красота

Модерни и ефективни боя за вежди и мигли

A modern and efficient paint for eyebrows and eyelashes

Днес индустрията за красота предлага разнообразие от продукти за боядисване на веждите и миглите. Процедури с помощта на можете да ги направите сами у дома или в професионален салон. В тази статия ще научите как да рисувате мигли, вежди, а на това каква модерна, ефективна боя, за това има.

Боята за вежди и мигли могат да бъдат химични, създадено специално за тази цел, и органични — обикновена къна. Боя-къна за вежди са напълно безвредни. Това ще направи веждите са по-гъсти визуално. Въпреки това, къна се задържа по-малко, отколкото химически аналози.

Когато трябва да се оцветяване на вежди и мигли?

  • За това, за да прекарват по-малко време сутринта, подкрашивая очите

Мастило

  и молив за вежди. Имате от природата, който е много светли мигли, и очите изглеждат „голи“. Можете да боядисате косата и искате да веждите са се превърнали в тон направления. Вежди за лятото, горят и изглежда бледа. Вие сте недоволни от това, как изглеждат веждите и миглите.

A modern and efficient paint for eyebrows and eyelashes

Като боядисване на вежди в домашни условия: препоръки от професионалисти

За боядисване на вежди, ще ви трябва следното:

  Мазен крем или вазелин. Памучни дискове или памучни пръчки. Лопаточка за разпределение на боя на вежди. Самата боя. Пластмасови или гумени ръкавици. Почистващо средство за очите. Специална формула за отстраняване на грешки с помощта на боя.

Оцветяване на веждите: инструкции стъпка по стъпка

  Почистване на зоната на веждите.

Премахване на мазнини и грим от веждите. Навлажнете памучен тампон с почистващ препарат и чиста зона.

  Смекчаване и защита.

Нанесете крем или вазелин по линията на веждите и под линията на веждите. Това предпазва кожата от контакт с красящим пигмента.

  Прилагане на цветове.

Вземете малко домати омлет с помощта на шпатула и нанесете на веждите. Внимателно прокрасьте туш всички косъмчета.

  Изчака известно време.

Да напусне състава на боядисване на вежди на 15 минути за пълното усвояване на пигмент на веждите.

  Напълно изтриване на състава на боята.

Избършете веждите с памучен диск, потопен в вода.

  Премахване на грешки.

Ако боята боядисани кожата около веждите, да го премахнете с помощта на състава за премахване на боя. Има грим, премахване на следи от боя.

A modern and efficient paint for eyebrows and eyelashes

Процесът на боядисване на вежди в комплект.

Как правилно боядисване на мигли: съвети на специалисти

За боядисване ще ви трябва:

  Крем или вазелин. Памучни дискове и пръчки. Чиста четка от спирала за нанасяне на боя. Самата боя. Пластмасови или гумени ръкавици. Препарат за почистване и специално средство за отстраняване на грешки с боя. Баража ленти за очи.

A modern and efficient paint for eyebrows and eyelashes

Инструкции за оцветяване на мигли:

  Почистете зоната на очите с крем за лице. За тази цел намокрете памучен тампон и почистете миглите, веждите, клепачите. Нанесете вазелин на област очите под миглите. Това предпазва клепачите от боя и боядисване. Клею защитна ивица под долните мигли. Нанесете ивица директно на вазелин. Напишете чиста четка за спирала смес от пигмент. Цвят на миглите, като и нормалната спирала. Затвори очи и да седи там около 10 минути. Внимателно премахване на боя с камшик, с помощта на влажен памучен тампон. Изтриване на грешката с помощта на специален състав за почистване, за да премахване на боя.

Процесът ще бъде завършен.

A modern and efficient paint for eyebrows and eyelashes

Боята за вежди и мигли Estel

Фирма Естел пусна продукт за боядисване на вежди и мигли, която се нарича „Энигма“. Энигма в превод на руски език — „мистерия“. Това означава, че очите става загадка и изразителността. Представена богата палитра от 9 цвята: графит, кафяво, бордо, синьо-черно, светло кафяво, лилаво, кафяво, мед, черен, емералд. Сред това разнообразие може да изберете цвят за всеки цвят на косата.

A modern and efficient paint for eyebrows and eyelashes

Боядисване на вежди боя Естел Энигма много лесно. Боя за вежди Естел е лесен за използване. В комплекта има всичко за бързо и комфортно палто на всяка вежда. Боята за вежди и мигли Estel Енигма се намира в стилна кутия, която съдържа:

  Тръба с филтър. Проект за оцветяване на състава. Защита на ивици възраст. Контейнер за смесване на състава. Пръчка-шпатула за смесване и дозиране на боята. Инструкции за употреба.

Боя за вежди Естел, указания за употреба:

  Сдавить 2 см от пигмент от тръбата в купа. Добавят се 5 капки на възложителя. Разбърква се до хомогенна маса. Смес от боя за мигли и вежди.

Боята за вежди и мигли Естел има следните предимства:

  Жизнеспособността и ефективността на оцветяване. Сигурност при използване. Естествен блясък (блестящ наличието на компоненти). При разработването на боя Естел разгледани съвременни козметични технологии. Продуктът е напълно съвместимо с модерните научни постижения. Богата цветова гама за всеки вкус.

