сякаш нищо не се е случило.

Но да се върнем към преглед на модели. Освен това, скъпи жилища, най-елитни часовници в света могат да се похвалят, че златните стрели с родиевым покритие за увеличаване на износоустойчивостта. Луксозно обзаведен офис циферблат тук, има голяма от дата (патент на фирмата). И, разбира се, всеки е винтче, всеки механизъм на ръка. Тези часовници от 2000 г. насам-само на 150, те се продават (знаете) не във всеки магазин. За тази модели ръчни часовници за мъже иска почти пет милиона рубли.

Най-накрая, „козырные“ е на първо място: Breguet морски tourbillion скелет часовници

Най-скъпите часовници в света-скелет по цена „копейка парче“ в центъра на Москва! Ако не сте чували тази дума, нека обясня: скелет модели в този случай не е тъп, а е прозрачен (изцяло или Most expensive mens wrist watch ratingчастично, с „прозорец“), и чрез нея на преглед на всички или на част от механизма. Това се прави за красота, въпреки неприятното име, китката на скелета не само за мъжете, но и жените.

Въпреки това, този модел може да се нарече скелет на трансформатора: ако ви започва да пристрастие в очите от това, за да видите стрелката на фона на движещи се механизми, можете да конвертирате тези луксозни часовници, вместо „прозорец“, с непрозрачен капак. След това часовникът ще станат по-делови външен вид и, разбира се, по-скъпи, тъй като камерата е направена от розово злато. Други детайли: сапфирен, гривна черен крокодил кожена каишка, Закопчалка закопчалка, tourbillion (механизъм е, че те са най-трудните в света, но и най-точен). Добре, вие искате да носите такова произведение на изкуството?

Вместо послеслови

Ето те, „най-добрите“ часовници в света. Струват ли те такива пари? Може ли човечеството така скъп „часовник“, въпреки че по-добро качество? Отговор на всеки ще даде на себе си. Но едно остава безспорно: това са много точни модели, изработени от благородни метали със специални умения — просто върхът на часовникарство!

Theme by Anders Norén