мода

Модерни портфейли са защитени от четене на пластмасови карти

Modern wallets protected from swiping a plastic card

След като джебчиите си умения усъвършенства през годините, за да се дискретно да извадя портфейла си. В днешно време всичко е много по-лесно. Можете да открадне пари, без да отваряте чантата си. Крадци сега просто плъзнете Вашата пластмасова карта с помощта на специално устройство.

Днес, почти всички са Пластмасови карти на базата на близкия поле за комуникация (NFC) и радиочестотни етикети (RFID тагове). Мобилни преводи и пластмасови карти днес са усвоили дори и циганите. Дори момичета на лесно поведение сега често вземат пари с помощта на мобилни приложения или преводи в интернет банки. Това е доста удобно. Но това удобство си има своите отрицателни страни. „Модерен“ днес ще ви кажа, че днес се портмонета със защита от четене на пластмасови карти.

Modern wallets protected from swiping a plastic card

За това, за да открадне парите, поддръжка на карти възпроизвеждат или четат от смартфон данни не е необходимо, за да получите чантата си. Сега всичко е много по-лесно, има устройства с голям радиус на действие: повече от метър, за устройства с RFID етикети и около един метър за устройства с NFC. Цената на тези устройства е малък. Качеството на четене може да се купи за сто долара.

Много момичета, за него нищо не знаят. А тези, които разбират технология чел, знам как да се справят с него. За това е необходимо да се създаде картите непробиваемое поле, което ги предпазва от читатели. Има един прост принцип, на защитна бариера е метален. Така че всеки метално фолио, метални капаци, или в чанта, която да прочетете оборудване ще бъде непробиваемой.

Тези прости устройства са на разположение за всеки ученик, те ще ви помогнат при четене на данни от карти на кратко разстояние от двадесет до петдесет сантиметра. Това сближаване е възможно с обществения транспорт. Но ако идвате, ви може да улавя по-напреднали устройства, които могат да четат данни от разстояние от няколко метра. Така че трябва да се купуват специални портфейли трябва да бъдат защитени от четене на пластмасови карти.
Модели от естествена кожа-портфейли, като притежателите на карти, издадени от реномирани марки, изглежда скъпо и стилно, но те често не е много сигурна защита. Така че има и други варианти.

Modern wallets protected from swiping a plastic card

Метални мрежи

Външно този портфейла напомня портсигар. Често те са изработени от неръждаема стомана или алуминий. Някои модели са изработени от метал и изглеждат като красива блок злато или платина, както и някои портфейли, боядисани в различни цветове или украсена принтом.

Вие трябва да реши кои от чантата ще ви допадне. И да купуват по-добри в aliexpress, защото там сега е най-голям избор и най-добрите цени. Освен това, много местни производители, за да купуват своите продукти в Китай, добавете модерен лога и да се продаде по-скъпо. Те дори може да излезе с името на марката и създаване на сайт или страница в социалните мрежи.

И всъщност тези портфейли са изработени в Китай. Така че няма смисъл да купуват по-скъп модел. Най-доброто качество на портфейлите на aliexpress може да се закупи за четиристотин или петстотин рубли. И ако се купуват в насипно състояние от пет парчета, цената ще бъде намалена до двеста и петдесет рубли. Има по-евтини варианти, но те са с по-ниско качество.

Modern wallets protected from swiping a plastic card

Статично пакет вграждане

Ако имате само една карта, няма смисъл да купувате специален метален портфейл, който тежи толкова, колкото смартфон. Трябва само да закупят статичен пакет-подложка, която може да се побере в всеки клон на Чантата. Лоялни клиенти пакет има своите предимства, това ще ви даде възможност да се насладите на любимите си портфейл.

Modern wallets protected from swiping a plastic card

Чантата със специални накладки

Вашият портфейл може да бъде кожата, но има подплата с висока плътност метализирани конци материал-лама тип. Това се отнася не само за портфейли, като лигавицата могат да бъдат снабдени с раници и калъфи. Тези продукти са обозначени като са защитени от RFID.

Служители на тайните служби отдавна има аксесоари, които те съхраняват не само на данните на своите банкови карти, но карта и пропуск, скрити сайтове.

Мода производители да се намери портмоне с такъв етикет, все още е много трудно. Вие можете да влезете в името на интерес в магазина на модната марка и да питаш там за защитени аксесоари. Така че аз трябва да съхранявате вашите Пластмасови карти чрез използване на по-евтини портмонета.

Производителите на аксесоари постоянно търсим нови дизайн и функционалност, така че скоро ще има нови безопасни модели. И въпреки че е набор на известни търговски обекти, запитвания вида са защитени от RFID RFID защитени портфейли и на притежателите на карти, защитени NFC, и вие можете да намерите всеки джоб.

Докато модни марки изостават от модерните технологии. Но в съвременния свят най-важното нещо е сигурността на нашите пари.

Modern wallets protected from swiping a plastic card

Theme by Anders Norén