красота

Как да се носят пръстени

Пръстен-това е специално украса, който е известен на човечеството от древни времена. Пръстен може еднакво да служат като символ на властта и атрибут на пълно бесправия, обозначи лицето, принадлежащи към дадена династия или клан, да се говори за семеен статут и просто за благосъстоянието на собственика. Пръстените са носени от мъже и жени, но не всички знаят, че носенето на пръстен трябва да бъде в състояние да.How to wear rings

Не е достатъчно просто да си купите красива пръстен по размер и да се постави го на всеки пръст. Носенето на пръстени, има подход, както и на бижутери, и мистицизъм – никога пръстен не е просто украса. Пръстен може да се превърне в истински талисман или амулетом, важното е правилно да изберете пръстен и пръстени на палеца. Размер на пръстен, материал, наличие на камъни в пръстени – всички тези подробности са от особено значение в изкуството носенето на пръстени и може да каже много за собственика на бижута.

Сложни декорации

В древността много народи е символичен език на пръстените“. Любопитното е, че пръстен (малък пръстен от метал, дърво или слонова кост, не винаги е носен като украшение. Тя се е смятало източник на особена сила, съдържаща се във форма.How to wear rings

Сплит пръстени от злато, сребро, бронз, бяха раздадени на войниците като награда, също са служили на парични знаци. Смятало се е, че пръстенът не дава покой, така че ги носеше като талисман. Например, египтяните, пръстени често са потънали в свещения бръмбар-бръмбар скарабей, символ на възраждането, на възкресението и вечния живот на духа. В Гърция на всеки свободен гражданин е носенето на пръстен със скъпоценния камък с печат от злато, сребро или бронз. Римляните, само сенатори и висши държавни служители са имали право да носят златен пръстен. Свободни хора носят сребърни пръстени, а слугите-железни.

Германски народи са се превърнали пръстен в знак на любов. През ПЕТНАДЕСЕТИ век е влязло в обичай нарязани на пръстени девизи, ребусы, имена и т.н. В Средновековна Европа е популярен специален пръстен, който предпазва от епилепсия, ечемик, золотухи. За различни цели пръстени са изработени от различни материали, понякога дори необичайни, например, на костите на щраус или ослиных копита.How to wear rings

Богатите дами от епохата на готика и ранен Ренесанс, съставени от пръстени, гердани и броеници, окачена шапка, облечен с въжета около врата или кръста. В края на XVI век в модата пръстени с миниатюрни скулптури. Това може да бъде елегантен женски прототип, и главата са били изпълнени в техниката на тънките леене и украсена с разноцветни емайл. През XV-XVII век. броя пръстени за жени и мъже от кръга на дворцовата аристокрация е надвишил броя на пръстите си.How to wear rings

По-късно избор на пръстените е по-скромен и се определя не само богатство, но и по възраст и статус на собственика. За декорация е възложено на безименния и средния пръст, пощенски код, както обикновено, дойде и пломбата.

И в празник и в света

Обичай средни векове, когато мъжете и жените носели пръстени на всички пръсти на двете ръце, без изключение, до наши дни не са се запазили. Това обаче не е повод за разочарование: красиви ръце, съвсем не се нуждае от много украса, но по-малко елегантен ръчен, не трябва да привличат излишно внимание пръстени.

Има ясен и конкретен избор от пръстени, за ден на бизнес и вечерна тоалетна. Известните парижките бижутери каже: „сега ние живеем във време на деня бижута“. Пръстени, които са, например, парижките жени „всеки ден“ изглежда естествено допълнение към спорта или бизнес облекло, не режат очите си и изобилие и уникалност. Много рядко сред дневни бижута, пръстени с камъни в различни цветове. Комбинация от две или дори три от камъни с различен цвят често се срещат в авторското право и малосерийных продукти на дизайнери от Италия, Германия, Франция и Швейцария. Тези пръстени са на разположение за вечерни облекла.How to wear rings

Скрит в бизнес среда пръстени с диаманти. Въпреки, че този пръстен и подчертава висок финансов статус на жените, въпреки това, това може да доведе бизнес партньор неочаквана реакция: може би, че ще изглежда, че дамата е неискренна и хитър. Пръстен с диаманти са подходящи в празнична атмосфера. Те са изключително красиви, когато вечерна светлина и най-изгодно изглеждат с тъмно (черно и синьо) цвят рокля или костюм. Най-доброто украшение в съвременния свят се смята за тънка един ангажимент пръстен. Това ще бъде признак за надеждност и жизнения опит на жените. Ако деловата жена не е женен, можете да изберете гладък пръстен, като на сватба.

