красота

Като завить косата плойкой

How to curl your hair with a Curling iron

Беше време, когато момичетата да направите красиви къдрици или елегантни къдрици, фризьор. Но това мина и сега всеки може да направи такава прическа сами у дома, благодарение на съвременни технически средства за коса. Започнаха да се появяват всякакви плойки и утюжки маша за коса. В магазините се предлага огромен асортимент от печки и често е много трудно да се определи избор. Така че, ако вие не знаете как завить косата плойкой и как да го изберете, то тази статия е за вас.

Тъй като изберете най-добрата плойку маша за коса?

Преди всичко се обръща внимание на повърхността. Безопасна покритие от керамика и турмалин материал. Те служат по-дълго, отколкото други, и не вреди на косата, така че са подходящи за тези, които всеки ден използвам плойкой.

Огромна роля в създаването на фигури от брави играе специална дюза. Твърди къдрици къдря или големи къдрици? За различни прически можете да изберете маша с набор от няколко дюзи.

How to curl your hair with a Curling iron

Добри модели на чинии маша за коса имат за избор на режим и регулиране на температурата. Идеален щадящем режим при ниска температура, за тези, които имат тънка и слаба коса. За гъста коса, сложен монтаж, изисква повече топлина.

Също така в магазините отдавна не се появи автоматично плойки маша за коса. Предимството на този, в сравнение с конвенционалните плойки е спестяване на време, Липсата на възможности за горят качеството на косата и много внимателно замъци, изключване на алармени системи, както и сравнително достъпна цена. За да използвате тази Стайлър, ще ви е необходим известен опит.

Недостатък е, сухота на косата и промяна на тяхната структура при честа употреба. Повърхността на метала автоматично stylers, както и обикновените печки се нагрява неравномерно, така че по-добре се пренебрегва. Експерти съветват да избирате керамични, титан или турмалин. Такова покритие, най-нежни за косата.

На интернет-Кърлинг ревюта на таблети за коса, Много хора предпочитат френската фирма под името Бейбилисс. Техните продукти се използват както от професионални фризьори, така и на обикновените потребители. По този начин, за всеки тип устройства: за салон и за дом. Те се отличават с наличието на функции и, разбира се, цената.

How to curl your hair with a Curling iron

Сред продуктите плоек маша за коса на BaByliss маша за най-известните модели може да се дължи на следното:

1) двойна плойка с името на BaByliss pro две бъчви.

2) пролет конус плойка (BaByliss pro размери от 13 до 25мм, Кони достатъчно гладка функционални)

3) обикновена плойки (пролет или BaByliss pro керамични пулс с еднакъв размер на напречното сечение. това 12-38 мм).

4) плойка — вълна (тройната BaByliss pro турмалин Вэйвер йонна 3D варира йонна Hi-Def waver и детски вълни са малки). Плойка-пулсации (BaByliss pro сешоар и изправяне).

5 кърлинг) в спили (BaByliss pro къдря преса).

Техният обхват непрекъснато расте и се променя. Плойки в този списък са най-популярни сред съвременните жени.

Характеристиките на различните модели плоек

Двойна плойка фирма Iron BaByliss са различни веднага две нагревателни плочи. За безопасността при използване на технологии може да служи като защитни ръкавици и специален мат. В своите коментари от клиенти отбелязват ефективността и надеждността на инсталацията, както и тяхната оригиналност.

За да създадете нежни къдрици са подходящи Кърлинг точно плойка вълна. Благодарение на контрол на температурата на дадено устройство може да се използва за всеки тип коса. Меки къдрици, държат се дълго и достатъчно лесно расчесываются. Днес са популярни спирала плойки. Тези къдрици са подходящи за почти всеки. Специалният дизайн осигурява тристранно затопляне, благодарение на вас бляскавия Холивуд спирала.

