красота

Как да се отървем от белите коси?

How to get rid of gray hair?

За съжаление, много блондинки и светловолосые жени страдат от появата на техните сива коса. Най-често това се случва заради неправилна или повреден оцветяване.

How to get rid of gray hair?

Често обикновените бои, предназначени за домашна употреба, дават ефект, който е по-малко от посочените, така че косата може да придобие грешна сивкав оттенък.

How to get rid of gray hair?

Разбира се, тези нежни цветове, за разлика от професионални бои, които се използват в салоните за красота. Въпреки това, следва да се направи правилният избор между лек ефект и ниска цена и качество за оцветяване.

How to get rid of gray hair?

Всяко боядисване е полезно да се нарече трудно. Но с помощта на опитни професионалисти можете да се спасят от бъдещи разочарования в цвят, който продажба на косата.

How to get rid of gray hair?

Ако косата ви вече е придобила сивкав оттенък, и вие се стремите се от него възможно най-скоро да се отърве, ще трябва да използвате един от следните начини.

How to get rid of gray hair?

Най-лесният съвет, за да се отървете от нежеланите цветове на косата-това е да посетите специалист, който ще оцени увреждане на косата, както и съвети как да го оправя. Той ще бъде в състояние да управлява качествено цвят на косата, който ще бъде в състояние качествено боядисване на лош цвят на косата и придава на косата желания цвят и добре поддържан външен вид.

How to get rid of gray hair?

• Ако искате да се отървете от този цвят на косата себе си, трябва да използвате шампоан за дълбоко почистване. Като средство за съобщение на фирмата, така имате възможността да изберете този, което ви е по-подходящо от качество и цена. В този случай, моля, обърнете внимание, че този шампоан може да се използва само веднъж или два пъти, за да се измие нежелан оттенък. Ако ще шампоан постоянно да си мият косата, косата може да стане силно обезводнени, палав и порести.

How to get rid of gray hair?

• И за това, че влиянието на този шампоан на възбудена люспи в косата, за да смекчи, трябва да използвате стягащ климатик. И ако искате, можете да замените специална восстанавливающей маска. Специално внимание на тези маски, които включват в себе си рициново масло и ензима силикон. Този сложен ефект ще произвежда ефективно влияние върху структурата и цвета на косата.

How to get rid of gray hair?

След такова интензивно въздействие върху косата си, вие сте в състояние да променят цвета на косата, с помощта на специални средства от Басмы и къна. Промяна на пропорциите на този инструмент, можете да регулирате цвета на косата, което може да е от мед до шоколадов оттенък. Така че е добър начин да се прикрият сива коса ще боядисване на инструмента. Освен ефект на оцветяване, тази процедура може да направите косата си по-дебели и по-силни. Докато порести космите стават по-дебели и по-тънки, по-обемисти и дебели, а на слабите може да се засили.

How to get rid of gray hair?

За това, за да се измие от себе си седину къна и Басмой, имате нужда от тези два прах с топла вода, да ги разтваря и се разбърква до получаване на гъста каша. Получената смес равномерно трябва да нанесете на измита и леко влажна коса и се държи не повече от четиридесет минути, ако искате по-светъл цвят, и с около час и половина, ако имате нужда от по-тъмен цвят.

How to get rid of gray hair?

Theme by Anders Norén