Вие не трябва да носят масивни или изискан пръстен в комбинация с лека лятна рокля, спортни дрехи и ги носят на пътя.

За пръстен?

Начинът на носенето на пръстен на ръката може да каже много за собственика на този вид бижута:

На преглед

  • Пръстен обикновено са хора, притежаващи лидерски качества, инициативны и независими от външни мнения. Човек пръстен на палеца също може да изрази активна сексуалната енергия и желание да доминират в една връзка с жена.

How to wear ringsПоказалец

  • – силата на пръста си. На този пръст обикновено носят бижута хора на дистанционното управление, бизнес или друга важна сфера на човешкото общество. Пръстен на указательном пръст и внимателен наблюдател може да се каже, че собственикът на бижута има силен характер и здравословно решение.

How to wear ringsHow to wear ringsНа средния пръст

  • пръстени обичат да носят за хора, които искат да привлекат вниманието към себе си, эстеты и позеры. Пръстен като че ли има за цел да подчертае красотата на собственика и ще му донесе всеобщо възхищение.

How to wear ringsHow to wear rings

Важно: в древни времена, на този пръст винаги носи пръстен, който символизира човек, принадлежащ към всяка раса и на династията. Модерните мистици препоръчват носенето на пръстен на този пръст, които сте получили от роднини по наследство или просто пръстени от желязо за привличане на късмет и вътрешна сила.

Безименен пръст

  • и пръстена, тя отдавна се е превърнала в символ на брака, обаче, за да носят бижу на пръста си-това не е задължително само хора, които са женени. Да нося пръстен

На безименния пръст На

  • като правило, обикновено са хора, които обичат лукса и елегантността, вярвам в любовта и обичта, защото пръстен е естетическата страна на природата на човека, неговия вътрешен знатност и да носят годежен пръстен, най-често с природата, изтънчен и художествени.

How to wear ringsHow to wear ringsHow to wear rings

  • Пръстен

На малкия пръст

  • може да „даде“ на човек, който обича да флиртува и редовна смяна на половите партньори. Най-често хората носят пръстен на този пръст – несериозно и несериозни, склонни към фантазии и выдумкам.

How to wear ringsHow to wear rings

Важно: ако искате да придобиете уменията на опитен оратор или дипломат – носенето на пръстен на мизинцы.

Как да носи годежен пръстен?

В Русия това е сложен орнамент, за да го носят като знак, че може да не е безплатно (или не е безплатно). Всички-и мъже, и жени трябва да носят пръстен на безименния пръст на дясната си ръка. Разбира се, в други страни, традициите са различни. В Германия, Венецуела, например, носят на дясната ръка също. Но в Япония, Куба, Америка, Франция, Мексико и южна Америка и място един ангажимент пръстен на лявата си ръка.How to wear ringsHow to wear rings

В тези страни, където пръстен след сватбата се носят на лявата ръка, казвате, че тя е по-близо до сърцето. И, следователно, е носенето изразява топли чувства, цялата си любов. Право да носят пръстена, защото дясната страна-това е традиционен свидетелство философ, правилно обмислен и информирано решение. Защото, очевидно, беше решено в нашата страна, че на ръката си нося пръстен по време на сватбата.

Как да се носят годежен пръстен за мъже ли е, както при жените на дясната си ръка. Но какво ще кажете за други пръстен с „брутальным“ характер?

Колко можете да носите пръстени на една ръка?