Боя за вежди Естел мнения:

„Много ми хареса боя за вежди Естел. В полето съдържа всичко необходимо вежди и спря. Цвят идеално пасва на моята коса“. Тихичка, Волгоград.

Боя за вежди Игора

В Игора продукт обичат много жените. Боя Игора лесно да се прилага в дома, за да се придаде красив оттенък на веждите. Разработен Продукт на германския производител на Шварцкопф, е доверието. Става въпрос за качество.

Боя за вежди Игора се предлага в 3 цвята: кафяво, черно, синьо-черно. Смята се, че веждите и миглите трябва да бъдат в тон по-тъмен от цвета на къдрици. Така, брюнеткам са подходящи по-тъмни нюанси, а блондинки — боя за вежди и мигли кафява.

A modern and efficient paint for eyebrows and eyelashes

Боя Комплект има всичко, което ви трябва. За приготвяне на състава, го изтръгне от 2 см коса и изсипете в купа 3 капки разработчик и го смесете. Веднага след готвене, нанесете получената маса на веждите. Да поддържа в продължение на 15 минути и се отстранява с памучен диск.

Плюсове боя Игора от Шварцкопф:

  Не се разпространява при боядисване. Добра консистенция. Липса на неприятна миризма. Безопасна за очите и кожата. Сведени до минимум алергични реакции. Най-високо немско качество. Дълготраен цвят. Сенки продължава 1 месец. 95% положителни отзиви от жени, които са използвали тази боя.

Недостатъците.

  Леко петна на кожата. Но оцветяване пигмент лесно се отстраняват с помощта на прочистването на козметични средства или сапун. Или той сотрется след няколко дни.

Мнения за Игора боя:

„Това е Игора доста дълго време и нито веднъж боя мен никога не се разочарова. Добро качество и е много траен цвят. Шварцкопф, както винаги, на височина“. Светлана, Ижевск.

Роколор боя за вежди и мигли.

Продуктът е разработен специално за използване в домашни условия. Боя Роколор се предлага в 2 нюанса: кафяво и черно. Тъмната боя е подходящ за брюнетки и кафяво за блондинки. Трайно покритие и приемлива цена – това е, което отличава тази боя. В резултат след басейна. Но това е много по-икономично. Средства, достатъчно на 20 приложения. Представете си само за 150 рубли (като това е боя), вие ще получите 20 посещения при козметик! Това е много изгодно.

A modern and efficient paint for eyebrows and eyelashes

Предимства на качествена боя като цена:

  Леко оцветяване на състава. Дълготрайност. Без амоняк. Хипоалергичен състав. Икономичен. Достатъчно е за 20 заявления. Съдържа рициново масло за подхранване на косата. Подходящ за жени и мъже.

Роколор има противопоказания за употреба:

  Наличието на дразнене на очите или около очите. Нараняване, увреждане на очите. Индивидуална непоносимост на компонентите. Инфекция на очите (конюнктивит, блефарит).

Роколор боя за мигли и вежди, коментари:

„Доволни всички други цветове дори се не искам.“ Анна, Коломна.

„Най-добрата боя, че аз се опитах“. Кристина, Суздал.

Боята за вежди и мигли боя за вежди и мигли

Боята за вежди и мигли е един от най-популярните марки в света, които произвеждат стоки за оформяне на миглите и веждите. Козметика произведено в Австрия с помощта на съвременни технологии. Широка гама от инструменти предоставя пълен арсенал за привеждане на веждите е в ред. В допълнение към боята, това е грижа балсам, забеливая продукти и т.н.

Цената на тази боя за вежди в средния ценови сегмент. Това ще ви струва от 400 до 700 рубли на опаковката. В зависимост от магазина, където сте закупили.

Боя за вежди боядисване на вежди и мигли се предлага в следните цветове:

  Синьо-черни. Придава бровям наситен черен цвят със син блясък. Сиво. Ефективно закрашивает сива коса. Черна боя. Красив наситен тъмен цвят. Кафява боя. Много тъмно, добре прокрашивает вежди. Светло кафяво са подходящи за тъмни и светли светло кафяви коса. Червен. За творчески момичета.

A modern and efficient paint for eyebrows and eyelashes

Боя за вежди мнения:

„Това е инструмент с много високо качество. Ами и закрасил сиво. Най-доброто, което ми се случи да опитам.“ Антонина Осигуровки.

„Имам избелен направления. Светло кафяв цвят е подходящ за моята коса. Богат наситен. Аз препоръчвам тази марка за всички.“ Олга Ижевск.

Полезни съвети

  Не красьте вежди и мигли, по-често от 1 път в месец. Често оцветяване могат да навредят на структурата на косъма и като резултат на тежкото състояние на мигли и вежди. Грижи за веждите и миглите с помощта на масла. Например, рициново, праскова, зехтин. Редовно подхранване на веждите и миглите с витамини A, D, Т.е. гребен миглите и веждите с четка с витамини и масла.

Theme by Anders Norén