красота

Как да расте бретон: експертни съвети

How to grow out your bangs: expert advice

В съвременния свят жените и момичетата се стремят да бъдат по-вероятно да променят своя начин.

Те купуват скъпи дрехи и обувки, отидете в елитни салони за красота, посещават различни спа-центрове, с една дума, те правят всичко, за да отговарят на новата мода и в полза на другите.

Прическа може да промени изцяло вашия стил и начин на

Но за да не е само наслада на околните ви хора и на първо място себе си, не е задължително да извършва всички тези процедури. Понякога е достатъчно просто да направите нова прическа, защото няма нищо подобно, да не променят своя стил и образ.
Жените и момичетата често експериментират с косата си. Но тези експерименти не винаги завършват добре, понякога ако се порежете бретон нарязани на много кратък и, разбира се, това е прическа не е за всеки. В този план много често звучи въпросът: как бързо да расте бретон? И не само бързо, но все още красива, и тя не бива да се намесва. Именно тези въпроси и ще бъдат разгледани в тази статия.

How to grow out your bangs: expert advice

Да расте бретон при желание за месец

Колко време ще отнеме най-бързо развиващите се бретон дома

Разбира се, ако не искате, но в рамките на една седмица бретон бързо растат. Но ако работят много усърдно и да положат максимални усилия, желания резултат може да се постигне за един месец. Да, дълго е, но както се казва, красотата изисква жертви. И след това желания резултат, ще се появи след месец, ако наистина ще ви направя всичките си усилия. В края на краищата, не всяко момиче или жена, трябва стриктно да се придържат към определени правила, които ще бъдат описани по-долу. Така че сериозно се настройват за предстоящата работа и да отиде до края.

How to grow out your bangs: expert advice

В процеса на отращивания красива бретон трябва да се грижи направления

Полезни съвети, които ще ви помогнат да расте красиво бретон

1)в процеса на отращивания красива бретон трябва да се грижи направления.
Те трябва да бъдат защитени от всякакви външни въздействия. От вълна маши за коса, сешоар и гладене за изправяне на къдрици трябва да се откаже. Такива дневни и не е много добро влияние оказва влияние преди всичко на състоянието на косата, а след това бретон. Използването на тези устройства е основание за безжизнени, разделяне и суха коса, и забавя растежа им.

2)че по време на растежа направления на косата си, не изглежда занемарен и небрежен, бретон трябва да бъде за определено време или отстрани назад или настрана. Така че, преди да си купите съответните щипки за коса, щипки за коса или специален гел за оформяне на косата.

How to grow out your bangs: expert advice

Бретон трябва да бъде за определено време или отстрани назад или встрани

3) Опитайте се да видите това, което ядете. В края на краищата, дори и най-качествени и скъпи инструменти, които са предназначени за ухажване и бързото възстановяване на косата, просто не са в състояние да раздаде половината от минерали и витамини, които се намират в храната. Както знаете, продукти, използвани от нас, в храната, са съставени от белтъчини, въглехидрати, мазнини и минерали. Ролята на всеки един от тези компоненти на храните в организма е много голяма, по-специално, те оказват благотворно влияние върху косата. Например, протеини в тялото ни може да се сравни с един особен строителен материал. От протеини зависи от мекота, еластичност, блясък и структурата на косата ни. Продукти, в които съдържанието на протеин е много голям: месо, риба и животни. Освен това, рибата мастни сортове е имало голямо количество омега-3 мастни киселини и витамин е, които имат положителен ефект не само върху състоянието на нашата кожа и коса, както и още за организма като цяло.
Също така опитайте се да включите в ежедневната си диета от зеленчуци, плодове, пресен магданоз, черен дроб, масло, млечни продукти и яйца. От твърде мазни и сладки храни и заведения за бързо хранене трябва да се даде, защото те съдържат много големи количества холестерол. И такова голямо съдържание на холестерол в организма влияе неблагоприятно не само върху сърдечно-съдовата система, но и върху растежа и състоянието на косата.

How to grow out your bangs: expert advice

Високото съдържание на холестерол в организма влияе неблагоприятно не само върху сърдечно-съдовата система, но и върху растежа и състоянието на косата

4), за да можете бързо да расте бретон у дома, опитайте се да използвате различни стимулатори на растежа и лекарства. Можете да ги купите в аптеката или магазина, или да се готви разнообразни съставки, екстракти и масла от себе си. Можете също да използвате други козметични препарати: лечебни маски, серуми, балсами и шампоани. Шампоан и балсам трябва да се състои от качествени компоненти, а също и витамини, кератин, както и различни растителни вещества. Балсамът защитава косата от външни влияния и повреди, както и допринася за тяхната хидратация. В края на краищата, за да се ускори растежа на косата, трябва да се осигури достатъчно количество влага и предотвратява крехкост.

How to grow out your bangs: expert advice

Трябва да се използват различни фактори на растежа и лекарства

И не забравяйте всяка седмица правят специални маски. В края на краищата, те допринасят за засилване растежа на косата. Тези маски, можете да добавите различни активатори и стимулатори на растежа. Рецепти тези маски могат да се намерят в Интернет. Ги има много, което непременно трябва да намери маската, която е точно за вас.

Как да расте бретон вкъщи, той да не се намесва

1)да Започнем с това, че не си къдри косата. Когато твоите коси са пухкави и започват да се дърпаше, тя може да започне да ви дразни. Като не позволявайте това да се случи?
Използвайте специални шампоани, балсами, серуми или климатици с анти-гладка ефект. Можете да ги закупите от всеки магазин или аптека.

How to grow out your bangs: expert advice

Вие трябва да използвате специални шампоани, балсами, серуми или климатици с анти-гладка ефект

2)с фиби да си бретон на противоположната страна, т.е. преди. Това не е трудно. Слайд бретон назад, а след това затегнете (убие), с помощта на скоби, и всичко е готово — Наздраве, повече няма да ви притеснява. И вода или с малко гел за коса позволяват челке да падне обратно.

3)също могат да бъдат разделени бретон на две части и всяка част отделно гладка. В резултат се получава някакво пространство — част. Ако направления не са слепени, след това закрепете ги с помощта на невидимок, ненатрапчива.

Различни шапки ще ви помогне да скриете бретон от вниманието на други хора

4)Ако от всичко това няма нищо подходящо, се опитва да скрие своята бретон. Различни шапки (шапки, кърпи, шапки, bandanas, шапки и т.н.) ще ви помогне да скриете ресни от вниманието на хората около вас.

Theme by Anders Norén