Тук трябва да се запомни най-важното: всеки пръстен само по себе си е красива, че каквото и да е: масивна, затруднен или елегантен и дискретен дизайн. Разбира се, някои искат да се носят всички пръстени от техните кутии, за да изглеждат по-впечатляващи и „скъпа жена“.How to wear rings

Ето това е по-добре да се отдалечат!

По каноните на етикета, двете ръце трябва да бъде не повече от три на пръстените“. По този начин, от една страна, разбира се, не повече от две.

Няколко съвета, които ще ви помогнат да се избегнат грешки при създаването на образа:

  Трябва да изберете пръстен, изработени от един метал, ако искате да се носят няколко елементи от облеклото, стила им трябва да се спазват стриктно; не се комбинират различни камъни, различни по степен на бижута и цвят.

Защо да не носят много на пръстените на пръстите на краката? Да, защото това струпване на „свети“ само разрушава сбалансированно и тогава това няма да спаси добре подбран гардероб. Да, и на всички аксесоари трябва да бъде и така е прекалено. Пръстите, буквално осеяна с четири или повече пръстени, просто унищожава целия шик дори и скъпи дрехи.How to wear ringsHow to wear rings

Разбира се, има и изключения. Някои хора умишлено искат разчупване на стереотипи. Особено оригинална и творческа личност не признава канони и сами се превръщат икони на стила. Но дори и държавниците не трябва да забравяме, че те са стандарти за милиони. И ние, милиони, трябва да се разбере, че едно нещо-панорамен образ, а съвсем друго е истинският живот.

Как да се носят пръстени на различните пръсти?

За кутрето трябва да е тесен пръстен без камъни. Момичета ще изглежда най-малкото странно, ако техните малки пръсти, украсени с огромни пръстените. Понякога се допускат на малкия пръст изискан пръстен с малък набор от включвания не са много забележими. Това може да бъде просто перфектно. Пръстен с червен камък на малкия пръст на дясната ръка ще ви помогне да преговаря в бизнес въпроси и блясък на своята ерудиция и изтънчен ум сред феновете. И ритници изглеждат добре гравирано пръстени. Само е важно, че тя не е много приметной.How to wear rings

Важно: на малкия пръст на лявата ръка, предназначени за монашеского пръстени или тези, които искат да живеят сами.

На безименния пръст (в нашия случай – вдясно) – място на провеждане на сватби и брачни халки. Между другото, ако в дизайна, те са в хармония, може да ги комбинирате с един пръст. How to wear rings

На безименния пръст носи успех, хармония в семейството, любовта, реализация в социума. На безименния пръст на дясната ръка, е добре да носите златен пръстен, за да активирате всички тези сфери на живота. Палецът на дясната ръка отговаря за мъжки качества логиката и разума. И ги развиват, поставете палеца на дясната си ръка злато украсата, с ярки камъни, червено, оранжево или жълто. Ако искате да намалите своето материалистическое възприемане на света, на големия пръст на дясната ръка поставете върху сребърни накити с камък студен цвят — това ще помогне за засилване на интуицията. How to wear ringsHow to wear rings Ако златен пръстен се носи на големия пръст на лявата ръка, тогава неговата енергия ще помогне преобразуване на духовни знания в материалния план — ще можете да получите реална полза от вашите знания. Показалец свързва човека с божествения план. Затова най-добре е да се носят сребърни накити, и злато, запазени в други пръсти. Средния пръст е отговорен за съдбата, кармата и възмездието. Затова пръстен на средния пръст може да донесе отработване на кармичните дългове. В този случай могат да дойдат първите тестове, а после награда за правилните действия. Ако смятате, че вече сте преминали всички изпитания на съдбата и сега е време, за да събере своите награди, след това сложи пръстен на средния пръст на дясната си ръка. Ако не сте сигурни, тогава по-добре не рискувайте. Средният пръст на лявата ръка може да забави уроци, ако тя иска да носи сребърен пръстен с камък студен цвят. How to wear rings

На кой пръст носите пръстен „Спаси и опази“

Този пръстен е символ на защита и вярата на християните. Смята се, че тази обстановка е предпазва носител от болести и нещастия. Думата „Спаси и опази“ притежават силна енергия. Това е обещание на Бог, който не само укрепва вярата, но и предупреди собственика, за да не прави грехове. Сребърен или златен пръстен Спаси и опази за носене на всеки пръст, но има някои препоръки. В православната църква кръщението се извършва freeparties в сгънат състояние по средата, на показалеца, палеца, така че те са най-подходящи за носене мощна защита.

