мода

Какво да се носи с пола в клетката – съвети от топ дизайнери и стилисти

What to wear with a skirt in a cage – tips from top designers and stylistsВ клетчатая пола-това е класически елемент в гардероба на всяка жена. Такава дреха може да се намери в гардероба на всяка дами, независимо от възрастта си, комплекции и социален статус.

Въпреки общото име, има много варианти на прагове в клетката. Те се различават по дължина и стил, както и вида на стареенето на фигурата. За да изглеждат модерни и стилни, трябва да знаете с какво се носят проверени любимата женска пола.

Разновидности на модели на „клетката“

Има няколко основни модела, обединени от името „Клетка“:

    Тартан. Първата такава клетка в облеклото се появи през 325 г. от н.е. Това е традиционен шотландски модел. Целият свят на модата знае как марко шотландка цвят Берберри; проверка на овчарски и фигура пулове. Най-често, тази материя е класически карирани черно-бял цвят, но има и червено и жълто и кафяво, лилаво. Този модел е плътен фон с кръстат бод на тънки линии; пачи крак или пачи крак също е разновидност на клетките. Модата „бум“ на гъши крака са преминали през 30-те години на XX век. В наши дни тя представлява вариант на класически текстил рисунка; проверка на Glenurquhart-това е разновидност на клетките, е въвела в модата Принца на Уелс Едуард VIII. С лесната си подаване, pencek дойде на мода в началото на ХХ век.

Не може се комбинират в един костюм няколко вида клетки, както и в клетката, грах, цветенце или ивица. Възможност за печалби-това е комбинация от поли в клетка с однотонным дрехи.

Стил каре поли

Какъв стил трябва да съответства на други детайли на костюма в зависимост от стила на каре поли.

Пола-молив попада в категория офис облекло. Този елемент на бизнес костюми, които предпочитат бизнес-дама. Пола-молив в клетката ще добавите на блуза. Що се отнася до горната дреха, по-добре да спре избор на сако или тренч от еднакво тъкан.
What to wear with a skirt in a cage – tips from top designers and stylists

Плиссированная пола – това е елемент на младежки гардероб. Млади момичета, носят дълги поли, можете да експериментирате. Ако отгоре да изберете проста класическа блуза, на такава работа са защитени. С риза с къси ръкави или най-състав, за да създадете оригинална и младежта. В студеното време на раменете може да се хвърли якето и да донесе изображение на класиката и може да носи кожено яке и да подчертават своя ангажимент ера на промени и иновации.
What to wear with a skirt in a cage – tips from top designers and stylists

Trapeze пола прави образ спокоен и сдържан. Тя е в хармония с меки водолазками. Жена в този пакет изглежда консервативен, но не твърде студена и строга. Напротив, образът напомня жител на къщи в предградията, където винаги цари хармония и уют. Вязаный жилетка ще изглежда много вярно с каре поли толкова високо.
What to wear with a skirt in a cage – tips from top designers and stylists

Дълги каре поли – от най-добре е да се носят

Формирането на имиджа, композиционен център на който беше изпъстрен поли, трябва да се вземат предвид не само съвпадение на цветове, щампи и фасоны, както и дължината на полата. И като говорим за дължина, да не говорим за материал, който служи за производството на поли.
What to wear with a skirt in a cage – tips from top designers and stylists
Комплект за дълги летни поли в клетката, изработени от лека струящейся материал, може да бъде от памук.

Версия на есента е дълга клетчатая пола комплимент риза от естествен памук, или с лицето. Тя ще изглежда един прост набор, състоящ се от дължина на карирана пола, обикновена блузи и трикотажни ризи.

Топъл вълнен каре макси пола върви добре трикотаж. Но снимките не работят с претоварване, по-добре да се откаже от съраунд върха в полза на вязаный трикотаж, седи по-удобно.

Къса клетчатая пола – Как да се създаде образ

Клетчатая мини полата е по-добре подчертават дългите стройни крака. Но за да стане уважаван, не е несериозен, то трябва да знаете, че можете да се облечете къса пола в клетката, и коя комбинация е по-добре да се въздържат.
What to wear with a skirt in a cage – tips from top designers and stylists
Строгост начин можете да добавите с помощта на ризи. По-добре, ако тя ще бъде твърда. В редки случаи може да наруши правилата и да облека блуза с малко, едва забележимо принт в формата на цветя или ивици. Но това изключение е валидно само за неконтрастную снимка.

Два клетчатых предмета дрехи в един образ-това е количеството на лош вкус. Но кариран шал или широк карирани гривна като акценти ще изглежда много ефектно.

В студено време можете да се носят приталенная поло, пуловер или жилетка. Блейзър или яке ще се предпази от студа на улицата. Чорапогащник с тъмен цвят подчертават, стройни крака.

Са били разкроена пола в клетката – с какво носите и не сгреши

Мода за разкроена каре поли появиха още през 60-70-те години на ХХ век. И в наши дни, това е ретро-версия не може да се нарече стар.
What to wear with a skirt in a cage – tips from top designers and stylists
Клетчатая са били разкроена пола или пола-слънцето се свързва с почивка и веселие. Но този модел е с ярък и елегантен сам по себе си, така че за нея да се намери дрехи много трудно. Важно е да не се прекалява и в същото време не направи образ на твърде противоречива. Не се опитвайте да добавите строгост на тази ретро-модел със строги блузами и тъмни нюанси. По-добре да изберете не ярки, но не и скучен топ. Може би, в търсене на „златната среда“, трябва да се изпробват много варианти.

Къси или дълги, ежедневни и бизнес, независимо от стила и дестинация – каре поли винаги привличат вниманието. Затова е много важно да изберете правилния дрехи, имайки предвид всички особености на фигурата.

За да стесните визуално фигурата, трябва да се даде предпочитание на тъкани с малка клетка тъмни нюанси. За да придадат разкош форми ще помогне на светли каре поли-клеш или прави поли в голяма клетка.

Мини полата могат да се носят само обладательницам снажен краката.

Визуално да добавите растежа на няколко сантиметра, трябва да изберете обувки с токове или с платформа.

Theme by Anders Norén