красота

Модни прически за момчета

Trendy haircuts for boys

Красиви модни прически за момче на не по-малко важно, отколкото за момичетата. Младите майки често чесане главите си, без да знае каква прическа да направи детето, за да изглежда не само стилно, но и чист. Психолозите смятат, че изборът на стил и начин на детето си, вие полагате основите за бъдещ успех и самочувствие. Преглеждат списания със снимки на модни прически за момчета 2016, вие със сигурност ще откриете модел, който ще пасне на сина си.

Прически за момчета къса коса

В последните години в Арсенала, фризьори имаше много нови методи, заедно с изобилие от нови модни прически за момчета на къса коса.

Прическа „спортен стил – чудесна възможност за малък сорванца. Косата на главата си, имат една и съща дължина. Прическа не изисква никаква допълнителна инсталация или обслужване, тя ще бъде от значение както в училище, а през лятото в селото.

Trendy haircuts for boys

Прическа „тенис“ много трудно

„Таралеж“ – това е много модерна прическа, остават популярни в продължение на много десетилетия. Много удобен за носене „таралеж“ през лятото, косата не остана до тялото. Обаче да си позволи да прическа не всеки може да е „таралеж“, изглежда страхотно само върху идеално равна на главата, с гъста коса. Освен това, необходимо е веднъж в месеца посещават фризьор, защото косата ще расте, ще започнат да ходят.

„Бобър“. Косата на темето с права кройка, и уиски наголо. Подходящ за момичета с малки, хубави уши и тясно чело.

Прическа „тенис“ много трудно. То е съвсем кратко и елегантно, и дори малко момченце ще изглежда с нея смело.

Прически за средно дълга коса

По-рано се смяташе, че момчето трябва да бъде къса прическа, но сега това се счита за предрассудком. Появиха прически за средно дълга коса с едно докосване на елегантност и загадочности, а възрастен мъж и момче.

„Цезар“. Името говори само за себе си. „Цезар“ е много популярна, като една от най-модерните прически за момчета през 2018 година. Срешете косата си, като се използват специални средства: гел, пенка или восък. Този вариант е подходящ, както за преките, така и на къдрава коса.

„Боб“. Тази прическа се радва на търсенето, тъй като на момичетата и на момчетата, защото тя е подходяща за всеки тип коса и форма на лицето. Освен това, „Боб“ не се нуждае от допълнителна грижа – за него, ще бъде достатъчно периодично актуализиране.

Модни прически за момчета „остри направления“ позволява да се скрие несовершенную форма на главата, създавайки в нея творчески бъркотия. Въпреки това, тази прическа е добре с къдрава коса.

„Каре“ е идеално за един тийнейджър 12-14 години. За разнообразяване на прическа може да се изгладят съвети, асимметрией, окъсани кичури или каскада. Минималната помощ – измиване и сушене коса.

Подстригване „под пот“, дошли до нас от миналото: тя е издълбана от нашите предци. Въпреки това задължително условие за този параметър са плътност и права коса. Подстригване „под пот“ може да бъде няколко вида:

    когато бретон се намира малко по на една страна; при извършване на плавен преход дължината на косата от горе до назад; когато бретон и коса в задната част на главата са с различна дължина.

Trendy haircuts for boys

Подстригване „под пот“, дошли до нас от миналото

Съвети при избора на прическа за момче

Детска козметика, на първо място трябва да бъде удобна и практична. Активно дете, занимавала със спорт, да бъде по-удобно с къса коса. Прическата на детето трябва да се различава от възрастни. Детето трябва да се чувства комфортно в прическа, аз трябва да му харесат. Ако детето е тиха и срамежлива, „mohawk“ на главата ще направи му няма радост. Помислете за формата на лицето и формата на главата на бебето. Моля, обърнете внимание на структурата на косата: при малки деца, те обикновено са тънки и меки. Дълги кичура ще изглежда нелепо. Ежедневни подреждане с помощта на сешоар, сешоар или плойки, това е абсолютно неприемливо за едно дете. Не оставяйте дълги бретон, тъй като тя ще пречат и да се изкачи в очите, развалят зрението си. Говорете с детето си, да се опита да обясни, как правилно да се грижим за косата си. Ако момчето е много млад, психически да се подготви за чести посещения на салона, така че не капризничала и не се страхува. Често децата започват да плачат при вида на който работи машината. Донесе играчки или бонбони, за да отвлече вниманието на детето и му помага безопасно изваждане. Да остане с детето си далеч, в нова непозната обстановка, той може да се изплаши. Ако е възможно, да предизвика майстор в къщата. Препоръчително е да експерт е имал опит в детски прически. Ако това е невъзможно, се отнасят в специално оборудвана детска красота. Колоритен интериор и много играчки, за да отклони вниманието на момчето. Flip дневник снимки на модни прически за момче, преглед на изображения в интернет. Вие със сигурност ще със сигурност има нещо. Trendy haircuts for boys

„Каре“ е подходящ за тийнейджъри 12-14 години

Мода за промяна на прически, картината се подобри. При избора на прическа, бъдете сигурни, да се позовават на мнението на момчето, тогава всички ще бъдат доволни.

Trendy haircuts for boys Trendy haircuts for boys Trendy haircuts for boys
Trendy haircuts for boys Trendy haircuts for boys Trendy haircuts for boys
Trendy haircuts for boys Trendy haircuts for boys Trendy haircuts for boys
Trendy haircuts for boys Trendy haircuts for boys Trendy haircuts for boys
Trendy haircuts for boys Trendy haircuts for boys Trendy haircuts for boys
Trendy haircuts for boys Trendy haircuts for boys Trendy haircuts for boys
Trendy haircuts for boys Trendy haircuts for boys Trendy haircuts for boys
Trendy haircuts for boys Trendy haircuts for boys Trendy haircuts for boys
Trendy haircuts for boys Trendy haircuts for boys

Theme by Anders Norén