мода

Мъжки костюми за сватба — най-пълното ръководство за сватбени костюми за младоженец

И така, датата на сватбата, поканени на гости, подготовка започва или вече е в разгара си, и вас, и вашата годеница за няколко „загубих спокойствието и съня си.“ Ами, това е добре, но ние искаме да ви помогнем и да се намали количеството причини за стрес. Така предложеният преглед на тема „мъжки костюми за сватба“, който може да не е добра помощ за решаване на този сложен и важен за булката и младоженеца да изберете правилното облекло. В края на краищата, е сидящем костюм могат да скрият много от недостатъците на фигурата, докато лоша облекло може да съсипе не само на настроението, но на самия празник.

Как да изберете стил костюм

Това е 21 век и на тържествата по повод създаването на семейство сега всичко различно, както и костюм за младоженеца. Така че отиде на сватбата на бъдещия си съпруг, Как да изберете правилната екипировка? Всичко е просто:

Оригинални тематични сватби

Ако сватбата е тематична, а след това изберете съответно и стила на боя.

    По този начин, джазовое събитие се признава като мъжки панталони-дудочки, клетчатая риза, шапка и строг смокинг. Сватба в селски стил позволява да се носят ежедневни дрехи — жилетки, тиранти, без връзки, мокасини, сламена шапка…

В тази тема сватбена действа като необичайни костюми и носии, и ние ще говорим нататък.

Тържествена сватба

Ако празникът е традиционен смокинг, бизнес костюм (едно — или двубортные), три (жилетки добавите определен шик), Палто. Тук трябва да се има предвид помпезности дейности. В случай на голям и луксозен сватбата е най-добре да остане в смокинг или фрак.

Когато избирате смокинг, което трябва да запомните някои правила. Не трябва да го носи в продължение на ден или сутрин, облечен в смокинг на вечер. Хармонично изглежда черен или тъмносин смокинг и бяла риза с яка и вратовръзка. Панталони за смокинг podpoyasyvayushchem колан-кушак, или да остане на подтяжках, но не и на колан. Бутон копчета за ръкавели на ризата копчета за ръкавели. От джоба на гърдите трябва да се вижда бял платочек. Обувки да се носят черни, но не са лакирани. Идеално ще изглежда oxfords.

Фраку-това е най-официално и тържествено вариант на костюма на младоженеца. Той има същите правила, както и в случай с смокингом, а черни-това със сигурност ще бъде бяла вратовръзка и бяла жилетка.

Семеен празник

Ако събитието е по-голяма, семейство, това е просто, класически сако и панталони, особена тържественост, която можете да персонализирате с аксесоари. Освен това, сватбени костюми за младоженец необичаен външен вид, ако правилно изберете материал и цвят (виж по-долу).

Какъвто и стил не е избран, костюм на младоженеца на сватбата, просто трябва да седи перфектно по тялото (особено ако си припомним, снимка и видео). Ако тя шьется по поръчка, че е добър шивач в никакъв случай, а там да видим. Ако е купен в магазина, ако има някакви недостатъци, трябва да отидеш в магазина и да го настроите.

Трябва да се вземат предвид характеристиките на фигури от предвиденото. За мъже с тънки фигури и нисък среден на ръст, добър вариант могат да бъдат новите дрехи форма монтаж якета и тесни панталони, както и за по-плътните и най-високите представители на силния пол е подходящ за директен приятелка. И ние трябва да се обърне внимание при решаването, като се облече за сватбата костюм на младоженеца всеки стил трябва да се подчертае предимствата и да се скрият недостатъците на фигурата.

Материал и цвят

На първо място, тъкани трябва да бъдат естествени, или поне смесени. За есенно-зимния сезон е от кожа, велур, кадифе. За топла пролет и лятото, коприна, сатен, памук, лен.

При избора на цвят трябва да се вземат предвид време на годината. Зимата изглежда подходящ начин по-тъмни тонове, през лятото — светли. Модни сватбени костюми сега са представени във всички нюанси на сиво, кафяво, синьо, бежово, графит, зелено, лилаво, тъмно-червен цвят. Екстравагантно изглежда ярко жълто, светлобежов, синьо, горчица и други съоръжения.

Черен костюм

Консервативен черен костюм с бяла риза, излезе от мода, изглежда много елегантно, стройнит и придава тържественост. Много елегантни, ярки тоалети. Бежово, синьо, светло кафяв, сив костюм на младоженеца… добре цвета много. Това ви позволява да носите костюм на сватбата, която ще отиде към младоженеца към булката и цвят празници.

Бял костюм

Особен шик се различават бял мъжки костюм. Той много тържествено и елегантно. Изглежда страхотно съчетание на костюм с бяла риза и жилетка, сатен, лък вратовръзка (стил на бял тотал-лук). Освен това, булката е в бяла рокля може да го комбинирате със синя риза и синя вратовръзка.

Син костюм

Ако празникът се провежда на вода, действително ще бъдат в син костюм. Въпреки това, ултрамарин синьо, идеален за по-традиционни празници. Той е много ефективно в комбинация с бяла жилетка и риза. В тъмно-син цвят, като тъмно кафяво и черно, мъжете с пълна фигура да изглежда по-тънък.

И разбира се, трябва да се помни, че какъвто цвят, нито беше булката, той трябва да се слее с рокля и аксесоари за булката.

Риза

Мъжки сватбени костюми са невъзможни без риза. Има два момента, които трябва да запомните:

Мъжки ризи трябва да се слее с дрехи почивка на булката и в същото време якета цвят. Бели сватбени риза са винаги актуални, но ако рокли други цветове (бял, слонова кост, на разсъмване…), обърнете внимание на фона на бели ризи или жилетки, които изглеждат „мръсни“.Както ежедневна, така и на булчинската рокля трябва да бъде изработен от естествени материи. Само за тържества е по-добре да изберете елегантни материали, такива като Оксфорд, кепър или жакард.

Обувки

Обувки за сватбата-това е класически модел, като Оксфорд или дерби. Цвят трябва да отговарят на покритие и пояс: тъмни, черни обувки, светло — светло. Това правило важи и за чорапи. И по-добре за обувки са удобни и носели, защото ще трябва да премине/танци почти цял ден.

Mens suits for wedding — the most complete guide to wedding outfits for groom

Аксесоари

Сватбени костюми:

    • Вратовръзка (и

Скоба за вратовръзка

    • ) или пеперуда. Ако сте избрали фрак или смокинг, тогава по-добре да спре своя избор на пеперуда. И с бизнес костюм най-добре изглежда в вратовръзка. Друг вариант

Шиен кърпичка

    копчета за ръкавели — избрани, на първо място, годежен пръстен, вратовръзка, гривна, часовник, колан — както вече казахме, трябва да бъде в цвят, за да отговарят на обувки и костюм, носна кърпичка, перекликающийся с вратовръзка и костюм на булката;boutonniere, цвят съвпада с букет на булката.

Булката рокля, включително аксесоари, трябва изцяло да се слее с роклята на булката. Никой елемент не може да бъде несъгласие във всички определени за младоженци, иначе ще съсипе техните образи. Така че избора на сватбени облекла, младият човек трябва да ги оцени като цяло.

Theme by Anders Norén