красота

Леки необичайни прически

Easy fancy hairstyles

Ако сте решили да се отпуснете, да отидете на кафе, на кино или в музей, но Вие не искате да губите време за сложни стайлинг, можете да изберете за лесен фантазийных прически, които можете лесно да направите у дома.

Странична опашка

Тази прическа е била използвана за пролетно-летния показване на 2017 модна къща Chanel. В крайна сметка, позната ни още от училище. Но има някои трикове. Преди да започнете да съберете косата в най-ниската странична опашка, трябва да е леко влажна коса, нанесете пяна за обем, след това трябва да ги подсушете с сешоар и разделете на наклонена раздяла, леко necessav в корените.

Easy fancy hairstyles

Опашка-кок

Тази оригинална прически, определено не всяко момиче в това събитие. И това не е изненадващо, защото нарушили всички правила за създаване на класическата прическа на кок. В нашия случай той трябва да бъде изработен само от един от горните направления на косата, след което той трябва да бъде поставен не плътно и разхлабени колан. Освен това, тя трябва да бъдат премахнати не с помощта на шипове и тънка прядка на косата.

Easy fancy hairstyles

Хипи опашка

Дори ако не Сте щастливи спечелила гъста коса, можете да направите модерна прическа с плитки в стил хипи. Как през седемдесетте години на миналия век, трябва да се разделят на раздяла, а след това фино плитка опашка от двете страни. Тези опашка можете да украсите дъвка сребрист цвят или тъкат ги дантела, пайети или мъниста и панделки.

Easy fancy hairstyles

Разцепени опашки

Много неочаквана трактовка на познатите косичек може да се случи, ако основата на опашката плитка две пигтейли, като в модерни през пролетта и лятото на модата шоу Фей. По примера им можете да направите две плитки различна ширина.

Easy fancy hairstyles

Лъч-„осем“

Ако се вгледате внимателно в снимките на модел, ние виждаме, че за този лъч е много по-трудно, отколкото може да изглежда на пръв поглед. За да направите тази прическа себе си, трябва да бъде плитка, в основата на шиш врата, след това да го поставите във формата на „осмица“.

Easy fancy hairstyles

Theme by Anders Norén