Бижута и мъжете са съвместими?

Понякога пръстите на човека, включително на безименен, красят не само на годежни пръстени, злато, тъй като носенето на останалите, малцина знаят. Въпреки това, изборът, нека и се реализира, може да каже много за своя собственик. Например, някои обичат да носят големи, екстравагантни.How to wear ringsHow to wear ringsHow to wear rings

Необичайно пръстен на безименния пръст на мъжете може да означава, че той е твърде импулсивен и дори истеричные. Като цяло, човек с необичайно пръстен на безименния пръст иска да бъде в центъра на вниманието.

Психолозите по този повод: собственик пръстен на пръста на човек, който се стреми самоутвердиться всички възможни и невъобразими начини. И това е повече за сексуално ниво. В древността, например, с пръст не напразно представлява мъжественост…

На кой пръст се носи пръстена си на мъжете

Пръстен-печат-това е едно и същото пръстен, но с инкрустация вензелями с гравиран и скъпоценни камъни. Според правилата, преди украса носи на малкия пръст на лявата си ръка. Днес няма никакви ограничения. Мъжете вече не може да възникне въпроса, на кой пръст се носи пръстен, те избират, както е необходимо. Обаче, психолози в този избор е лесно да се определи темперамента на собственика. Според тях, пръстена на пръста си, мъжете означава:

  На малкия пръст, или пръст на Меркурий, на творчески личности; безименен пръст-на Слънцето – влюбен; средният пръст е на Сатурн – нарцистичен; палеца на Марс – хора с висока сексуалност; пръст или пръст е на Юпитер – решителен и смел.

How to wear rings

Как да изберем пръстен?

При избора на пръстен се вземат предвид два фактора — структура на четката, а също така на твоята възраст.

Момичета лек възраст са подходящи тънки и фини пръстени. Като най-добре е да подчертае младостта на кожата и изящество на пропорциите. Смята се, че младите жени не трябва да носят диаманти, с изключение, може да е пръстен с малък камък на безименния пръст на лявата си ръка. При жените на средна възраст са подходящи големи пръстен с голям камък. Той забелязал, че малко пръстен на ръката на по-възрастните жени се фокусира вниманието не за украса, а в ръката си. Освен това, малки нежни пръстени прави по-видими стави и виена, и голям пръстен придава елегантност и украсява.

При избора на бижута трябва да се вземат предвид особеностите на структурата на ръката си. Така че не забравяйте, ако четка:

А) голяма и силна, а след това ще отговарят голям пръстен с кръгла камък или дори екстравагантен пръстен с монета. Ръцете с узловатыми ставите трябва де широки пръстени с инкрустации от най-големите скъпоценни камъни (те позволяват визуално намаляване на ръка).

Б) къси, с пълни пръсти, след това идеалният вариант ще е средно, не е много голяма и не много тежък пръстен. В тази страна изглеждат добре пръстен с камъни с овална и кръгла форма или под формата на капки. Пръстен извърши във вертикална конструкция ще увеличите визуално ръце. Трябва да избягвате широки пръстени, които обхващат пространството между двете пръстите си — пръстите да изглеждат още по-къси. Пълен безименен пръст е украсена с асиметрична, ъглова конструкция.

В) са тесни, с дълги пръсти, „на лицето“ буквално всяко пръстен. Още веднъж елегантност ръка, и един малък камък в тънките рамки, и пръстен с множество камъни. Избор обладательниц тънки и дълги пръсти, много повече, отколкото на другите дами. Те използват пръстени в хоризонтален дизайн, солидна и узорчатый.

Theme by Anders Norén