How to curl your hair with a Curling iron

Някои от активните жени, които са технически уреди за оформяне на косата изберете утюжок. От една страна, той е предназначен само за плоски къдрици, но се оказва, че същият този пресата също може да се направи красива къдрава или вълниста коса, дълга и къса коса. Къдрици по-безгрижни, които в момента тенденция в повечето прически. Отново ще трябва да погледнем на плочи с покритие. Керамика, Титан е по-безопасно в този случай. Структурата на косъма се променя при високи температури в процеса на вълна.

Като завить косата плойкой

Технология на вълна е много проста. Завить само в краищата на косата и по цялата дължина. Прическа ще изглежда твърде буйна, ако направление не от корена. За да направите класически вълни трябва да се оттегли около 10 см от корените, клещи токоизмерительные, и я закрие направление за изправяне. След това просто внимателно да подложки надолу, къдрици ще излезе, вълнообразни.

How to curl your hair with a Curling iron

Така в края на краищата, какви са маша за коса маши за коса е най-доброто?

Коментари по форуми, посветени на тази тема, потвърждават, че голяма част от жените изберете маша, средство, Универсален размер, или с дюзи с високо качество на покритие за щадящего лечение на косата с контролиран температурен режим и за по-удобно и индивидуална употреба. По-добре да прекарват повече на качеството, отколкото да плащат за възстановяване на разделяне, безжизнени на косата.

How to curl your hair with a Curling iron

Още един много интересен въпрос-как завить косата плойкой. Под въздействието на всяка температура, косата все още мамино. Така че, за да не е толкова силно боли ги, трябва да се спазват някои правила:

1) мокри повърхността на косата значително повредени при излагане на високи температури, така че той трябва да бъде внимателно ги подсушете.

2) Задължително трябва да термозащитное средство върху повърхността на косата.

3) има специален спрей за отлично качество на определяне на резба.

Не се препоръчва да се къдри твърде слаба и суха коса, за да бъдат възстановени. Това може окончателно да ги унищожи.

Обикновено започва Кърлинг от задната част на главата, от главата и постепенно да отивате по-близо до лицето. Готови направления, може да се монтира в горната част на сондата за удобство при работа с последващите коса.

Методи на вълна

Нека разгледаме някои от най-разпространените начини проста вълна от косата. Стил холивудски къдрици ще изглежда на естествено прави коси. Раздяла се извършва отстрани, така че в този случай е добре да се постави къдрици на една страна. Пинсети задължително паралелно устройство, макари трябва да бъдат здраво свързани помежду си. Може да се движи по посока на часовниковата стрелка, Кърлинг нежно и бавно. Работа трябва малко да изстине и след това вържете косата малка раковина. В края на краищата, вие може да използвате лак за коса за по-трайно задържане прически.

Вертикална техника резба може да се извършва плойку надолу и нагоре. Когато, издигаше малък къдря, трябва да се извършва в корените, за да се затопли целия кичур. Се завинтва в посока, като се започне от торцов. По-късно за кратко време (5 секунди), за да извадя плойку и позволяват завить, за да се охлади леко.

How to curl your hair with a Curling iron

Когато техника Кърлинг надолу, работи по същата система, само клип вече е на дъното.

Също така може да се използва хоризонтален метод на вълна коса. Маша за коса свитък, който се намира хоризонтално по-долу се оказва доста кръг на нишка. Всичко започва с двата края.

Изглежда много интересна версия на плойки жгутик. От началото до края на Кърлинг рани навийте (от върха надолу). Тогава маша за навлизане на чужди пазари и внимателно се сдобили с него. По този начин, леки вълнообразни къдрици. Домашно жгутик не трябва да е прекалено дебел, така че всъщност всичко може да се затопли.

Изглежда на всички е сто процента мечтае всяко момиче и всяка жена, но не забравяйте, че косата му винаги са били и остават най украшение! И след механичното действие на брави, вие трябва правилно да си възвърне предишната сила, естествеността и естествената красота.

Theme by Anders Norén